2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızlarr. Hasta olanlara geçmiş olsun canlarım. ınşallah bebişler iyileşir kısa sürede. Hasta bebiş görmeye dayanamıyorum. Gözünün içine bakıyorum kızım da hastalanmasın diye ama burun tıkanıklığı aynen devam. Bir gün geçiyorsa 3 gün tıkalı. Bir açılmadı gitti. Akıntı, öksürük, ateş yok Allahtan. Çok koşturuyor bir dakika yerinde durmuyor tabii terliyor. Sürekli üstünü değiştiriyorum ama mani olamıyorsunuz.

Bizim de dün doğumgünümüzdü. 2 kutlama yaptık. Birincisi eşimin öğrencileri geldi ikincisi de aile arasında. Çok keyifliydi. Kızım muzlu pastasına bayğıldı, cici hediyeler aldı. Çok büyük bir şey değildi ama eğlendi sanırım. Balonlardan önce korktu sonra üstlerinden inmedi :)) Zaten anlayınca gerçek doğumgünü olacak bence şimdiki fotoğraflarda hatıra kalsın diye yapılıyor. Bu arada yorgunluktan bittim neredeyse. Çok zordu. Evi temizle falan derken bu haftadan itibaren doğum iznim de bitti. Ona da üzüldüm. Bakalım nasıl alışacağız.

asortiecim ne sordun canım ,ben görmedim valla ,bu ara geçmişe pek bakamıyorum ,ne kaçırdım ..

hava çok güzeldi ,kızımla avm ye gittik ,gezdik mama yedik ,birde olmaz sa olmaz alışveriş tabi , kızıma çok cici yeşil bir etek gelmişti hediye ,onun üzerine açık yeşil bir hırka aldım ama süper bişey ,sonra birde turuncu bir kazak aldım kot üzerine filan giymeye ,bir kahve içip döndük ,arabada uyudu ,motor sesi süper ninni geliyo meloşa ..

meleğim benim kızda 300 gr almış..doktorumuz bize kızdı ..ne bu hiç kilo almamış dedi..senağlama..
evet canım kaloriferler yandıda rahat ettik..sıcacık olunca insan rahat oluyo..gerçi bizim kız sıcakta olsa soğukta olsa sevmiyo banyoyu..kaydirigubbakcemile3

sametim sürekli ateşlenmeye başladı kızlar ya

geçmiş olsun canım..

montunuzu güle güle giyin canım..bu arada geçmiş olsun..

doğumgününüz kutlu olsun canım...nice yıllaraa..

bizde hafta sonu kızımı doktora götürdük kızımın vücudunda bişiler çıktı ve her yerine dağıldı..doktor yeni bişilermi yedirdin ..yeni bişilermi giydirdin dedi ama biz her iksisnide yapmadık..geçen de burada birileride diyyodu kimdi hatırlayamadım ama..acaba ne olmuştu...

selam kızlar

asorti, eylül cicilerinizi güle güle kullanın şekerler, asorti kabanın nasıl bişii merak ettim bende alıcam yeni bişey magoda beğendim sayılır bitane ama emin değilim, aslında hiç sevmesemde kapşonlu bişii alcam malum okulda sigara için dışarı çıkıyoruzya sürekli şemsiye zor oluyor , ama kapşonsuz bir taneyide gerçekten çok beğendim, karar veremedim almadım bende

güliz ne yaptın denedinmi elma şekeri, ayrıca geçmiş olsun canım

bugün dersim vardı 8 saat çıkışta eşim gelmiş taksime gidelim diye o saatten sonra gözüm almadı kadıköye gidelim dedik gittik ama giremedik miting varmış dolaşıp geldik eve
şimdide temizlik yapıcam biraz

asortie ,sabaha karşı yanımda yatırıyorum ,işte saat 5-6 gibi mızırdanıyo ,emmek istiyo emmesi bitince dötünü dönüp uyuyo :)) bende kaldırmıyorum ..aslında benim hatam ben alıştırdım ,hadi uykusu bölünmesin diyorum ama kısa zamanda tekrar yatağına dönmesi lazım ,bakalım yapıcaz bişeyler..

Gülizgül, Andi teşekkür ederiz kızlar kutlamalarınız için.

Gülizcim bizim döküntülerimiz olmuştu evet ama önce isilik gibiydi anne sütü alırken, öyle kendiliğinden geçti. Doktor kortizonlu krem falan vermemişti. Sonrasında çiğ domatese alerjisi olduğunu bulmuştum Fakat yaz boyu domates yedi ve alerji olmadı. Şimdi yine başladı sanırım hormonlu domatesler çıktı ve o bize alerji yapıyor ben en son bunu düşündüm.

Denizanası bu saatten sonra ne temizliği kuzum. Deniz uyumadı mı.

