- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.561
Andicim aman tikkaaaat diyim sana. Gerçi belki isteyebilirsin ama benim gibi senin de bakıcı dertlerini bildiğim için böyle diyorum.
Yasmincim o ne be tuvalete de mi birlikte giriyorsunuz. Duş desen anlıycam ama :))) tuvalet niye ki kuzum ya :))
Ya birkaç gündür kızım çok irkiliyor kızlar. Oyuncağıyla oynamaya dalıyor o sırada yüksek bir sesten falan çok irkiliyor. Bir arkadaşımın babası pedagog ona sordum telefonu kapattığımda ağlıyordum. Bana işi bırak 3-4 yaşına kadar da kızının yanından ayrılma dedi. Nasıl yapayım dedim. Sen bilirsin, anne desteği olmazsa kalıcı olabilir korku dedi. Çok üzüldüm anlatamam. Ama arkadaşım babam öyledir, miden bile ağrısa işi bırak der dedi. Hala içimde vicdan azabı. Neden kızımın yanında değilim diye. Kendi kendime kızıyorum, bir yandan da çalışmadan olmuyor işte.
Andicim aman tikkaaaat diyim sana. Gerçi belki isteyebilirsin ama benim gibi senin de bakıcı dertlerini bildiğim için böyle diyorum.
Yasmincim o ne be tuvalete de mi birlikte giriyorsunuz. Duş desen anlıycam ama :))) tuvalet niye ki kuzum ya :))
Ya birkaç gündür kızım çok irkiliyor kızlar. Oyuncağıyla oynamaya dalıyor o sırada yüksek bir sesten falan çok irkiliyor. Bir arkadaşımın babası pedagog ona sordum telefonu kapattığımda ağlıyordum. Bana işi bırak 3-4 yaşına kadar da kızının yanından ayrılma dedi. Nasıl yapayım dedim. Sen bilirsin, anne desteği olmazsa kalıcı olabilir korku dedi. Çok üzüldüm anlatamam. Ama arkadaşım babam öyledir, miden bile ağrısa işi bırak der dedi. Hala içimde vicdan azabı. Neden kızımın yanında değilim diye. Kendi kendime kızıyorum, bir yandan da çalışmadan olmuyor işte.
Tabii ki canım çalışacağız ama 2 bakıcı değiştirmiş ve sen 3 buçuk aylıkken çok küçük bırakmışsın. Muhtemelen terk edilmişlik sendromu yaşıyor dedi. Düşünsene yazarken bile gözlerim doluyor. Ne yapıyorum diyorum böyle kendi kendime. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum. Kızım kendini terk edilmiş hissedeceksen ben niye varım. Eşimden biraz yüz bulsam, bugüne kadar ne yaptım ne ettim, kariyer para hepsini itip kızımın yanında otururum. Ama o birkaç yıl sonra her şeyin düzene gireceğini söylüyor. Sürekli zaten babasıyla olacak diyor, bunları unutacaksın, izin veremem işini bırakmana diyor. Ama bu sözler beni teselli etmiyor ne yazık ki.
julı bence arkadasının babası durumu abartmıs bır de cocuktan sonra calısman sana yuk olarak gorunmeye basladı
onun ıcın sureklı vıcdan yapıyorsun
su an ıcın calısman gerekıyorsa severek calısmaya calıs bence
bu sekılde daha az etkılenır kızına karsı daha verımlı olursun dıye dusunuyorum
yasmıncım babaannemı hıc sevmesemde laf arasında ozlu sozlerı kalmıs ıste aklımda
ama cok dogru sozler
bız wc ye bırlıkte gıtmeyız aksıne cok bozulurum bu duruma
ılk evlendıgımızde ben wc ye gırdıgımde esım gelır tras olucam, dıs fırcalıcam bahanelerıyle gırerdı
uyardım baktım olmuyor kapıyı kılıtlemeye basladım evde kımse yokken bıle
sonra sırf kapıyı kılıtlemeyeyım dıye bıraktı bu huyunu
kendımı kasıyorum ne yapayım canım :kedi:
Ya yasminim o iş biraz öyle olmuyo , ben çalışan annenin çocuğu olarak o zamanlarki annesizliğimi hala annemin yüzüne vururum , ama tabi o zamanlar durum farklıydı , annem yoğun çalıştığı için ben annenannemlerde kaldım 6 yaşıma kadar , sadece hafta sonları alırlardı beni annemler kendi evlerine ve bu bende hala tamir edilemeyen yaralar açtı , bizim çocuklarımızda büyüyene kadar bizi anlamayacaklar , sana iyi bir gelecek için çalışıyoruz lafını ancak 20’li yaşlarda idrak edebilecekler , maalesef durum bu , ama yine de ben çocuğum kendini yanlız hissetmesin diye herşeyi yapıyorum , çok koryorum büyüyüncenim anneme söylediklerimi bana söyleyecek diye
Alemsin miniğim , benim kocam da eskiden çok utanırdı , duşa bile giremezdi ben ortalardayken , alıştı artık o da rahat şimdi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?