2008 Kasım Anneleri

remediosum menün az değil tatlım yeter daha ne yapıcan zaten..
ben cuma günü süt iznimi kullanacağım , kurabiyeleri yapıp ,temizlik yapıp evin süslemelerini bitireceğim ..

zaten kurabiye hariç hiçbişeyi ben yapmayacağım kaydirigubbakcemile3
börekler annemden , poğca ve kek teyzemden , browni de kuzenden gelicek e bide pasta ile kurabiye yeter de artar bilem.. bide kuruyemiş olucak malum şarap yanına çerez niyetine daha ne olsun :))

bende düşündükçe çok sabırsızlanıyorum , inşallah herşey güzel olur o gün..

saol yasminim oy için , akşam bakıcam eve gider gitmez hangi resmin beğenildiğine :))

remedios sıkma kendini canım..herşey oluyor..boştan yere stres yapıpta kendini üzme:))
menün baya kalabalık..daha ne yapacaksın..bence yeterli..
bide bir gün duran kek daha güzel oluyor..akşamdan kekinide yaparsın..
allah kolaylık versin canım:))

Remediosum çoğu bitmiş.Ne kaldı canım ya...Ben senin kadar da hazır değilim.Bir tek hediyelik hazırladım.Diğer topikde bakarsanız:)))

benim face yok..eşiminkiyle oylayabilirmiyim andina:))))):dance:

Andinacım bende oylama istiyorum 2008 kasım annelerine girdim ama daha kabul edilmedim sanırım (

hilalim valla kocanınki ile girersen benim kocam ne der bilemiyorum :roflol: gel de anlat adama o benim arkadaşımın kocası diye sırnaşık şey yapsana gülüm sende bi face , görüşelim bol bol :içelim:

dilekcim 2008 kasım annelerinin moderatörü saphira , istersen özeline mail at hatırlat onaylasın seni.. sonra da bana arkadaşlık teklif etmen lazım çünkü resimler kendi profilimde tatlım kaydirigubbakcemile

bu temizlik derdi beni baya gerdi:)))))
günlük ev temizleniyor fakat benimde dip köşe bi temizlenmesi lazım..(sanki evi çok kullanıyorumda)
teferruatlı temizliği kendim yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağım bilemiyorum..
amaaannn olmazsa onuda yaptırırım..

yasminciğim ben hediyelik ve davetiye hazırlamıyorum
biz normalde de hiç hazırlamadık ne doğumda ne de mevlütte benim öyle heveslerim yok
kendimi bi garip hissettim şimdi evlenirken kına gecesi de yapmamıştım ne gerek var diye

andinacığım işlerim o kadar yoğunki kk ya bile çok zor bakıyorum ki face olursa hiç giremem diye kayıt olmak istemedim..sanırım hata ediyorum:)))
üç seferdir aynı şeyleri yazıyorum ve hata veriyor..umarım bu gider:)))

Davetiye ben de hazırlamadım.Ama diğer işler çok zevkli geliyo bana.Hatta c.tesi hediyelik tükana girdiğimde adama eleman açığınız var mı dedim.Çok güzel geliyo bana ıncık cıncık şeyler.Çeyizimde de çoğu şeyi kendim yaptım.İğne oyası falan da bilirim.Çok severim parıltılı şeyleri.Bi daha bebe yaparsam bu işin mokunu çıkaracam valla:)))

Facin konsepti farklı hilalcim , ben çok seviyorum orayı , vakit bulup da görüşemediğim bi ton arkadaşım var , haytalarımızdaki değişiklikleri ordan takip edebiliyoruz , seviyorum yani , çok vakit ayıramasan da arada girip baksan bile yeter face..

