2008 Kasım Anneleri

duru okyanus uyandı da bakamadım yazdıklarınıza.kutlamalarınız için çok teşekkürler canlarım.eylülüm demek akalın ve onun gibiler yaşıyor zaten.yine de şükür hamdolsun halimize,neler var.yine de insan özeniyor işte

Azocum teşekkürler canım..
Eylülüm ben de önümüzdeki yaz banyo ve pencereleri yaptırayım diyorum.Banyo benimde içime sinmiyo.Ben de temizlemek istemiyorum.Kocam yapıyo ne yapıyım:)))

evet yasminim ya güneşli havalara alışkınız ama ızmir de çok yağmur yağar.sonbaharda ve kışın hep yağmurludur nerdeyse.2 ay hiç aralıksız yağmur yağdığını bilirim.öyle oldu mu da ne fön çektirebilirsin ne istediğin gibi giyinebilirsin

maytabım benim keremde öyle uzun süre aykta kendi duruyor iş yrümeye gelince hemen bırakıyor 3-4 adımda kalıyor.. sanırım onlar ne zaman isterse o zaman yürüyecekler birgün bizi şaşırtırlar belki..
eylülcüm aynene bende şimdiki evimden çooook sıkıldım lavabo akar ikide bir düşer içeri eşim yaptı ama korkuyorum içine tabak çanak koymaya bir çamaşır bulaşık atarım ikide bir şalter atar zaten oğlanlardan sonra dar gelmeye başladı ferah bir ev istiyorum bende ama mecburen 5-6 ay daha oturacağız tayin durumuna kadar.. bende ilk evim yeni binaydı çok genişti mutfağı çok ferahtı 4 odalıydı burası 2+1 ama orada evsahibim doğalgaza geçmek için siz yapın kirayıda artırın dedi bizde enayi değiliz kombi alıp petekleri yaptıracak kadar çıktık.. işde 5-6 ay daha sabredeceğim ben mecbur inşalah iyi bir yere çıkar tayinimizde geniş bir evim olur...

az once yapmıs oldugum telefon gorusmesı sonucu yarın hem gunduz hem de aksama mısafırım var
yanı hem gunduz cayla bırlıkte yemek ıcın hemde aksama yemek yapmamız lazım

halbukı ben dısarı cıkmayı yemek yapmamayı planlıyorum ama maalesef gerı cevıremeyecegım bır aıle
aksamına da esı gelecegı ıcın yemeksız gonderemem

ne yapsam tembel ısı acaba

kociş aradı şimdi erken çıkta kıza takım bakalım diyo..strese sokszmış kızını..sonra giyermiş elbiseyii..

ee boşver sende git al kociş alallım denir de bu fursat kaçırılır mı hiç kaydirigubbakcemile3

Canımız sağolsun.Stüdyo fotosu çektirecektim, yürümüyo henüz.Akşam alnının üzerine düştü, alnı morardı bir de.Hiç planlar tutmuyo Remedioscum...

ay evet canım planlar kesinlikle tutmuyor herşey hayal ettiğin gibi olmuyor bazen benim de ilk doğum günü için istediğim şeyler vardı bazılarını burada bulamadım bazıları için çok abartı fiyatlar istediler olmadı neticede napalım sağlımız huzurumuz yerinde olsun da daha ne doğum günleri yaparız inşallah

e hadi hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bir ev bulursun

ay çok kızdım valla tmm paylaşım güzel şeyde bu kadar da olmaz ya sen konuş beceremezsen cevriye halletsin bence de

havalardandır şekerim hakkaten herkes depresyonda

oha diyorum hatta çüş diyorum ve de yuh diyorum orkidde istenir mi yaa yakında condom falan da ister bu sizden. Şeeey pardon kocamla şeyedicez de fazla condomunuz var mı kaydirigubbakcemile3

