- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.841
selam kızlar herkese bugün hava çok güzel dünde öleydi bugün temizlik yaptım bitti
dün babamız evdeydi gezmelere gittik sonunda montu buldum c&a dan aldım
kızım dün akşamdan başlama grip oldu yaa bende peditus verdim hemen sabahta verdim sadece burnu akıyo allahtan ki
ateş falan yok
eylül bizi kaale almıyo sanırım iki gündür soruyorum ama tık yok neyse
hava gerçekten çok güzel ama kızım hasta maalesef
ah canım benim senin bu misafirlerden valla bize daral geldi her zaman söylüyorum sen iyi sabırlısın ve beceriklisin bir de gelenler böyle düşüncesiz oldu mu iyice çıldırıyorum ben madem oğlunun evine benimseyip geliyorsun iyi tamam hoşgeldin ee gelinin çalışıyor bari iki kap yemek pişir off off anlayışşızlarla uğraşmak çok zorklava:
oğlunun kilosu yine iyi canım sen o konuda canını sıkma dedğin gibi sağlıklı olsun da gerisi boş benimki de 1 ayda 10 gram almış doktor gayet normal dedi bak yürümeye başladı diyorsun dedi bu enerjiye gayet iyi dedi
ben normal değilim ama grip hala geçmedi deli olucam artık sinir oldum
zaten şu bir-iki gündür herşeye sinir oluyorum regl olacağım sanırım gelene geçene çatıyorum çok gerginim
dün akşam ilk defa kaloriferlerimizi yaktılar ay çocuklar gibi sevindik evde hemen oğlanı yıkadım yavrum kaç gündür yıkanmıyordu kokacaktı artık kaydirigubbakcemile3 hem hava soğuk hem hasta korktum yıkayamadım ama dün akşam fırsatı kaçırmadım ama bir ağladı bir ağladı suya girmek istemedi çocuk unutmuş suyun ne olduğunu kaydirigubbakcemile3
sametim sürekli ateşlenmeye başladı kızlar ya
selam kızlar herkese bugün hava çok güzel dünde öleydi bugün temizlik yaptım bitti
dün babamız evdeydi gezmelere gittik sonunda montu buldum c&a dan aldım
kızım dün akşamdan başlama grip oldu yaa bende peditus verdim hemen sabahta verdim sadece burnu akıyo allahtan ki
ateş falan yok
eylül bizi kaale almıyo sanırım iki gündür soruyorum ama tık yok neyse
hava gerçekten çok güzel ama kızım hasta maalesef
Merhaba kızlarr. Hasta olanlara geçmiş olsun canlarım. İnşallah bebişler iyileşir kısa sürede. Hasta bebiş görmeye dayanamıyorum. Gözünün içine bakıyorum kızım da hastalanmasın diye ama burun tıkanıklığı aynen devam. Bir gün geçiyorsa 3 gün tıkalı. Bir açılmadı gitti. Akıntı, öksürük, ateş yok Allahtan. Çok koşturuyor bir dakika yerinde durmuyor tabii terliyor. Sürekli üstünü değiştiriyorum ama mani olamıyorsunuz.
Bizim de dün doğumgünümüzdü. 2 kutlama yaptık. Birincisi eşimin öğrencileri geldi ikincisi de aile arasında. Çok keyifliydi. Kızım muzlu pastasına bayğıldı, cici hediyeler aldı. Çok büyük bir şey değildi ama eğlendi sanırım. Balonlardan önce korktu sonra üstlerinden inmedi :)) Zaten anlayınca gerçek doğumgünü olacak bence şimdiki fotoğraflarda hatıra kalsın diye yapılıyor. Bu arada yorgunluktan bittim neredeyse. Çok zordu. Evi temizle falan derken bu haftadan itibaren doğum iznim de bitti. Ona da üzüldüm. Bakalım nasıl alışacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?