2008 Kasım Anneleri

günaydınn ben de geldim

benim için haftanın ilk ve son günü
bir an önce bitsede hayırlısı ile evime gitsem :))

andinacım geçmiş olsun tatlım keşke biraz dinlenseydin
ama aklı kalıyor insanın haklısın

bizde normal bir hafta sonu geçirdik
cumartesi annemle dışarı çıktık hava güzel diye bol bol gezdik annem duru ben
akşam annemde yemek falan derken 9 .30 da eve geçtik
cimcime gayet güzel uyudu derken gece 12 de bir cimcimenin sesini duyduk
kuzu bütün yediklerini çıkarmış yatakta ağlıyor bakıp bakıp
neyse üstünü başını değiştirdim yok annem diyorum kendine geldi
bu böle 4-5 defa devam etti ne oldugunu anlayamadık
gece saat 0300 e kadar belkide 5 defa komple üst değiştirdik sonrasında midesi rahatladı da uyudu kuzuu

o uyudu ama bu sefer de acaba yıne tekrarlarmı dıye benı uyku tutmadı
sanırım midesini üşüttü küçük hanım
atıyor kendini yerlere
kaç defa dedim kalk kızım taşta oturma üşütürsün
yok dinlemiyor beni :))
neyseki pazar gunu hersey normale dondu de ıcım rahatladı

bunun dışında bizde başka bir haber yok

Lelalım Çok geÇmıŞ olsun , batu da taŞda oturma meraklısı , halı dururken gıdıp tasda oturuyor maymun , hadı bıtır ıŞlerını de gıt evıne bıran Önce :))

andına saol canım
normalde benım kocıs seccade ve yatak ortusunu falan hep yerde bırakır
ve ben hep kızarım dagınık bırakıyorsun dıye
ama bu kez sukrettım ıyı kı de yatak ortusu yerdeydı dıye
aslında en cok korku sebebım uyku arasında olmasıydı sanırım

lelal duru kızıma gecmıs olsun canım
dınlemıyorlar sonra usutuyorlar
dunde ogle uykusundan kalkınca yaptıgım sutlu prınc corbasını ıcırıp agzını sılmemle hem kendının hem benım hemde salonda krem rengı koltugun hakkından geldı oglum
hıc kızmadım ama temızlık asaması cok zorluyor ınsanı

Günaydın kızlar.Gece uyumadık yine.Haftasonları artık çok yorucu geçiyo.En güzel yanı oğlumla birlikteliğimiz.Resmen ağzıma yapışıyo.Bişi farkettim bu hafta sonu, yabancılamaya başladı birilerini.Önceden herkese giderdi.Şimdi seçici davranıyo.Annemle kavga ediyo.Elini kaldırıp bişiler diyo. Dedesini çok seviyo.Dün akşam çok komikti.Çorap giydirmeye çalışıyorum, giymemek için parmak uçların büküyo.Kaçıyo ama koşarak değil(Ayakta uzun süre bekliyo ama adım atmıyo..ışte böööle geçti haftasonu.Ha birde Icırla buluştuk.Biraç foto var ama ben çirkin çıktığım için göstermeyim:))

Zeynam ben de astronot aldım Anıla.Sabahları babaaneye götürüyorum.çok memnunum.Sırtın ağrıyomuş, geçmiş olsun canım, sıcak tut...

Andişim geçmiş olsun atlatamamışsın hastalığı.Uzun sürüyo mevsimin ilk gribi.

Kalimerocum şu resimleri artık görsek canım.Tek Emiri görmedik.Estel bilem gösterdi yavrusunu. Doğum günü topiğinde bakliyoruz.

Julicim diğer topikde yazdım ama Banusu tontişimin doğum günü kutlu olsun.Isıra ısıra mıncıklıyorum onu.Nice mutlu yıllara...

andişim ben sizn şanzımanın hızına yetişemediğim için kocan ve araba hangi noktada arada kaçırıyorum
miniğim ilk önce geçmiş olsun ama o kadar üzülme yani üzülde düşe kalka büyüyorlar başka türlü değil her zaman kontrol etmek mümkün olmuyo küçük canavarları
doğumgünü kutlamanızın iyi geçmesine sevindim bakalım bizi nasıl bir c.tesi bekliyor
resim çektiysen paylaşsana diğer topikte
oyyy oyyy lelalim o ceylan bakışlı duru kızım hasta mı oldu çok geçmiş olsun
ama muhakak benim oğlunun yokluğu yataklara düşürdü duruyu kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
miniğim sonunda gönlünce bi doğum günü geçirmene sevindim canım nice senelere
güzeller güzeli gelinim banusununda yaşgününü kutlarım nice senelere bebeğim
andişim sana ve karizmatik oğluna geçmiş olsun canım
ne kadar dikkat edersek edelim bi şekilde hastalanıyo bu kuzular
napalım öyle böyle geçiyo valla
zeynacım geçmiş olsun canım sanada
titizaki gene neler yaptın :)
asorticim sizde güzel kızınla cicilerinizi güle güle kullanın canım iyi günlerde
ay unuttuğum varmı kusura bakmayın
hee yaşgünü resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

