- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.441
Yasmin'cim, gıda alerjisi de ateş yapar mı yoksa bizim kız toza tüye mi alerji oldu acaba?
Nedense alerji kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor. Alerjik astım yüzünden gece acile kaldırılan kuzenlerim geliyor da aklıma korkuyorum Bengiş de onlara benzemez inşallah.
Beyazmelek'cim size de çok geçmiş olsun canım. Doktorumuz antibiyortik vermemiş bize, cumartesiye kadar Peditus ve burun açıcı damlayla idare edin kontrolde tekrar bakayım demiş. Bu arada pazar da doğumgünümüz vardı. Arada kaldım ertelesem mi yapsam mı diye. O kadar da haber verdik falan, iyileşir inşallah bir an önce...
ay yasmin senin kocan yaşlanmaz lo daha ne sitiyo senin gibi karısı var koptum burda yerlerdeyim inan
Minik Kalimero, Eylül166, Remedios'cum geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun canım...
Dediğin gibi Eylül'cüm kışın gelmesiyle beraber hastalıklar da başladı. Çok dikkat etmemiz lazım gerçekten.
Bu arada bizimki üşütme de olabilir aslında. Çünkü evvelki gece babası yatırmıştı ve uyku tulumuna koyarken benimki yan dönmüş, babası da fermuarı çektim sanmış fakat bebişim bütün gece beline kadar önü açık uyumuş. O akşam başladı zaten öksürürüğümüz. Ertesi gün de banyo iyi gelir dedik. Benim sivri zeka ben daha suyu ayarlamadan çocuğu soy sen 5 dakka zaten öksüren çocuğu çırılçıplak beklet. Ondan sonra olan oldu. Doktoru da tüm bunlar tesadüf olabilir alerjiye benziyor demiş. Bazen sırf test yaptırmak için alerji falan diyorlar diye şüphe duymuyor değilim. Yani alt alata koyunca bunları bariz üşütme... Güven kalmadı valla kimseye...
Ayyy Elmalı kocana öyle deme kııı.O seni kaynanaya karşı hep koruyo ya.Hem ister mi evladının hasta olmasını.
elmalıcım eğer kiaialede 1 . derece alerjik durum yoksa 3. bronşolitten sonra alerji testi yapılarak tanı konuluyor
bizde bende ve eşimin ailesinde olduğu için Duruya direkt o gözle bakılıyor
ikincisinde değilde ilk bronşitinde ateşlenme yapmıştı ve ilk 3 gün düşürmemiz biraz zor olmuştu .
nefes açmaya gelince bilmiyorum önerdi mi ama sana iki ilaç sölicem bence ikisini de doktorunuza danışın..ilki ventolin nefes açıcı şuruptur ve gerçekten çok işe yarıyor .. ikincisi ise zaditen damla ..eğerki dokto alerjik bir durum olabilir dediyse bence bundan vermeliydi ki bu ilacı istanbul boronşitinde bile veriyorlar 6 ay kullanımında bile bağışıklık yapmayan bir ilaç ve biz her mevsim dönüşümünde artıkb u damlayı kulalnıyoruz 20 gün . öksürük için ise bence balgam söktürücü kullanmak iyice öksürüğe boğulmasını sağlar bence
Canım ne benim ne de eşimin herhangi bir şeye alerjisi var. Ama kuzenimde ve yeğenlerimde toz alerjisi var.
Bu arada bize verdiği damlanın şu an ismini hatırlamıyorum ama senin söylediğin damla olmadığından eminim. Sadece 5 gece yatmadan önce bir damla damlatın demiş. Bir de aklıma inek sütü geldi. Yüzünde hafif kızarıklıklar olmuştu fakat başka bir şey içmediği için mecbur devam etmek zorunda kalmıştık. Şimdi inek sütünü bırakıp da deneyim diyorum en zaından 1-2 gün için. Artık çorbaydı meyveydi ne bulursam vericem yerine...
Maytabım nice mutlu senelere arkadaşımmmm , iyi ki doğurmuş anan seni , sen de iyiki kasımda doğurmuşsun memoyuuu , böylece iyiki burdasın , bizimlesin...
Kızlar geçmişe çok bakamadım , dün gece nihayet kocam döndü , çokkk özlemişim çooook , güzel bir gece geçirdik , batu kocam ve ben , Allah kimseyi ailesinden ayırmasın..
Sabah da süt iznimi kullandım , bi güzel ailece kahvaltı yaptık , sonra bakıcı geldi onunla da konuştuk , madem kocamı istemiyo baban o zaman annemde bakarsın dedim.. senin önerin ne bu duruma dedim , bizim evde bakabilirim dedi , kusura bakma dedim batuyu başka eve gönderemem ama kocam çalışmaya başlayana kadar annemin evini organize ederim orda bakarsın dedim , yarım ağızla tamam dedi... zor olucak benim için her sabah her akşam çocuğu taşımak ama yapıcaz artık napalım : ))
Kızlar bi öneriye ihtiyacım var acilen..Eşim ilk evlendiğimizde bir yatak almıştı yaylı çok sertti onu kayınvalidelere verdik.Ondan sonra o da gitmiş benden habersiz isti..l viscolex yatak almış.2 senedir onu kullanıyorduk ama çok rahatsız hiç memnun değilim.İçine göçüyor yatak hele bi de benim gibi dombili için o yatakta yatmam ızdırap.Şimdi yeni yatak alıcaz.Şöyle konforlu bi yaylı yatak alıcam.Önerilerinize ihtiyacım var...
andına yok mu bugun
Kocası geldi herhalde, kuluçkaya yattı galiba:)))))))
hakkaten haa andinanın kocası gelecekti dimi arayayımmı çok dertliyim uzun uzuuuun konuşmak istiyorum seninle falan desem :roflol:
allllah damar damar nerden girdin kız öle artık ömrübillah aramam andinayı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?