2008 Kasım Anneleri

eylülcüm al bendende okadar...
ilk gelin gittiğim ev 2+1 kutu gibi ama çok kullanışlı ve şirindi.
doğumdan sonra kayınvalide ve görümceyle beraber oturucaz diye 160 m2 eve geçtik.dubleks ama inan hiç ama hiç memnun kalmadım.
sular kesilince depo yok.
yukarısı yazın sıcak durulmuyo,
kışın soğuk ısınmıyo..
duvarlar çok ince bütün binanın sesi duyuluyo..
banyoda ve mutfakta zaman zaman koku oluyo..
offff
offfffff
2 sene daha dişimi sıkıcam.
inş.kendi evimiz güzel olur..

saphıra sankı oglumu anlattın
benımoglumda 2500 gr dogmustu ve aldıgımız hastane cıkıslarının sadece ustlerı butun vucuduna kapatıyordu
tenı aynı burus burustu hatta gorenlerden bazıları bu cocuk meydana gelmez demısler

ama sımdı buyuduler bıze kafa bıle tutuyorlar
allah uzun saglıklı omur versın hepsıne

eylul ınsa allah gonlune gore ev bulursun canım

azo kaan beyın halısı hayırlı olsun canım

[/B]ben yürüsün diye hevesli deelim zatibaşıma geleceklerden haberimvar:))
arada tembel seni diyorum okadar
sallamayıda adettendir diye yaptım
fatihte çok takmıştım neden yürümedi diye bunda daha relaksım

bişey anlatıciim
alt katımızda kiracı var
düzenli olarak her gün gelir
limon ekmek patates soğan margarin tuz salça şeker aklınıza ne gelirse ister kızı
bakkal da az ötemizde
bu benim gözüme son zamanlarda batmaya başladı
yazın limon bitmişti bende fatihi yolladım aşağı bitane limon iste diye yok demişler

neyse dedim
dün akşamda kız geldi hasta bana ıhlamur adaayı ne varsa ver!
dedi
sinirlerimtepeme çıktı verdim ama gıcık oldum istemeden istemeye fark var yani
artık yüzsüzlüğü ele aldı herhalde
kayınvalidem diyoki burası bakkal dükkanımı desne diyo
eşimde kayınvalidem 450ye çıkardı kiralarını bunlar zam istemiyodu onu bizden çıkarıyolar diyo
bu ne şimdi yaa
veririm verdiğimşeydede gözüm kalmaz ama bu artık aşırıya kaçıyo
mesela geliyo soğan varmı mercimekli köfte yapıcaz yada yumurta yokmu içli kfte yapıcaz ben olsam 1 parça götürürüm demi oda yok bari söyleme ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım

hoşgeldin eylülcüm.ahhh aahhh yarama tuz basma,o taşınma işinen en çok bana lazım depresyona girdim artık bu evde nefret ediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum.ne temizlik görünüyo ne derleyip toparlama.ay bildiğin gibi değil yani.inşallah sen istediğin gibi bi yer bulursun çabucak cnm.ben bulamadım da bir türlü,tabi biraz şans biraz para işi,bi insan da ikiside noksan olunca böyle oluyor işte.

bu arada bugün evlilik yıldönümüm ama ben hiç mutlu değilim neden acaba,bu kapalı havalar da bozuyo beni

mmmfcim senin o komşunun benzeribende de var bi de apartmanın altında dia sa var.ama bunlar beni diasa karıştırıyorlar.ama ne pişirse getirir Allah var şimdi.benim pek isteme huyum yoktur ama gerekliyse ve istersem hemen verir.bizde sadece yiyecek değil yalnız istenen deterjan ve mamülleri ve orkidde 1. sıralarda :roflol:

mmf senın o kıracı artık yuzsuzlugu ele almıs
bence ya kendın konus veremem dıye yada cevrıyeye havale et
o laf arasında da olsa sıkıstırır nasıl olsa

saphıra havalar benımde canımı sıkıyor
aydınlık gunlerı cok sevıyorum ıcı acılıyor ınsanın
bu arada evlılık yıldonumunu kutlarım canım

ay azo biraz sık dişini arkadaşım ,kendi evine geçince rahat edersin ,benimde 2 yılım var kendi evime çıkmam için ,buradı kayınpederimin evi oturun işte kira derdiniz yok diyo ama kaynanam habire laf sokuyo ,kiranuz yok ,az gezin az yiyinde ev parası biriktirin diyo ,valla o da bir etken burdan çıkmam için ..lafları çok dokunuyo ..

