2008 Kasım Anneleri

Canım benim gıda alerjim de var.Doktor eğer alerjik şeyleri aşırı tüketirsen astıma yol açar dedi.Ben de kaçıyorum o gıdalardan.Yaza doğru grip diye gittim doktora.Burun içine bakınca grip değil alerji dedi.Yani ben ayıramadım grip ve alerjiyi.Herksin hemen hemen alerjisi vardır bişeye.Ondan uzak durursan problem yok.Endişelenme, ilerde sanırım 4 yaşında alerji testi yapıyolar.Yaptır ve ona göre davranırsınız.Yıllardır gıda alerjisi var bende ama astım olmadım şükür.Sen dene bak.Mesela odasını hergün havalandır temizle bir hafta.Bak bakalım burnu tıkanıyo mu, azalıyo mu tıkanıklık.Üzülmede Allah büyük dert vermesin...

ay yasmin senin kocan yaşlanmaz lo daha ne sitiyo senin gibi karısı var koptum burda yerlerdeyim inan

Farkında galiba bunun , her tartışmada özür dilerim karıcığııım diyo:)))

Az önce mutfakta arkadaşlarla yemek yemeye çıktık.Ben kıs kıs gülüyorum.Tabi onlar bilmedikleri için anlam veremiyolar:))))

Ayyy Elmalı kocana öyle deme kııı.O seni kaynanaya karşı hep koruyo ya.Hem ister mi evladının hasta olmasını.

selam güzellerrrr..
maytabım doğum günün kutlu olsun cnm.ailenle nice yıllara, sağlıkla..
eşinede çok güldüm:))

lelalim sizin doğum gününüzde kutlu olsun.öp prensesi yerime..

miniğim bende istiyorum fotoğraf çektirmeyi.
geçen bi baktım fotoğraf makinaları ve telefonlarımız haricinde basılı hiç fotosu yok
pc den 2 çıktı aldınm geçengünde işte eve götürdüm buzdolabının kapağına yapıştırdım.
çok kötü yaaa..
en kısa zamanda halletmem lazım.

lavişim dedene geçmiş olsun cnm.acil şifalar..
atladığım varmı?

zeyna kafa şiirini çok beğendim bu arada..yüreğine sağlık..

bizde bi değişiklik yok.sadece uykusuzum.kaan yaklaşık 1 haftadır adet edindi geceleri 2 saatte bir ağlayarak uyanıyo.yanıma alıp uyutup yerine koyuyorum.2 saat sonra tekrar..
çok uykusuzum bu yüzden.napıcam bilmem?
bi yerimi ağrıyo acaba.
yada diş çıkarıyo yine ondanmıdır?

cafemi değiştirdim darma duman ettim ortalığı isminide değiştirdim :)))
gelin size bişeyler ikram edeyim bakalım beğenceenizmi :))
şimdi reel mutfağıma gidip bi oturtma yapiim bare
velet uyurkene

elmalıcım eğer kiaialede 1 . derece alerjik durum yoksa 3. bronşolitten sonra alerji testi yapılarak tanı konuluyor
bizde bende ve eşimin ailesinde olduğu için Duruya direkt o gözle bakılıyor

ikincisinde değilde ilk bronşitinde ateşlenme yapmıştı ve ilk 3 gün düşürmemiz biraz zor olmuştu .
nefes açmaya gelince bilmiyorum önerdi mi ama sana iki ilaç sölicem bence ikisini de doktorunuza danışın..ilki ventolin nefes açıcı şuruptur ve gerçekten çok işe yarıyor .. ikincisi ise zaditen damla ..eğerki dokto alerjik bir durum olabilir dediyse bence bundan vermeliydi ki bu ilacı istanbul boronşitinde bile veriyorlar 6 ay kullanımında bile bağışıklık yapmayan bir ilaç ve biz her mevsim dönüşümünde artıkb u damlayı kulalnıyoruz 20 gün . öksürük için ise bence balgam söktürücü kullanmak iyice öksürüğe boğulmasını sağlar bence

Ayyy Elmalı kocana öyle deme kııı.O seni kaynanaya karşı hep koruyo ya.Hem ister mi evladının hasta olmasını.

Haklısın canım, o olaydan sonra benden büyük bir artı aldı ama insan yaptığı dikkatsizlikleri görünce sinirleniyor. Söz konusu bir de kızımızın sağlığı olunca daha da hassas oluyorum.
Bu arada kaynana mevzusunu açmışsın, o günden beri o da annesiyle konuşmuyor. Geçen bi akrabaları aradı annen çok üzülüyor bak Bengisu'nun doğuımgününe davet et diye. Benimki de annem Elmalı'dan özür dilesin öyle çağırırım falan diyince daha da bi gözüme girdi...

