- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.421
kaydirigubbakcemile3Kocası geldi herhalde, kuluçkaya yattı galiba:)))))))
Beyazmeleğim desteğin için teşekkürler tatlım.Bu adamı eğitiyim kutlama yapalım seninle...
sagol melegım pazara doncek ınsallah..aramadı hala telı de kapalı.ayy evet yurdısı ucuslarında ozellıkle pasaport kontroller falan valızdı uzuyo gercekten.
hakkaten haa andinanın kocası gelecekti dimi arayayımmı çok dertliyim uzun uzuuuun konuşmak istiyorum seninle falan desem :roflol:
Selam kızlar,
Kaç gündür yoğunluktan nete bile giremedim, şimdi biraz nefes alıyım dedim de yanınıza geldim.
Bizde de Bengisu hastalandı doğumgünü arefesi. Dün gece yine sabaha kadar uyuyamadı canım öksürükten ve burun tıkanıklığından. Sabaha karşı anca uyudu daha şimdi uyanmış bitanem. Dün doktora götürdük, doktoru ciğerlerinde bi sorun olmadığğını alerjik bronşit olabileceğini söylemiş. Yalnız biraz ateşimiz de var, alerjik bronşitte ateş olur mu kafam karıştı.
Lelal'cim, Duru'nun da benzer bir rahatsızlığı olmuştu sanırım. Sizde ateş olmuş muydu?
Bu arada öksürükten nefes darlığından uyuyamıyor diye 2 gecedir yanımda yatırıyorum. Ağlamaya başlayınca memeyle biraz yatıştırıyorum. Bizim yatağa da alışmasa bari...
Beyazmeleğim sen aşk nedir bilir misin?Dokunma genç aşıklara, sevenleri ayırma))))Şeniz
yasminciğim süpersin bugünopuyorumnanaktan
ay yasmin senin kocan yaşlanmaz lo daha ne sitiyo senin gibi karısı var koptum burda yerlerdeyim inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?