2008 Kasım Anneleri

Kızlar bu arada can sıkıntısından eski sayfalara bakıyım dedim , hamileliğimizin başında buralarda yazı yazan pek çok isim şu anda yok , amma değişik kişi varmış pek çoğunu tanımıyorum , ben hep girer okurdum ama pek bişey yazmamışım , bazı açılan konuları hala hatırlıyorum ilginç bir şekilde..
çok duygulandım , neler neler anlatmış , paylaşmışız.. bu arada benim açtığım konular hep panik halde , doğuruyorum galiba ne yapcam , şöyle oldu ne yapıcam ben ... amanınnn pek bi panik insanmışım hamileyken çok güldüm kendime

Ay kopardın beni , harbiden yaaaaa resim çekip yarıştıralım oğlanları

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayy evet bende bazen okuyorum da çok duygulanıyorum

bir pipi muhabbeetidir almış başını gitmiş bizde o dediğinizden yok muhabbete dahil olamıycam:)))
ama sizin düşünceleriniz beni çok sevindirdi keşke herkes sizin gibi düşünsede ilerde kendilerini her konuda kadınlardan üstün gören erkekler olmasa...

kız piroş onların pipisi varsa bizimde çukumuz var be....:))delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

kızlar kopardınız beni yaaa ..

piroşum merak etme , bizler öyle erkekler yetiştiriyoruz ki ileride sevdikleri kadına kul köle olup , süper romantikkkkk prensler olacaklar :hulya:

kız piroş onların pipisi varsa bizimde çukumuz var be....:))delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

ayy pipi mipi nolmuş ayol ,her pipisi olan erkekse bende jeniffer lopez im :))))

alemsiniz kızlarrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar kopardınız beni yaaa ..

piroşum merak etme , bizler öyle erkekler yetiştiriyoruz ki ileride sevdikleri kadına kul köle olup , süper romantikkkkk prensler olacaklar :hulya:

ayy inşallah beni en çok batu ilgilendiriyo nede olsa kızımı alcak romantik olsun kızıma süprizler yapsın el sütünde tutsunkaydirigubbakcemile3

selam kızlar,

10 saat dersten sonra ölü gibi geldim :)
geçmişe baktım şöyle bir kaka ve pipi muhabbeti yapmışsınız,
deniz henüz kakasıyla mutlu, yapıp üstüne oturanlardan:)) utanmıyorda, sadece popo yıkandıktan sonra pipi ortada kaçıyor, zor bezliyorum

pipi meselesinde ise habersiz henüz pipisinden, bir kaç kez tutmuşluğu vardır sadece, daha gözünü falanda göstermiyor zaten

siz zaten araştırıp en doğrusunu yapıyorsunuz ama önerim öncelikle pipininde bir organ olduğunu bilsin, ortalıkta açık dolanmayacağını ama utanılacak bir şey olmadığınıda bilsin, ayıp kapat gibi cümlelerle ondan utanması hatta kurtulması gerektiğini düşünebilir,

oynama durumu ise hiç doğru değil, andinacım bakıcınla ciddi ciddi konuşmalısın, onunla oynayıp birde haz aldığını öğrenirse mastürbasyon sorunu yaşayabilirsiniz

ay batunun şimdiden iş araması lazım ,lakin piroşun kıyafetlerine paramı dayanır anacım ,hatun vakkodan beymenden aşağı giyinmez :)))

sağol lavinyacım, bir günde 10 saat gerçekten yorucu oluyor, resmen bütün gün anlatıp duruyorum, 5 dakika aralarla,

eylül bencede canım şimdiden ugglar falan :) büyüklerde öğğ geldi ama miniklere güzel olur eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…