lellacim geçmiş olsun duruya canım valla memoda sürekli parkede yada taşta
bi kıçının üzreinde zıplııcaksa halıya gelip koyuyo totosunu onun dışında hep taşta

yasminim bizde 1-2 aydır yabancılama başladı , karşı komşuya bile gitmiyo artık batu ki çok severdi onları , kimse kucağımdan alamıyo , ağlıyo yabancı birilerini gördüğünde ..pek fena oldu bu durum

Lelalim geçmiş olsun.Midesini üşüttü herhalde.Benimki de fayanslarda oturmayı seviyo.

Asortim görelim montları.Bakalım nasılmış.Gülel güle giyinin.Ayrı bi yopik mi açsak.Bebişlerimize en son ne aldık adı altında...

zeyna hee biraz geç dank etti kıza anca idrak etti yiğitin yokluğunuu :)))
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederis kızlar

doğum günümüz yaklaşıyor ve bana ne oluyorsa ben çok heyecanlanmaya başladım kızlar ya
sanki kendi doğum günüm
ya da çok daha önemli bir günmüş gibi
kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor nedense :)))

Annemle yıldızları barışmadı.Nasıl kızıyo.Annem ellerini kaldırıp ne oldu oğlum diyo, o da kaldırıp bişiler söylüyo.Deli ya bunlar:)))

günaydın kızlar
hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun

biz de haftasonu alışveriş ile geçirdik
cumartesi annemle hem yağızı açık havada gezdirdik hem alışveriş yaptık
pazar da koçiş ile yaşgünü alışverişi yaptık

gunaydın kızlar yorucu bır hafta sonundan sonra ıs bası yaptık

cumartesı gunu yasmınle bulustuk ulusun altını ustunu getırdık ve dogumgunu cıcılerımızı aldık

hasta olanlara gecmıs olsun cunkı kımın hasta oldugunu unuttum kusura bakmayın

Icırcım ben sevdim bu fikri , aç bi topik de bakalım yavruların cicilerine ordan

yasmıncım aslında ben oglusum fotoları cok paylastım ama son zamanlarda cok usendıgımden yuklemedım son halını

zeynacım elbettekı foto yukleyecegım
her ne kadar begenemesemde oglusum kasım bebıslerının dogum gunu fotolarından noksan kalmayacak
hemen hemen hepsı habersız foto oldugundan farklı tellerden calıyoruz ama olsun

mmf saol canım
kocısle cekılmıs cekırdek aıle pozunu yegenım cektıgını soylemıstı ama makınenın dugmesıne tam basamamıs
laptopum yanımda degıl oglene getırebılırsem oglene ama olmazsa aksama cıcı fotolarımızı ekleyecegım canım

Canlarım bi ricam olucak sizden

Facee dün akşam resim ekledim batudan ortaya karışık albümüne eklediğim son resimlere bi baksanıza , doğum gününde hediye edeceğim çerçeveler için hangisini bastırıyım ? beğendiğinizin altına yazarsanız çok sevinirim , o kadar resmi var çocuğun ama bir tanesini seçemedim içlerinden : ((
Ya o son resimlerden birini bastırıcam yada profilimizdeki resmi bastırıp kendimi kesicem ordan onun tek halini koyucam çerçevelere ne dersiniz

ya benım canım bu sıralar tursu ve sarımsaklı yıyeceklerden asırı derecede ıstıyor
hatta sureklı esıme sunu yapalım bunu alalım dıye dırektıfte bulunuyorum
adamın dıkkatını cekmıs hayırdır demeye basladı

dun aksamda dayım bızı caya cagırdı
yengem ıkramlıkların yanına kendı yaptıgı tursudan cıkarmıs
resmen saldırarak yedım teyzem ıkıncımı gelıyor dıye sordu

ben psıkolojık hamıle oldum resmen
spırıal taktırmıstım boyle bırsey olması mumkun olmaz degıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…