selam kızlar,
bugün yine leyla gibi dolanıyorum bir yığın iş beni bekliyor..
gündüz herşey iyiydi dün ama gece 11de keremi uyuttuk kaan uyumak istemedi bir türlü zor uyuttum.. her zaman çoşan keremdi dün gece kaanda bir çoşkunluk vardı ..
veeee gece patlak verdi bu çoşkunluk sabaha karşı birden ağlayarak uyandı kaan bey ama nasıl ağlıyor bişeydenmi korktu diş çıkarma ağlamasımıydı bilemiyorum epey bir susturamadık
eşime götür keremide uyandıracak dedim ve oda uyandı haliyle neyse ayağımda tekrar uyumuştuki benim koca bir telaşla geldi lavaboya gitmem lazım diye kaanıda kucağıma verdi oda ağlayınca kerem bey yine uyandı
artık hep beraber içeri gittik gönüllerini ettik 6da yatağa geçtik ama kerem bey nazlı uyudu uykusu bölündüğü için yanımızdaydı sürekli bir saçımı çekiyor birüstnü açıyor tekmeliyor pek uyuduğum söylenemez işde..
10da kalktık kerem uyuyordu ama eşim işe gideceği için kalktık mecburen..
şimdi kendi kendilerine oynuyorlar...
benimse içimden hiç bişey yapmak gelmiyor az sonra onları uyutunca mutfağı topluyacağım...
ha bu arada unutuyordum;
Kerem bey dün ilk adımlarını attı 4 adım daha yürürdü dengesini güzel sağlıyor ama hemen heyecanlanıp kendini bırakıyor poposunun üzerine...:))

sanırım tek ağlayan benimki değilmiş hilalcim senin kızda ağmama krizine girmiş..
hayırlısıyla şu dişlerini bir çıkarsalardı..
biraz geçmişi kasım sayfasını bir dolanayım bakalım..

Merhaba kızlar

Minikcim ve Lelalcim geçmiş olsun. Miniğim Allah korumuş, bak eşine kızma bir daha yere atıyor yatak örtüsünü diye. Ben de yatağın yanına küçük minder koyuyorum ne olur ne olmaz diye. Lelalcim bir arkadaşımın oğluna yulaflı mama yedirmişti aynı Duru gibi kaç defa kusmuştu. Belki yediği bir şey dokunmuştur ama Banusu da aynı nerede taş var tahta var onun üzerinde. Valla yama gibi kapatıyoruz halı dışında kalan yerleri. Önemli olan kızımın sağlığı görüntü umurumda bile değil. Her yer kilim falan dolu.

Doğumgünü dilekleriniz için teşekkürler, umarım kutlamayanların da gönlünce bir doğumgünü olur.

Bakıcımın kızı hastaymış bugün sabah hastaneye götürmüş ateşi varmış işe geç kaldım o yüzden telefonla kızı bize getirmemesini söyledim. Kadının kızına bakacak kimse de yok ama ne yapalım, hastalık bu. Kendi kızı evinde yatıyor o da Banusu'ya bakıyor, zor bir durumda kadın. Ama elden bişey gelmiyor. Herkesin çocuğu kendine değerli... Akıllı doğru bir kız olsa neyse ama sürekli Banusu'yu kucağına alıp, şapur şupur öpüyor. Kaç defa dedim öpme diye yok ille yapışıyor. O yüzden getirme dedim, o da getirmeyecekmiş zaten. 10 yaşında umarım çabuk iyileşir kadının da aklı evinde kalmaz.

Bu sabah kadın geleğne kadar ibber dolması yapayım dedim bir baktım kıyma kalmamış. Tavuk göğsünü küçük küçük doğrayıp onunla hazırladım iç harcını. Kadın pişirecekti acaba nasıl olur kızlar?

Bu arada uyku tulumu olan arkadaşlara bir şey soracağım. Remedios ve denizanase sizde vardı sanırım. Uyku tulumunun içine ne giydiriyorsunuz. Gece hiç üstünü örtmüyor kızım. Ama onu giydirince de çok terliyor. Ben pijamasının üzerine giydirdim çok terledi.

Bu arada Icır ve Yasmin çok tatlı çıkmışsınız. Ne güzel sık sık buluşmanız.

Yine bu arada sabah bir baktım Banusu'nun dudağının bir kısmı böyle yanmış gibi yara olmuştu. Ya vurdu ya da biberondan falan mı yandı acaba süt sıcak geldi de ama hiç öyle sıcak süt falan vermedim. ne olabilir kızlar ya. Vurdu mu acaba gece bir yere. Yoksa gerçekten yara mı. Küçük bir nokta akma tıpkı yanığa benziyor. Dün gece yatarken de yoktu. Kafam karıştı

selam kızlar

julicim denizinde dudağını kenarında bişii çıktı dün minik ama görüntü uçuğa benziyor, gerçi ben alerji olabileceğini düşündüm, dün çok az labne yemişti ondan olabilir, bakalım bu günde avakado ile verdim labne, çoğalırsa yine ondandır, daha önce yapmıştı çünkü

uyku tulumunun içinede kısa kollu body ince bir pijama üstü, alttada külotu çorapla yatırıyorum üstünü zaten doğru düzgün örttürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…