safişim valla para işi bunlar ,dün demet akalının evini gösterdiler ,breh breh brehh .yok böyle bişey ,yaşamaktan utandım ..

mmmf cim tersle bacım ,valla ben dayanamaz söylerdim ..benim komşu geçen gün ev yapımı turşu istiyo :)) tarhana yapmış turşu varmı diyo ,dedim var ama ev yapımı değil o zaman olmaz diyo :))

orkid isteyeni de ilk kez duydum ,iniversin iki dakka aşağı ,töbe töbe ..

bende kanepe ve bikaç salata çeşidi yapıcam canım birde kurabiye..

yanında salata olmadan pek bişey yiyemem ben alışkanlık oldu:)

ayy şaka gibi allah yardımcınız olsun ben hiç hazzetmem..

bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..

allah nice mutlu seneler geçirtsin beraber:)

Eylülcüm o ev seni kasıyosa canından daha mı kıymetli.Çık bencede .Sıcağı seven biri olarak ben katlanamam bu şartlarda yaşamaya.Hiçbişi senin psikolojinden daha kıymetli değil.O evde daralıyosan çık bence.Doğru karar:))

Saphişim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Güneşli havaya alışıksınız belki ondandır.Sen yavrunla ilgilen havaya bakma kııı:)))

selam kızlar,
ben yine uykusuz bir gece geçirdim.. kaan ateşlendi kustu daha doğrusu safra geliyordu sürekli ağzından şurup verdim uyumak istiyor ama ağrısımı vardı inliyordu resmen kuzum sabah erkenden babamız götürdü doktora midesini üşütmüş ciğerleri bağırsakları kulaklarınada bakmış normal çıkmış ateşi 37,7 çıkmış onun için karışık bir ateş düşürücü iğne yapmışlar eve yüzü gülerek geldi oğlum sonra uyudu rahatladı şimdi baba oğul öğlen uykusundalar kerem erken uyandı yanımda dolanıp duruyor..
yarım yamalak geçmişe bakabildim..hasta olan varsa çok geçmiş olsun..
bugünün konusuda takılar sanırım sağolsun benim kociş bu konuda zevklidir bir evlilik yıldönümüzde o zaman zerda dizisi vardı zerda yüzüğüymüş iki halkası var arkalı önlü kullanılabilen bir yüzük almıştı bir yüzünde taşlarla kalp diğer yüzü tamamen taşlıydı.. bir keresinde künye almıştı.. ne yazıkki parmağıma dar gelmeye başladı doğum öncesi tedavide çok masraf etmiştik ihtiyaç oldu o yüzük iyi paraya gitti.. gidenler oluyor ama az ama çok yerine yenisi gelir dedim ya kociş bu konuda zevklidir kıyafet konusunda da zevkli geçen doğumgünümde spor aykkabı almıştı ondan önce bir kazak ilk evlendiğim senede kırmızı polar bir mont almıştı sevenhillden hala severek giyiyorum..

bu arada estelcim benim oğlanlar 1 yaşa aşısında ateşlenmediler..
bu arada ebnim kaanda kibrit kemirmiş birazcık onuda çekmecenin alt gözünde değişik bir kibrit vardı pembe uçlu çubuk kraker sandı heralde:)) hiç bişey olmadı..
safiş yasmin ve güliz maşallah kuzulara..
benim oğlanlarda kerem 9 800 kaan 11 küsürdü bir iki ay önce şimdi 12 felan olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…