2008 Kasım Anneleri

kızlar ben geldim..malesef dişimi çektiler..çok kötüydü çok..
kanal tedavisi yapılan dişte dolgu kemiğe yapışıyormuş..resmen çekiçle tak tak vurarak ayırdılar..şuan canım çok yanıyor..ağzım uyuşuk olduğu halde bu kadar acım var, uyuşuk geçince nasıl dayanacam bu ağrıya..offff offffffffffffffff çok acıyor....((

günaydın kızlar yorgun savaşçı aranızda-tatlicadiarzu-

ay bittim bittim öldüm yorgunluktan yaa bir de grip eklenince üstüne mahvetti beni ama çok güzel geçti doğum günümüz herkes çok memnun kldı magnetlerimi çok sevdiler, slatyı izlediler çok sevdiler güzel eğlenceli br akşam geçti Eymen saat 19.00gibi uyandı zaten çocuk bir baktı ev kalabalık şaşırdı tabi çok mutlu olmadı bu durumdan sıkıldı biraz aklı sürekli masadaki pastalardaydı onlara dokunmak yemek istiyor veriyoruz eline biriyle yetinmiyorki hepsini istiyor küçük sıpam kaydirigubbakcemile3amaç hepsini karıştırayım kırayım dökeyim yere atayım falan
en son saat 22ye doğru zaten hiç dayanamadı gidin diyor misafirlere baktı giden yok kendi çekti gitti odasına beni de götürdü elimden tututp burda oturalım diyor salona dönmek istemiyor sonra neyse misafirlerin büyük bölümü gitti 3-4 kişi kaldı pijamalrını falan giydi mutlu oldu oynadı keyiflendi ananesiyle dedesini eve bırakırken arabada uyudu hatta sızdı diyebiliriz gece 03. gibi kalktı mamasını içti yattı 05.30da bir uyandı hadi diyor oynayalım oğlum deli misn yat yok oynuyor havlıyor konuşuyor falan ben zaten bitmişim yorgunluktan tüm vücudum dayak yemişim gibi sızlıyor hala 1 saat kadar uğraştım sonunda uyudu kaldı
ben çıkarken yeni uyandı sabah şimdi babasıyla evdeler off öğlende milli eğitimde rehber öğretmenler toplantısı varmış nocak bilmem uyurum heralde toplantıda mirmirmirmir

bugün safişimin ve kızının doğum günü topiğimize gideyimde kutlayayım

hepiniz iysiniz umarım direk kendimi anlatmaya başladım ama kilolar konuşulmuş dün akşam o kadar takmayın derim ya bi şekilde gider bence ben hamileliğe 57 kilo ile başladım şimdi 55 kiloyum 38 bedenim nasıl gitti bilmiyorum ama bi şekilde oluyor işte
zeynacım çok geçmiş olsun sana da hiç kötü şeyler düşünme bz de aile boyu gribiz aklımıza öyle şeyler getirmiyoruz allah korusun yaa bişey olmaz
andişim ne zaman çıkacak kocan yola artık
birazdan vaktim olursa fotoları da yükleyeyim o işe de çok sinir oldum zaten sormayın kafam allak bullaktı tabi fotoğraf işini düşünemedim arada eşime dedim çek diye o çekti biraz mum üflerken babam çekti oda beceremedi maytaplar söndü falan çok sinir oldum yaa misafirlerle tek tek çekilsin istiyordum eymen unuttum ananesi dedesiyle bile yok yani genellikle böyle doğal fotlar var biz bişeylerle uğraşırken babamız çekmiş kendimi de hiç beğenmedim zaten güzel çıkmamşım diyorum gece gece kızdım eşime herşeyi ben düşünüyorum düzgün foto çekmek aklına gelmiyor diye hıh diyor bu saatte bugünde de buldun kızacak bişeyler diyor sustum napalım sağlık olsun yine de 50tane fotmuz 5 dakikalıkta videomuz var canım yeter dimi
lavişim sen de saçları boyatmışsın hayırlı olsun koy da görelim resmini

hayırlı olsun beyaz melekcimhadi bakalım fotoları bekliyoruz

bizde bugün kan tahlili vericez ay yıkıcak ortalığı nedecem bilmiyom
73 tutuyomuş 3 tahlil hemogram demir ferritin neyse bide o
130 da aşıya vericez 60 da muayne bu ne la amma masraflı bu çocuk:))

Hilalim geçmiş olsun canım.Nasıl kötü oluyo insan o koltuğa oturunca.ışin ağır bölümü geçti canım. Ayy valla kötü oldum ha düşününce...

Andinacım Remedios. Asorti, Denizanası, Ben, Zeyna ve Minik81'in doğum günleri 14 kasımda canım.

Remediosum süt iznin 1 hafta erken mi bitti?

Mmmfcim ne aşısı 130?

hılal gecmıs olsun canım
dıs acısını bılırım allah kolaylık versın

beyazmelekcım cok sevındım aksamınızın guzel gecmesıne
ınsa allah yarın bızım kutlamamızda guzel ve sorunsuz gecer
bız de foto cekecek kım ayarlanacak bılemıyorum
arkadasıma soylerım artık bol bol cek dıye

suçiçeği canım bu ay vurulcaz

Pes diyorum sizin personeldekilere , yarım saat fazla kullandın deitap yapmışlar , yazıklar olsun onlara..

Ay çok sinirlendim remedios , nerde çalışıyosun söyle basıcam orayı

varya şu gdo ve h1n1 gribinden fenalık geldi midem bulandı resmen düşün düşün kafayı sıyırıcqam ne yiicez biz bunlar gerçekmi böyle bişeyi insanlığa nasıl yaparlar nasıl kaçıcaz
Allah korusun bana yada yakınlarıma bu sebepten bişey olursa kimi sorumlu tutucaz bile bile lades bu başka bişe değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…