2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlaaar Şeniz

işte bir kasım bebeği daha maytabım seni de yazsaydık doğum günü listesine güzel olacakmış canımcım nice yıllara kocişine aldırma sen kadın her yaşta güzeldir senin gibisini bulsun da öpsün başına koysun hasbam eminim akşama güzel bir sürpriz yapacaktır sana ama

yasmin gene güldürdün beni sabah sabah demek öğlene hediye pazarlığına başlıyor seninki haa kaydirigubbakcemile3

miniğim stüdyo çekiminiz hayırlı olsun biz Eymen'in stüdyo fotoğrafını çektirdiğimizde 9 aylıktı aman allahım bikaç poz neredeyse bir saatten fazla orada aldık güldüremedik bir türlü zorlaa yani ortalık çok tuhaf geldi ona şaşkın şaşkın akıyordu ben albümün fiyatını hiç bilmiyorum hiç sormadım ama biz o bir poza 20 tl verdik 4 tane verdiler ondan bize gerçi bir pozun içinde Eymen'in 4 farklı hali vardı öyle yapıyorlar yaa hataa burayada koymuştum fotoyu o zaman

yağmurcum allah kavuştursun canım

endişe eme inşallah sağ salim varmıştır ama uçağın inmesi uçaktan çıkışı bavul beklemesi havaalanından çıkışı merasim tabi o yüzden henüz açmamıştır işlerini bir yoluna koysun arar seni telaş etme

Beyazmeleğim neler neler...Pazarlıklarımız var öyle.Mesela çiçek alırsa hediye yok.Yemeğe götürürse çiçek olabilir.Yemek-çiçek-hediye üçlüsü asla birarada olamaz))

Kızlar bi öneriye ihtiyacım var acilen..Eşim ilk evlendiğimizde bir yatak almıştı yaylı çok sertti onu kayınvalidelere verdik.Ondan sonra o da gitmiş benden habersiz isti..l viscolex yatak almış.2 senedir onu kullanıyorduk ama çok rahatsız hiç memnun değilim.İçine göçüyor yatak hele bi de benim gibi dombili için o yatakta yatmam ızdırap.Şimdi yeni yatak alıcaz.Şöyle konforlu bi yaylı yatak alıcam.Önerilerinize ihtiyacım var...

yasmin canım senin eşine de çok kızyorum heee alacaksa pazarlık yapmadan alsın almayacaksa hiç almasın ne bu böyle beee böyle davranacağına ben özel günümüzü bile hatırlamamasını tercih ederimmm
bu kocişleri nasıl adam edicez biz yaaaaa....

çitosum bizim yatağımız bellona canım oldukça rahat ama modelini bilmiyorum bakayım canım nettennn

Beyazmeleğim neler neler...Pazarlıklarımız var öyle.Mesela çiçek alırsa hediye yok.Yemeğe götürürse çiçek olabilir.Yemek-çiçek-hediye üçlüsü asla birarada olamaz))

kaydirigubbakcemile3 hay allahım yaraBbim ağlanacak halimize güler olduk kocanın sayesinde alem adam yaa demek üçü birarada asla olmuyor haa kaydirigubbakcemile3 gerçi bende daha hiç üçünü birarada görmedim ama en azından pazarlığa da oturmuyor yani :roflol:

canım benimde seninkiyle aynı marka ama modeli farklı ve ben çok memnunum viscolex değildi ama ne olduğunu şimdi hatırlamıyorum 3. yılımızdayız çok rahat kullandık ve kullanıyoruz hala

Bakacaz bi daha ki doğum günüme.Geçen doğum günümde bişiler yapmaya çalıştım yontmak adına.Ben hatırlatmak taraftarıyım.Herşeyin en kolayını seçemez.O da mutlu etmek zorunda beni.Seneler sürse de yontacam.Artık caydırıcı yaptırımlarım var. 2 gün önce Anılı uyutuyorum o da tv seyrediyo.Sesini kapatmasını söyledim , kıstı ama kapamadı.Oğlumun dalması zor oldu.Bu arada ben de kaş göz yapıyorum sana sorarım tarzında.Anılı uyuttuktan sonra baktım kociş mutfakta meyve ayarlıyo.Hemen kumandayı aldım ve pillerini çıkardım.O gece kullanamadı kumandayı.Bundan sonra böyle...

