2008 Kasım Anneleri

Canım ben de yapamadım.Hafta içi eşim gece çalıştı.Koşa koşa eve gel bebeği teslim al. Hiçbir işi yapamadım.Icır yardım etti.Hatta pasta siparişini o verdi.Anıla kıyafet de almadım.Olanlardan giyer.Annem yaprak sarmış.Kayınvalidem de bilmiyorum getirir bişiler herhalde.Bu acemilime geldi.Seneye daha güzel kutlarız:)))

selam canişler
dün iki tane aşı oldu kızım,2 hafta sonra da biz eczaneden su çiçeği alacakmışız buz kalıbıyla birlikte,onu da yapacaklarmış.boyu 78 cm olmuş,kilosu da 10.300 gr maşallah.

selam canişler
dün iki tane aşı oldu kızım,2 hafta sonra da biz eczaneden su çiçeği alacakmışız buz kalıbıyla birlikte,onu da yapacaklarmış.boyu 78 cm olmuş,kilosu da 10.300 gr maşallah.

Maşallah Durucuğuma.Su çiçeği 2 yaşına kadar yapılıyomuş.Ben 15.ayda yaptıracam. Anıl da bugün aşı oldu.Kilosu 12,800 gelmiş.Boyu ölçmüyolar.Haftaya özel doktora götürecem zaten.Bıngıldak kontrolü falan olsun, demir tahlili yaptırıyım.Bu arada bize tek aşı yaptılar.Karma aşıyı perşembe yapacaklar...

selam canişler

MAŞALLAH TOTİŞLERE.BİZ DAHA 9 KİLOYUZ..boyumuzda 74 cm..:kedi:

bende daha özel doktoruna götürmedim.bu sonuçlar sağlık ocağından.bende demir tahlili yaptırmak istiorum bakalım doktorumuz ne dicek.Anılada maşallah yasmincim,erkek bebkler daha iri oluyor genelde

bizde pazartesi yapıcaz partisini annem içli köfte zeytinyağlı sarma ve börek yapıcak..

geri kalanıda bi zahmet ben yapıcam:))

maasallah bayagı konusmussunuz
ben eve gıttım oglusumla oynadım yemegımı yedım geldım
ıslerım vardı hallettım ancak okuyabıldım

bız 1 yas asısı olarak bır tane olduk
kkk asısı sanırım kızamık falan yanı
bır de subat basında gel su cıcegı asısını yapıcaz dedı o kadar
bunların harıcınde baska ası varmı olması gereken zorunlu ya da ozel

ay yeni düştüm daha kk ya ,ne var ne yok ,bugün ev bakmaya çıkıcam ,kayınpederimin zoruyla girdiğim bu evden kurtulmak istiyorum ,salonum buz gibi 90 da yak ısınmıyo ,kuzey cephe ,mutfak fayansları patır patır patlıyo ,banyo akıyo ,oturma odası köşeden yağmur alıyo rutubet oluyo ,yani ev başıma çökecek yakında :)) kocamı ikna ettim güzel bir ev bulayım çıkıcam valla yeter ..
buraya geleli 2 yılbile olmadı,diğer evim çooookkk güzeldi ,sıfır binaya gelin gelmiştim ,herşey mükemmeldi ,muhit ,işçilik malzeme süperdi ama küçüktü ,melisin yatağını koyacak yer bile yoktu ,8 haftalık hamileydim taşındığımda ..şimdide burdan kurtulmak istiyorum ,annem uğrayacak biraazdan meloşu brakayım emlakçıya gidicem .

maşallah safişim kızına kocaman olmuş:)
aşılarınızda hayırlı olsuncnm.

dün akşam eşimle oğlumun odasına halı aldık.
daha önceden almamıştık. bide benim alerjim var ondada olmasın diye..
ama artık oturup odasında oynamalı.ee halıda olmayınca..
sağolsun babaannesi ile halasının doğum günü hediyesi:)

bende doğum günü pastası ve organizasyonunu hazırlayarak hediye etmiş olucam.
şu sıralar başka bişey alamıcaz..
zaten her dışarı çıkmamızda bişeylerini alıyoruz..

maasallah duru okyanus ve anıl'a
bız en erken dogan erkek bebeklerden olmamıza ragmen 10,500 grmız
pek takmıyoruz ama hareketlı butun cocuklar bır de ben cok mınık olunca kocaman bır delıkanlı beklemıyorum acıkcası

estelcım hakıkaten annen yetısmıs ımdada
pastada hazır zaten
sen hıc zahmete gırmeseydın canım

evet kızlar ya o minnacık bebecik kocaman oldu maşallah.biliyorsunuz duru okyanusta memodan sonraki 2. mikroskobikti.2.250 gr. doğmuştu ve 43 cm ti.eller ayaklar buruş buruştu,daha derisi bile gerilmemişti.et yok gibiydi zaten,bacaklar 2 kürdandı sanki ama maşallah hep çok güçlü bir bebek oldu ,daha yeni doğduğunda bile kafasını yukarda tutabiliyordu o günlerden bugünlere gelebilmek mucize gibi geliyor şimdi bana

bende daha özel doktoruna götürmedim.bu sonuçlar sağlık ocağından.bende demir tahlili yaptırmak istiorum bakalım doktorumuz ne dicek.Anılada maşallah yasmincim,erkek bebkler daha iri oluyor genelde

Maşallah yiyo bu aralar.Doğum günüden sonraki hafta götüreyim.Demiri de kesin demişler. Fazlası zarar verirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…