2008 Kasım Anneleri

çilekim 34 beden misin ben 34 bedeni görsem bi gerçi o kadar olmak istemiyorum yakışmıyor bana
36 38 40 bedenler yakışıyor şuan da 40 giyorum zaten koci bunu tercih edio ama ben 38 i tercih ediyorum

YANINA ALIP UYUYAN GACI EYLÜLCÜ ASORTİCİM MELİS TE ANASININ KOKUSU İLE DAHA ÇOK UYUYORMUŞ

YOK KUZU BU SEFER BEN TAŞINMIYOM AMAN HAYATTA KALDIRMAZ BU BÜNYE KAYINVALDEM TAŞINIYO BURAYA BENİM TAŞINMAMA KESİN Bİ 2 SENE VAR HER ŞEY GÖNLÜMÜZE GÖRE OLSUN KISMETSE O ZAMAN GEÇECEZ KENDİ EVİMİZE

OFF BAŞIM AĞRIMAYA BAŞLADI SANKİ AZDA BOĞAZIM MI YANIYO NE OFFF YA DAHA ÖNCE OLSA KORKMAZDIM BU KADAR HASTA OLMAKTAN AMA ŞİMDİ ÖDÜM ÇITLIYO VALLA ORTALIKTA H1N1 VİRÜSÜ DOLANIYO DİYE AMAN AKLIMA GEİTMEYİM BEN ÖLE ŞEYLER ÜŞÜTMÜŞÜMDÜR HAVA DEĞİŞİMİ YAakannehir

ayyy demin kociş benim kk açık kalmış evde dalga geçiyor kk ya yazdıklarımı okuyor eşşek herifim:))
annem de erken yattı yemek yedik bulaşıklar duruyor mutfakta hiç halim yok annem sabah ben erkenden kalkar toplarım dokunma sen dediii,benim de işime geldi ohhhhhh
kızlar resim çekeceğim fakat foto makinemiz uzun zamandır bozuk tel le çekip koymaya çalışacağımmm

günaydın kızlar..
fırsat bulmuşken hemen yazıyım dedim..nasılsınız???umarım herkes iyidir..
dün akşam kanal tedavi yapılıp dolgu yapılan dişim ilginç bir şekilde ikiye ayrıldı...gitti güzel dişim..ahhhh ahhhhh!!!!!!!!biraz sonra dişçiye gidicem..herhalde çekerler dişi((
saç beyazladı, dişler teker teker dökülüyor...ben kesin yaşlandım hernekadar kabul etmek istemesemde:))

günaydın

hilalim geçmiş olsun tatlım , hepimiz yaşlanıyoruz merak etme tek sen değilsin yani :)) kimse yerinde saymıyor..

zeynam sana da geçmiş olsun grip oluyorsun ama korkma domuz değil :roflol:
bak sana bi mail atıcam

günaydın kızlar
hilalcim geçmiş olsun canım
tüh yaa kötü olmuş
dişçini sorgula bence

safişcim faceden yazdım burdanda kutliim
nice senelere canım sevdiklerinle

gunaydın bız de geldık
cok uykusuzum

dun aksam esımın abısıne gecmıs olsuna gıttık
ıster ıstemez gec geldık
o saatten sonra cocugu uyuttuktan sonra kurabıye yapmaya karar verdım

lelalımın verdıgı tarıfe gore hamuru yogurup sekıllı bır sekılde keserek fırına verdım
ama tepsıden ayrılmadı kurabıyelerım
sogumaya bıraktım spatula ıle denedım ama nafıle
bır de ustune kırıldılar
cok sınırlendım kendı kendıme kalan hamuru dolaba kaldırıp yattım
becerıksız hatunum ben

Günaydın tontişler.Biz de bugün yine 6 da kalktık.Mızmızlığımız son sürat devam ediyo.Bi çorap bile giydirmiyo.Annemim yediği tokatlar da cabası.

Zeynam geçmiş olsun canım.Basit bi soğuk algınlığıdır.Benim de kaç gündür genzim akıyo ama grip değilim.Belki alerjiktir.

Laviş şu saçına bi bakalım nasıl olmuş.Karamel rengi mi yoksa?

Çileğim 34 bedensin hııı?Utanmıyosun de mi bu kadar tombişin arasında bunu söylemeye:)))Ben de senin gibiyim.42 beden takımımı denedim akşam gelmedi((Akşam 5 yıldızlı bi otelde iş yemeğine gidecem ve çuvallarımı giydim:)))

Asortici seni yakından görmüş biri olarak kıvamındasın diyorum.Kocan haklı.Geçen gün kocama 20 kg. vermeliyim dedim.Hayır 10 kg ver diiyo.Yaw etli butlu hatun bi başka oluyomuş diyo:)))

Hilalim dünürüm sen şimdi yaşlandın da biz yerimizde mi sayıyoruz.Hepimizin aslında doğumdan sonra bi gitmemiz lazım ama ben korkudan şahsen gidemiyorum.20lik dişlerimden 3ünü çektirmiştim.Biri duruyor parasını da ödemiştim.Neden diye sor bi hele...Çünkü son dişi çektirirken ölüyodum.Dişciye gitmeden önce pek iyi bişi söylemedim ama gerçekler bu.Geçmiş olsun...

Kalimerocum ilk defa yapmışsın tutmamış, olabilir canım.Bi dahakine daha güzel olur.Bazen benim de öyle olur.Geçen gün hazır pizza hamuru yapacaktım.Onu bile yapamadım, yapış yapış oldu.Sinirlenme çıtırım...

andına canım kocan gerı donmus hayırlısı olsun canım be
bunda da bır hayır vardır elbet
ınsa allah sag salım kavusursunuz

zeyna gecmıs olsun
bence ıstırahat etmen gerekıyor cunku tek caresı bana gore o

yasmın cok kızdım kendıme
yarın oglumun rotarlı dogum gunu kutlamasını yapıcaz
ve ben o kadar aldıgım kalıplarla kurabıye yapmayı bıle beceremedım
zaten yapacagım hepı topu oydu yanı dıgerlerını arkadasım yapacaktı
cok becerıksız hıssedıyorum kendımı

Kalimerocum kalıplar sende değil mi?Oğlun için başka zaman dene.Bak senin arkadaşın da yardım ediyo.Yılbaşında mutlu edersin oğlunu.Canım üzülme Allah'ın günü mü tükendi.İlerde aklı sardığında annecim ellerine sağlık çok güzel olmuş der.Bence lezzetli olmuştur ama bi püf noktasını unutmuşsundur.Sıkma canını, minicik şeyler yüzünden...

günaydıııııııınnnnn hayırlı cumalar diliyorum güzel bi hafta sonunu başlangıcı cuma günlerini çok seviyorum birde yarın duru okyanusun doğum gününü kutlycaz ondanda çok sevinçliyim yarın bide sabahtan ev bakıcaz umarım bulduğun evlerin içinde bize uygun bi ev bulabiliriz de taşınırız artık şu 5. kattan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…