2008 Kasım Anneleri

gülizcm onu eşim yapmıştı ama limon yazmışmı bilmiyorum bir kaç damla limon iyi oldu demişti, birde soğutmadan hemen çevire çevire elmaya bulamak lazım sanırım, akşam yinede eşime sorarım canımcım, ben birde muz parçalarını yapayım diyorum çubuğa yine,

lavinyaaa bana yağmurun büyük boy yani makinadan çıktığı boyutta foto lazım acele mailimi atıyorum özelden

lavişim akşam baktım facedekilerin boyutuda küçük dedi eşim,
olsun akşam gönderirsin olurmu,

bu arada saçlarını güle güle kullan, çok yakışmış

lavinyacım çok güzel olmuş saçların bence çok yakışmış

kızlar doğum günü topiğine koydum resimlerimizi yorumlarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan

canım aynısını yaptım..en son elmay bularken şeker topaklanıverdi elmaya bulaşmadı..çok kaynatmış olabilirmiyim acaba..

lavinyacım çok güzel olmuş saçların bence çok yakışmış

kızlar doğum günü topiğine koydum resimlerimizi yorumlarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan
meleğim senin saçlarında güzel olmuş..çok yakışmış sana...

lavinya çok güzelsin canım..önceki saçonı bilmiyom ama bu güzel durmuş sende..

günaydınlarr
meleğim d.gününüzün güzel geçmesine sevindim cnm resimlerede bakçam şimdi
gülizcim hoşgeldin tatlım
lavişim çok güzel olmuş saçın güle güle kullan
1 yaşında yapılacak aşılar ücretlimi yoksa o başka aşımı yanlışmı anladım benCADIARZU
kan testi yaptırmayız heralde biz şimdiye kadar 2 kere yaptırdık çünkü

hoşbulduk canım..sende hoşgeldin..

gülizcim eşime sordum nasıl bir topaklanma olmuş diye soruyor, şekerlenmişm falan diye sordu bir anlatırsan ona göre soracam canım

beyazmelek doğum gününüzün iyi geçmesine sevindim:) resimlerde harikasınız, saçın çok yakışmış, ve sana her renk gerçekten çok yakışıyor, eymene diyecek bişii bulamıyorum bile çok yakışıklı olmuş kuzum maşallah hepinize:) diğer tarafada yazacam ama çıkıyorum şimdi gelince tüm konulara bakarım inşallah

deniz annem şimdi aynen tarifi uyguladım hani dediğiniz gibi fayansa döktüm katılaştı..hemen elmaları daldırdım ..bu arada ocağı kapattım ..hemen sonra..içindeki şekr sıvıydı ya..katılaşıverdi nasıl desem tekrar toz şeker gibi oluverdi ..elmaya bulaşmadı yani ..hani sizinki gibi cam gibi olmadı..

deniz annem şimdi aynen tarifi uyguladım hani dediğiniz gibi fayansa döktüm katılaştı..hemen elmaları daldırdım ..bu arada ocağı kapattım ..hemen sonra..içindeki şekr sıvıydı ya..katılaşıverdi nasıl desem tekrar toz şeker gibi oluverdi ..elmaya bulaşmadı yani ..hani sizinki gibi cam gibi olmadı..

selam ben geldim
sabah iyi kalktım akşam bi minoset plus attım yattım sıkıca örttüm her yanımıda iyyim sabah işe geç geldim geldiğimden beride ıhlamur içiyorum tarçınlı daha daha iyi gibiyim
kaynanam geldi yeni ev yerleştiriyorlar eltim ve görümcemle çok işim var dedim mesaiyeye mi kalsam olmayan mesaiye :umursamaz:
beyazcım resimlerniz çok güzel çıkmış maşallah ailecek size
minikçim bende lelalin kurabiyelerinden yapacağım ya olmazsa y ne yapacam son anda bende dün verdim pasta siparişi güllüoğoluna 125 kayme üfff dedi kocam deli dedim ilk yaşı olsun
benim hiç süt iznim olmadı canım ne zaman isterse gittim çünki
lavişcim güzel çıkmışsın resimde canım saçlarında yakışmış güle güle kullan
maytapcım sizede geçmiş olsun bizimde birdahaki hafta aşımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…