Canım ne benim ne de eşimin herhangi bir şeye alerjisi var. Ama kuzenimde ve yeğenlerimde toz alerjisi var.
Bu arada bize verdiği damlanın şu an ismini hatırlamıyorum ama senin söylediğin damla olmadığından eminim. Sadece 5 gece yatmadan önce bir damla damlatın demiş. Bir de aklıma inek sütü geldi. Yüzünde hafif kızarıklıklar olmuştu fakat başka bir şey içmediği için mecbur devam etmek zorunda kalmıştık. Şimdi inek sütünü bırakıp da deneyim diyorum en zaından 1-2 gün için. Artık çorbaydı meyveydi ne bulursam vericem yerine...

Maytabım nice mutlu senelere arkadaşımmmm , iyi ki doğurmuş anan seni , sen de iyiki kasımda doğurmuşsun memoyuuu , böylece iyiki burdasın , bizimlesin...

Kızlar geçmişe çok bakamadım , dün gece nihayet kocam döndü , çokkk özlemişim çooook , güzel bir gece geçirdik , batu kocam ve ben , Allah kimseyi ailesinden ayırmasın..

Sabah da süt iznimi kullandım , bi güzel ailece kahvaltı yaptık , sonra bakıcı geldi onunla da konuştuk , madem kocamı istemiyo baban o zaman annemde bakarsın dedim.. senin önerin ne bu duruma dedim , bizim evde bakabilirim dedi , kusura bakma dedim batuyu başka eve gönderemem ama kocam çalışmaya başlayana kadar annemin evini organize ederim orda bakarsın dedim , yarım ağızla tamam dedi... zor olucak benim için her sabah her akşam çocuğu taşımak ama yapıcaz artık napalım : ))

elmalıcım gerçekten zor bir durum alerjik durum
biz birebir yaşadığımız için biliyorum
bütün peluşlarını kaldırmıştım o azgın oldugu dönemde şimdi ara ara tek tek çıkartıyorum veriyorum
halılar toplandı ev dezenfekte edildi her gün toz almalar
eğer biraz daha azarsa çarşaf marşaf herşey ona göre alıncak bizde ve inşallah bu boyuta çıkmayız ..

eğer ki sütten şüpheleniyorsan inek sütünü kesip yerine keçi sütü ver istersen
gerçi emiyor bengiş seninle idare edebiliyorsa buna bile gerek kalmaz
inşallah en kısa zamanda atlatırsınız tatlım

andişim bencede kesinlikle gönderme bakıcının evine ailesi filan var gelen giden olur ayy sakın
annenin evi yakın zaten sana, birazcık katlanırsın canımcım
ohh ne güzel kocişinde geldi allah bozmasın mutluluğunuzu tatlım

Andinam geçmişi okumana gerek yok, ben özetlerim, sen yorulmna canım:)))

Gözün aydın.Çoook sevindim.Bakıcı işine gelince, annende bakması daha iyi bencede...

canım bizde viscolex kullanıyoruz ve çok memnunum , kronik bel ağrılarım son buldu bu yatak sayesinde , bir ters yüz etseniz de deneseniz mi acaba?

andına yok mu bugun

tatlım dün kocam geldi , akşam bakamadım sabah da süt iznimi kullandım

Kocası geldi herhalde, kuluçkaya yattı galiba:)))))))

sorma kızım süper bi gece geçirdik , adam baya özlemiş beni :asigim:

hakkaten haa andinanın kocası gelecekti dimi arayayımmı çok dertliyim uzun uzuuuun konuşmak istiyorum seninle falan desem :roflol:

ara gülüm ara elinden kurtulurdum belki adamın bahaneyle :roflol:

allllah damar damar nerden girdin kız öle artık ömrübillah aramam andinayı :roflol:

ayolll arasaydın dedim ya , çocuk da kötü olaylara şahit olmaktan kurtulurdu

Haklısın Lelal'cim keçi sütünü tekrar deneyebilirim. İlk denememizde ağır gelmişti ama o zaman daha çok küçüktü Bengiş.

Bu arada Azo ve Piraye'cim geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun canım.

Andina'cım, gözünaydın senin de tatlım :) Bence de canım bakıcının evini düşünme bile, annen dururken!

elmalı canım geçmiş olsun bengişe umarım atlatır canım güzel kızımız hastalığını...
andişim gözün aydın canım dün gecen güzel geçmiş anlaşılan
''aman sabahlar olmasın'' :)
bence de kızın evinde baktırma annenlerde baktır canım kuzuyu en kolay yol buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…