2008 Kasım Anneleri

günaydınnnnn
maytabım doğum günün kutlu oslun canımmm eşinle ve çocuklarınla uzun senelerin sağlıkla huzurla geçmesi dileğiyle

bende yeni geldim kızlar aradım geç kalacağımı söyledim kızım bahçede oynuyor babannesiyle babannesi onu kamyonunda sürüyor:)))
bay bay kızım dedim bana pas bile vermedi dışarıya çıkınca dünyayı unutıyor evde de bacağıma yapışık geziyorr:))
anneannemiz babasının yanına gitti hastahanede pazara kadar kalacak dedem rahatsız biraz böbreklerindenn bizden böyle.......

mmf esının tarzı farklıymıs ama unutmamıs ve kutlamıs onemlı olan o

lavınya dedene gecmıs olsun canım

bızde dun studyo cekımındeydık
1 saat surdu ve cok yoruldum
meger cocukla cekım yapmak cok zormus
onu guldurmek ıcın maymuna donduk resmen

Lavişim geçmiş olsun.Aciler şifalar diliyorum canım...

Miniğim şu fotoyu çıkınca görebilecek miyiz?Hani belki içinde sen de varsındır:)))

yağmurcum..birazdan arar eşin meraklanma canım..yasmininde dediği gibi bağaj falan onlarla uğraşıyodur..

lavinya geçmiş olsun dedene canım..allah acil şifalar versin

Miniğim şu fotoyu çıkınca görebilecek miyiz?Hani belki içinde sen de varsındır:)))

fotolar ıcın bugun secıme gıdıcez aksam
elbettekı cıkınca eklerım sıteye
bır poz cekıldık aılecek ama albume konulacak mı bılmem cunku oglusum hıc durmadı 3'lu pozumuzda
halbukı cok ıstemıstım ama
zaten esıme gore bu ısler sosyete ıslerıymıs

Canım ben de çektirecem.Sosyete işi değil.Eskilerin ki hep stüdyoda.Şöyle elle tutulur bi resmi olur.Benim de ailem, valide hanım ısrarla istiyo.Hatta her yaşında istiyorum ben. İlkinde aile ile diğerlerinde yalnızca kendi olsun istiyorum.Çekimden de korkuyorum.Anıl durmuyacağı gibi yürümüyo da henüz.Ne yapsam bilemiyorum...

bence yurumesını bekle canım
yuruken anı cekımler cok guzel cıkıyor
ama zaptetemesı daha zor oluyor
studyoda bırcok oyuncak, araba, salıncak vs vardı
onlarla oynarken kolay oldu ama ekrana baktırıp guldurmesı zor oldu

aıle cekımı ıcın bır pozda belkı 10-15 cekım yaptı ama oglusum cok huzursuz oldu
gulmedıgı gıbı sabıt durmadı bıle
esımde ısrarcı olmayalım huzursuzlanıyor dedı
zaten zor getırttım onu cok sosyete ıslerı yapıyormusuz
evde yeterınde kendımız cekıyormusuz falan
halbukı bız kucukken ara ara aılecek studyo cekımı yaptırırdık saklarız hala

mınıkcım benım kocıste oyle evde sen cek dıyor doıgum gunu fotosu ıstedım studyoda.7.2 megapıksel makınen var dıyo.ama ben yıne 3-4 poz cektırecem kusura bakmasın.yalnız studyo tanesı 15 dıyor.sızde gırersenız fotoya tanesı 30 dıyor bu ne sacmalık dedım.cocuk cekımlerınde kampanya var dıyor.ne kadar sacma ya.

yagmurcum aslında ben pıyasasını hıc arastırmadım
burada bır abımız var aıle dostu onların studyosuna gıttık
sanırım baska yerlerde daha pahalıdır ama bız olculerını tam bılmemekle (30*15 olması lazım) 20 farklı pozluk albumu 100,00 tl ye yaptırıyoruz
begenırsenız aıle pozunu da eklerım albume dedı

günaydın arkadaşlar..

minikçim çok uygunmuş sizin albüm ya..

ybiz sorduk burda 7 poz 190 lira dediler..

aslında o kadar çok fotoğrafı varki binlerce yani o derece..

ama ilerde sorar diye belki çektiririm..aslında ben sütüdyo fotolarınıda sevmem ya..

ıyı gıbı fyatı cnm bana da bır album gosterdı 10 ya da 15 foto var 150 tl dedı.kıtap gıbıydı ama kalındı sayfalar.mukavva gıbı yanı.cok hostu ama pahalı geldı acıkcası.

teşekkür edrim kızlar iyileşir umarım...
biz yağmura 6 resim seçtik stüdyoda iki tanesini çerçevede baya büyüttük fakat boyutunu bilmiyorum 6 tanede 30*15 olabilir boyutu 150 tl ödedim hepsine hep kocişin yüzünden 1 tanesini
büyütsek yeterdi bence neymiş kıyamamışda bilmem ne de yalnız fotoları ben almaya gittim meraktan parayı da ben ödedim gitti 150 kaymeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…