Bir telaş bir banyo bir temizlik derken ben de şimdi oturdum. Banusu uyudu bir yarım saat takılıp yatağıma gitmyi istiyorum. Ama hanımefendi kuruldu benim yatağa. Beşiğinde iki defa ağladı uyuduğundan beri neymiş bizim yatakta yatacakmış. Dur bakalım iyice uyusun kaldırıp yatağına koyacağım ama mümkün değil en az 3 defa kalkar hatta uyumaz kendi beşiğindeyim diye. Evlenene kadar yanımda yatacak bu kız sanırım :)))))))

julicim sağol canım diğer tarafa yazmıştım ama tekrar yazayım banusucuğumun doğum gününü kutalrım, fotoğrafları bekliyorum:)

deniz 9.30da babası tarafından uyutulmuştu ama az önce yeniden kalktı sanırım köpek dişleri tırmalıyor, acı çektiği belli, bende uyumuşken yerleri sileyim dedim en azından çünkü adam uyanıkken yapamıyorum kuruyana kadar tutamıyorum çünkü, şimdi baba oğul yatıyorlar ama uyumaya niyeti yok

günaydınnn

ilk ben düştüm sanırım , ya kızlar geçen cuma iyileşmiştim , cumartesi de bişeyim yoktu ama dün yataktan bi kalktım felaket bir öksürük ve boğaz ağrısı , işin kötü tarafı batu da öksürüyo çok.. dün gece annem çok ısrar etti batu bizde kalsın sen de git uyu dinlen diye , bıraktım batuyu ama doğru dürüst uyuyamadım da aklım hep onda kaldı , sabah emzirmeye gittim uyanıktı bebeğim gece hiç uyumamış çok üüzldüm , bi daha bırakmıycam valla olmuyo böyle :sinifsinif:
neyse emer emmez uyudu paşam , bide çocuğu kapkalın giydirmişler , üstünde kapkalın hırka ile yatırmışlar yatağa , sinir oldum , giydirmeyin bu kadar kalın şu çocuğu diyorum babam sen karışma diyo , bi kızdım o benim çocuğum ve ben kalın giyinmesini istemiyorum dedimmmmmmm.. off ya ne meraklı herkes karışmaya , aman neyse birazdan arıycam uyuyo mu hala merak ettim

günaydın
herkeze berektli su gibi hızlı ve mutlu haftalar diliyorum
jülicim küçük afet banusuyun doğum günü kutlu olsun.
adişm geçmiş olsukuzum noldu sana böle kocan geldi hastalıktan kalkamaz oldun

asorticim sen ve küçük prensesin montunuzu gül güle kullanın ben oğluma mont almadım astronot aldım daha sıcak tutar diye kayınvaldeye götürüp gelirken üşümez dedim ama şimdi kadın dötümün dibine taşındı sanırım mont alırım bide geçen gün kanzda gördüm güzeldi ona bakmak lazım

sıradan bi hafta sonu yaşadım dün birz fazl ayoruldum sanırım şu an bile sırtım çoooooook ağrıyor nası geçecek bilmem akşam saat 9 bile olmadan yorgunluktan sızmışım

saolun kızlar.. zeynem kocam hala gelmedi gülüm sen orayı atlamışsın , yolda kaldı yine bodruma geri döndü , bugün bekliyoz bakalım inşallah yola çıkabilir..

dedesi de batuya bi kaban aldı hafta sonu , zara baby'den aldı süper bişey resmen koca adam kabanı , bayıldım bittim , havalar soğusun da giydiriyim biran önce diye bekliyorum :)))

gunaydın
herkese ıyı haftalar dılıyorum

yorgun bır hafta sonundan cıktık ama en onemlısı bu sabah oglusum yataktan dustu
allahtan dustugu yerde kadıfe yatak ortum vardı ama yıne de cok korktuk
gece ben salonda uyuyp kalınca kocıs yatak ortusunu tam olarak katlamadan cocugun yatagının kenarına koymus
ben de dırekt gelıp yatınca kalmıstı oyle
cok ıyı olmus megerse kadıfe oldugundan bayagı da kalınca olunca onun uzerıne dustu kuzum
ama yıne de ıkımızde agladık

neyse gecmıse cok bakamıyorum sayfa yavas acılıyor
umarım bırsey yoktur

cumartesı gunu dogum gunu kutlamamız vardı
malum benım rahatsızlıgım sebebıyle rotarlanmıstı
epeyce kalabalıktık hatta davetsız mısafırımde vardı
ama hersey yettı ve cok eglencelı gectı
sabah erkenden arkadasım gelıp tum ıkramlıkları hazırladı
aksamdan sadece tatlı yaptım dıgerlerını aynı gun yaptı cok becerıklıdır kendısı
bense yardım etmemı ıstedıklerıne yardım ettım sadece

cok guzeldı hatta oglen 12'de baslayıp gece 12 'ye kadar surdu
cunku amcası falan aksam ıs cıkısı geldıklerı ıcın yemek cay faslı derken uzadı
bır ara cok sıkıldı kravatını falan cekıstırdı ama eglendı

bu arada dun olan studyo randevumuzu yarına erteledık
zıra dun yorgunluktan bıttıgımız ıcın randevu saatıne totomuzu kaldıramadık
bu aksam kocısle gezecegımız ıcın yarın aksam cekırdek aıle olarak cekımımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…