- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.341
Ay kopardın beni , harbiden yaaaaa resim çekip yarıştıralım oğlanları
Kızlar bu arada can sıkıntısından eski sayfalara bakıyım dedim , hamileliğimizin başında buralarda yazı yazan pek çok isim şu anda yok , amma değişik kişi varmış pek çoğunu tanımıyorum , ben hep girer okurdum ama pek bişey yazmamışım , bazı açılan konuları hala hatırlıyorum ilginç bir şekilde..
çok duygulandım , neler neler anlatmış , paylaşmışız.. bu arada benim açtığım konular hep panik halde , doğuruyorum galiba ne yapcam , şöyle oldu ne yapıcam ben ... amanınnn pek bi panik insanmışım hamileyken çok güldüm kendime
bir pipi muhabbeetidir almış başını gitmiş bizde o dediğinizden yok muhabbete dahil olamıycam:)))
ama sizin düşünceleriniz beni çok sevindirdi keşke herkes sizin gibi düşünsede ilerde kendilerini her konuda kadınlardan üstün gören erkekler olmasa...
kız piroş onların pipisi varsa bizimde çukumuz var be....:))delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
ayy pipi mipi nolmuş ayol ,her pipisi olan erkekse bende jeniffer lopez im :))))
kızlar kopardınız beni yaaa ..
piroşum merak etme , bizler öyle erkekler yetiştiriyoruz ki ileride sevdikleri kadına kul köle olup , süper romantikkkkk prensler olacaklar :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?