hıı o evi benim öğrenciler de görmüş bahsettiler ama çok abartılı dediler
ben de iki şarkı sölesem kırıtsam alırım canımöle bir evim benim neyim eksik dimi ama -tatlicadiarzu-

kolay gelsin minik nazlı melek sana ve kuzunada geçmiş olur inşallah bizde yarın eşimin dedesine bakıcaz kayınvalidem sattı bize haftasonu haftasonu mert e mi bakayım ona mı yemek yapayım yediriyim evleride pis zaten hiç oraya götürmek istemiyom mert i ama eşimide üzemem ne olsa yaşlı nede olsa dedesi

yasmıncım zor olacak sanırım ama evlendıgımden bu yana ılk kez gelecek
bır keresınde haber vermıstı ama bızım cenazemız cıktı dıye ertelemıstık onun ıcın bu hafta olmaz dıyemezdım

annemı aradım esımde yardımcı olacak onlar gelene kadar evde halledıcem sanırım
sadece menume karar veremedım
aksama etlı bır yemek pılav falan halledılır de gunduz cayın yanına ne yapsam
valla yemek yapmak cayın yanına ıkramlık hazırlamaktan kolay gelıyor bazen

safişim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım kızınla kocanla nice uzun mutlu yıllara kız safiş bende ev arıyom komşu olsak ne iyi olur aklında olsun görürsen güzel ev bi tel çak

selam kızlar,
çok işim var birşeyler atıştırırken baktım biraz

aklımda kaldığınca, nazlıcım geçmiş olsun kuzuna, benimkide bütün gece uyku arasında bağırdı durdu, şimdide mızmız,

saphira yıldönümünüz kutlu olsun canım, kasım ne bereketli bir aymış kuzuların doğum günleri dışında bir dolu özel gün kutladık

eylülcüm senin yazdığın içime çok dokundu canım yaa sen yada biz değil bu şekilde gelir adaletsizliğine neden olanlar utansın, çalışıp çabalıyoruz ama yinede her istediğimizi yapamıyoruz

evinden hoşnut olmayan herkes umarım gönlüne göre kendi evlerine kavuşurlar, bizimde kendi evimiz, daha doğrusu kayınpederin ama hiç bir zaman bir kelime laf etmediler hatta evlenmeden 2 sene öncesinden beri kiraya bile vermediler bizi bekledi evimiz,
ama baya eski bir ev ve pek değişiklikte yapmadık çünkü apartmanın mütahite verilmesi durumu var hemde bir daireye 2 daire verilecek ama bir daire sahibi ikna olmadı nedense bekliyoruz, eşimde yaza banyo ve mutfağı yenileyelim diyor ama bilmiyorum ne yaparız yıkılacak bir eve masraf yapmakta anlamsız geliyor, amann işte böyle bişiiler bende dertliyim ev konusunda işte(

menum su sekılde uygun mu kızlar
sız benden daha tecrubelısınız

oglen ıcın;
yogurtlu sehrıye salatası
beyaz lahana dolması (annem yapacak)
kol boregı (dolapta var)
yufkadan puf boregı
yas pasta
kozlenmıs patlıcan salatası (esım yapacak)

aksam ıcın;
corba
fırında kemıklı kuzu etlı mantarlı guvec
sehrıyelı pılav
yogurt
salata
tatlı olarak oglenkı pasta

Daha ne olsun Miniğim.Yeter bu menü.Mmmf dedi ya böreklerden biri fazla gibi...

a lafı ağzımdan aldınız kızlar bana da fazla geldi bir börek bir tanesi yeter bencede

bu akşam kimse gelmesin diye dua ediyorum bende bi yerede gitmeyeceğim epilasyon yapasım var reglim bitti şöyle bir temizleneyim

uff şu ağdacı işini birkez daha düşüneyim bari ben en azından bacaklarım için gitsemmi acaba ay mümkün değil zaman bulamıyorum yaa neye zaman ayıracağımı şaşırıyorum bazen hayatta gidemem diyorum hala ama bilmemki denesemmi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…