Günaydın tontişler.Biz de bugün yine 6 da kalktık.Mızmızlığımız son sürat devam ediyo.Bi çorap bile giydirmiyo.Annemim yediği tokatlar da cabası.
Zeynam geçmiş olsun canım.Basit bi soğuk algınlığıdır.Benim de kaç gündür genzim akıyo ama grip değilim.Belki alerjiktir.
Laviş şu saçına bi bakalım nasıl olmuş.Karamel rengi mi yoksa?
Çileğim 34 bedensin hııı?Utanmıyosun de mi bu kadar tombişin arasında bunu söylemeye:)))Ben de senin gibiyim.42 beden takımımı denedim akşam gelmedi
((Akşam 5 yıldızlı bi otelde iş yemeğine gidecem ve çuvallarımı giydim:)))
Asortici seni yakından görmüş biri olarak kıvamındasın diyorum.Kocan haklı.Geçen gün kocama 20 kg. vermeliyim dedim.Hayır 10 kg ver diiyo.Yaw etli butlu hatun bi başka oluyomuş diyo:)))
Hilalim dünürüm sen şimdi yaşlandın da biz yerimizde mi sayıyoruz.Hepimizin aslında doğumdan sonra bi gitmemiz lazım ama ben korkudan şahsen gidemiyorum.20lik dişlerimden 3ünü çektirmiştim.Biri duruyor parasını da ödemiştim.Neden diye sor bi hele...Çünkü son dişi çektirirken ölüyodum.Dişciye gitmeden önce pek iyi bişi söylemedim ama gerçekler bu.Geçmiş olsun...
Kalimerocum ilk defa yapmışsın tutmamış, olabilir canım.Bi dahakine daha güzel olur.Bazen benim de öyle olur.Geçen gün hazır pizza hamuru yapacaktım.Onu bile yapamadım, yapış yapış oldu.Sinirlenme çıtırım...