- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.901
andinacığım bana da uyar beni de pazartesi sendromu bastı zaten zeynacığım sen atla arabaya gel canımopuyorumnanaktan
bu arada beni doğum günü stresi bastı
kızlarla yaptığımız eminönü alışverişinde aldığımız süsler, tabaklar, bardaklar bir de dün yağıza ve kendimize aldığımız ciciler hariç hiç bir şey yapamadık süt iznim de bitti
yaşgününü annemlerin evde yapacağız temizlik bile yapamadık hafta sonu hava güzel dedik gezdik bir kadın çağırıyım diyorum
daha erken diyen kocam daha pasta siparişini bile vermedi perşembe günü verirmişklava:
hamur işlerini ise nasıl yetiştireceğim lelalin kurabiyesini bir gün önceden yapsam diğer herşey cumartesi sabahına kalacak kek yapmak istiyorum cuma akşamı yapsam bayatlar mı acaba
menümde kıymalı börek, lelalin kurabiyesi, kek, patates salatası, yapabilirsem poğaca, nesquikli toplar bir de anneme yaptırtabilsem zeytinyağlı dolma olacak az mı acaba?
ay dertlendim uzun uzun yazdım
benim face yok..eşiminkiyle oylayabilirmiyim andina:))))):dance:
Andinacım bende oylama istiyorum 2008 kasım annelerine girdim ama daha kabul edilmedim sanırım(
yasminciğim ben hediyelik ve davetiye hazırlamıyorum
biz normalde de hiç hazırlamadık ne doğumda ne de mevlütte benim öyle heveslerim yok
kendimi bi garip hissettim şimdi evlenirken kına gecesi de yapmamıştım ne gerek var diye
doğru diyorsun artık öpüşmekte yasak :sinifsinif:
söyle canım söyle rahat rahat damadım diyebilirsin hiç çekinme ama eylül banlısı duymasın zira zamanında onun damadı olabilmek için çok uğraştık ta yüz vermediler bize -tatlicadiarzu-
tamam canım artık eymen damadımdır ama ne yapçaz damadıma gizliden gizliye eylülde göz koymuş sen ufakken yüz verme yrümeye başlasın eli ekmek tutsun baktı elden gidiyo gösterdi valla bayrakları ne yapçaz şimdi bilmem paylaşılamayan damat eymen
Vayyy yasmin hanım tığ işi falan süpersin ne diyim , seninle bi dükkan açsak sen yapsan ben satsam olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?