2008 Kasım Anneleri

çıTOS HAYIRLI OLSUN CANIM.

sadece sen mi vuruldun,eşin ve bebeğin?

Lelal tarif için teşekkürler .bende denemek isterim bunu.

Kızlar ya göğsümde zaman zaman ağrı oluyor.Sıkınca hafif bi sıvı geliyor.
Napsam acaba???

darkcım hoşgeldin, bende dra sor derim canım, için rahat olsun

lavişşş burdaysan üç kere tıklatt, canım resimleri gösterecektim buradaysan

selam güzeller aklımda kalanlar
mmmf geçmiş olsun canım paşaya
çitoscum seni tebrik ederim gerçekten hala vurdurmamakta kararlıyım
hele ki akrabamız olan bir doktorla konuştuktan sonra ve bugün gelen mailden sonra kararlıyım yani
neyse bugün hava çok güzeldi kızımı biraz gezdirdikten sonra ankamalla gittim
kendime kaban aldım bershka dan çok hoşuma gitti eve gelince daha çok beğendim
kızıma mont alayım dedim chicco abartmıştı olayı 125 tl istiyorlar monta benim aldığım kaban bile o kadar
yuhh dedim zara kıds e gittim orasıda dierinden aşağı kalmaz ama çok güzel ieyler var yaa
bi çizme alayım dedim eylüle 75 tl yazıyordu ama o kadar şirindi ki gereksiz olduğunu
düşünerekten kendimi c&a ya attım orada bir mont beğendim kırık beyazdı çok güzel ve uygundu 45 mi 49 mu neydi
ondada beden yoktu maleseff yani kısaca alamadım işte yarın babamız evde onunla gidelim dedik
başka bi c&a ya belki orada vardır işte benden bu kadar benim ana kuzusu yanında olmadığımı farkedebilir heran
yaa bu alışkanlık çok kötü oldu benim için yaa nasıl yapacaz bilmiyorum

darkçım bende 10 gün önce filan bıraktım emzirmeyi daha doğrusu piroşu zorlamak istemedim emmesi için zorla nereye kadar 1 yaşına kadar emdi dedim...
neyse benimde sol göğsümden süte benzer bir sıvı geliyo sıkınca ama hani hamileyken geliyoduya şeffaf gibi rengi ondan sağdan sıkınca süt geliyo hala çünkü son zamanlarda sadece sağdan emiyodu
ne zaman biter süt çok azdır tabi şuanda ne zaman tamamen biter acba

günaydın kızlar hayırdır bu sabah kimsecikler yok herkez haftasonu keyfi yapıyo herhalde en iyisi bugün tükanı ben açayım ben hamaratım bugün evi toparladım akşama yemekliklerimi ayarladım bi tek süpürme işim kaldı onuda yapayımda keyif çatayım bare bugün biraz

günaydın herkese kızlar of bugün çok yoğunum gribim tam gaz devam ediyor puff allah bana kolaylık versin inşallah hepiniz iyisinizdr öpüldünüz şapadanak Şeniz

beyazmelek geçmiş olsun cnm.bende hafta başından beri hastaydım yeni iyileştim.
öpme öpme bizede bulaşır:)kaydirigubbakcemile3
sonra öpersin..yerimseniben

darkcım geçmiş olsun cnm.
prolaktin hormonun yüksekse ondan olablir cnm.
bi doktora görünmekte fayda var..

lelelim sağol tarifi aldım.bende doğum günümüzde yapıcam inş.
önceden bi provamı yapsam acaba?
evet evet..siz tecrübe etmişsinizde..
bakalım ben tecrübelimiyim?akannehir

melegim geçmiş olsun canım umarı toparlarsın biran önce dikkat et yakışıklı damadıma geçirme(eymeni damadım ilan ettim bu arada)

Günaydın kızlar
Dün hastaneye gittimki domuz gribi aşıları gelmiş ay korktum vurulmadım imza attım istemediğim için zaten hastanenin çoğu vurulmuyor.Zaten bu aşının koruyuculuğuda 4 aymış Allah korusun ınşallah salgın olmaz.Normal grip aşısı oldum bakalım oda koruyacakmı

kimseler yok

meleğim geçmişolsun..

sabah ikeaya gittim oğluşa hazırlayacağım müze için çerçeve aldım , bide bi ton şey , sinir oluyorum zaten kendime ne zaman ikeaya gitsem tek bir şey alıcam deyip elim kolum dolu çıkıyorum ( yine topladım bi sürü ıvır zıvır gereksi şeyi..

öğleden sonra da bakırköye gidicez , hava çok güzel hiç evde oturmak istemiyorum..öptüm sizi

beyazmelek geçmiş olsun cnm.bende hafta başından beri hastaydım yeni iyileştim.
öpme öpme bizede bulaşır:)kaydirigubbakcemile3
sonra öpersin..yerimseniben

doğru diyorsun artık öpüşmekte yasak :sinifsinif:

melegim geçmiş olsun canım umarı toparlarsın biran önce dikkat et yakışıklı damadıma geçirme(eymeni damadım ilan ettim bu arada)

söyle canım söyle rahat rahat damadım diyebilirsin hiç çekinme ama eylül banlısı duymasın zira zamanında onun damadı olabilmek için çok uğraştık ta yüz vermediler bize -tatlicadiarzu-

bu arada babamız hastaydı ondan Eymene geçti eymenden bana geçti ikisi atlattı sayılır eymende biraz öksürük kaldı ben hala kötüyüm ama

andişim hiç takma kafana hep öyle oluyor bende bişey alaıp geleyim dersem eşim eyvah diyor yandık yine dükkanı toplayıp gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…