aferin kız valla çok takdir ediyorum seni köşene çekilip benim kocam niye böyle falan diye ağlayıp sızlamıyorsun çözüm üretmeye çalışıyorsun, adam etmeye çalışıyorsun ve inşallah er yada geç amacına ulaşacaksın
biz de KK olarak sonuna kadar arkandayız :enbuyukkk:

fotoların fıyatı tanıdık ıcın ındırımlı olabılır
zaten sahıbı demedı de orada calısan abla 100,00 tl versenız yeter dedı

yasmıncım tebrıkler en azından cabalıyorsun pes etmıyorsun
gecen hafta esım benı cok kızdırdı
evde cok vakıt gecırıyor ama bunun hepsını tv karsısında gecırıyordu
kucuk bır tartısmamızın sonucu o uyurken gıdıp salonda uyku alıcısını sokup sakladım
heryerı delık desık ettı aramak ıcın ama bulamadı hatta komurluk ve su saatının dolabına bıle bakmıs
sonra pes edıp ozur dıledıkten 3 gun sonra verdım
o da dogun gununde slayt gosterısı olacak dıye yanı
ama 5 gun kucuk tv de normal kanalları ızlemek zorunda kaldı

benimki 10 senelik istikbal ortopedik ben memnunum ama nuhnebiden kalma olduğu için modelini falan bulamam:)çitoscum
bende sana bişe sorucam ama msn yok senin bende sanırsam çitoscuk

Ayrı bi topik açalım canım.Kocamızı adam etmek için ne yapabiliriz?Çeşitli öneriler ve yaptırımlar:))

Kalimeromun içlerinde en düzgünü seninki ama o da arada kazmalık yapıyo sanırım. Ben eşimi biraz eğitsem lokum gibi olur.Çok iyi biri.Yalnızca anne ve babalı bi yerde büyümemiş, bir adam karısına nasıl davranır görmemiş.Babasını hiç bilmiyo.Kaba ama geçmişteki yaşam tarzıyla alakalı biraz.O yüzden eğitmeye çalışıyorum...

tünaydınn
söze ilk önce mmfciğimin doğumgünün kutlayarak başlamak istiyorum
haapppyy bööttrrdeeyy too yoouuu
canım ailenle sevdiklerinle daha nice mutlu senelere inşallah

sonraaa çitoscum ben de istikbal kullanıyorum
hatta şimdi geçip baktım nedir die premium muş yataklar serisinden mattressis die bişeymiş :))
ilk bana çok sert gelmişti ama şimdi acayip ideal ben memnunum yane yatağımdan :))

bugün hazırlıklara başlamam gerekiyor ufak ufak
bugün kurabiyelerimizi yapmayı planlıyorum abkalım başarılı olabilecekmiyim :)

fotografcılardan bahsetmişsiniz sanırım
kalimerocum gerçekten çok uygun fiyat vermişler sana
ben zümrütle konuşmuştum çekim için 14 poza 245 tl gibi bişey istediler
yağkutta yaklaşık 180 tl gibi fiyat vermişti
sonra libadiye caddesinde ölesine bir fotografcıya sorduk 10 paza 150 tl dedi
tek çekimlerde takribi 20 tl civarında zaten

ya lelal sende c.tesi yapcan demi bende c.tesi yapcam ya kurabiyeleri bu akşam yapsam erken mi yarın mı yapsam ya olmazsa napcam offf yaaaa
arada arar senden fikir alırım bende omaz mı

yap kuzum yap bugünden vaktin varsa kurabiyeleri
ben de ctesi yapıcam dogumgununu
bagunden yapıp güzelce kapaklı kutuya koyup saklıcam
acıkta bile bişey olmamıstı merak etme tatlım

ha ha ha en ıyı benımkısıyle topluca ayvayı yemıs bulunuyoruz
hakkını yemeyeyım cok kıymet bılen cok ıyı duzgun bır adamdır ama sonucta erkek
ıncelık bızım kadar olmuyor ıste
benım esımde anne baba bır arada buyumemıs yanı bır ornegı yokmus hos ıyı kı yokmus yaa
en azından bızde ılerleme var ılk zamanlarda kuser ve ozur dılemezdı sımdı ılk ısı ozur dılemek oluyor ogrendı yanıı
ama odunluk konusunda duzenlı olarak zaman zaman gorevını yerıne getırıyor

canım yakutun cekımlerını hıc begenmıyorum
bır vesıkalıkta bıle bu kadar berbat cekebılırdı yanı
zumrute lafım yok ama her zamankı gıbı cok pahalı
sude'ye goturecektım ama vazgectım bu abımız cok ılgılenerek uygun fıyata cektı
cıkınca eklerım daha ıyı ornek teskıl eder

sagol melegım pazara doncek ınsallah..aramadı hala telı de kapalı.ayy evet yurdısı ucuslarında ozellıkle pasaport kontroller falan valızdı uzuyo gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…