- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.801
kociş aradı şimdi erken çıkta kıza takım bakalım diyo..strese sokszmış kızını..sonra giyermiş elbiseyii..
Canımız sağolsun.Stüdyo fotosu çektirecektim, yürümüyo henüz.Akşam alnının üzerine düştü, alnı morardı bir de.Hiç planlar tutmuyo Remedioscum...
ay yeni düştüm daha kk ya ,ne var ne yok ,bugün ev bakmaya çıkıcam ,kayınpederimin zoruyla girdiğim bu evden kurtulmak istiyorum ,salonum buz gibi 90 da yak ısınmıyo ,kuzey cephe ,mutfak fayansları patır patır patlıyo ,banyo akıyo ,oturma odası köşeden yağmur alıyo rutubet oluyo ,yani ev başıma çökecek yakında :)) kocamı ikna ettim güzel bir ev bulayım çıkıcam valla yeter ..
buraya geleli 2 yılbile olmadı,diğer evim çooookkk güzeldi ,sıfır binaya gelin gelmiştim ,herşey mükemmeldi ,muhit ,işçilik malzeme süperdi ama küçüktü ,melisin yatağını koyacak yer bile yoktu ,8 haftalık hamileydim taşındığımda ..şimdide burdan kurtulmak istiyorum ,annem uğrayacak biraazdan meloşu brakayım emlakçıya gidicem .
[/B]ben yürüsün diye hevesli deelim zatibaşıma geleceklerden haberimvar:))
arada tembel seni diyorum okadar
sallamayıda adettendir diye yaptım
fatihte çok takmıştım neden yürümedi diye bunda daha relaksım
bişey anlatıciim
alt katımızda kiracı var
düzenli olarak her gün gelir
limon ekmek patates soğan margarin tuz salça şeker aklınıza ne gelirse ister kızı
bakkal da az ötemizde
bu benim gözüme son zamanlarda batmaya başladı
yazın limon bitmişti bende fatihi yolladım aşağı bitane limon iste diye yok demişler
neyse dedim
dün akşamda kız geldi hasta bana ıhlamur adaayı ne varsa ver!
dedi
sinirlerimtepeme çıktı verdim ama gıcık oldum istemeden istemeye fark var yani
artık yüzsüzlüğü ele aldı herhalde
kayınvalidem diyoki burası bakkal dükkanımı desne diyo
eşimde kayınvalidem 450ye çıkardı kiralarını bunlar zam istemiyodu onu bizden çıkarıyolar diyo
bu ne şimdi yaa
veririm verdiğimşeydede gözüm kalmaz ama bu artık aşırıya kaçıyo
mesela geliyo soğan varmı mercimekli köfte yapıcaz yada yumurta yokmu içli kfte yapıcaz ben olsam 1 parça götürürüm demi oda yok bari söyleme ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım
hoşgeldin eylülcüm.ahhh aahhh yarama tuz basma,o taşınma işinen en çok bana lazım depresyona girdim artık bu evde nefret ediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum.ne temizlik görünüyo ne derleyip toparlama.ay bildiğin gibi değil yani.inşallah sen istediğin gibi bi yer bulursun çabucak cnm.ben bulamadım da bir türlü,tabi biraz şans biraz para işi,bi insan da ikiside noksan olunca böyle oluyor işte.
bu arada bugün evlilik yıldönümüm ama ben hiç mutlu değilim neden acaba,bu kapalı havalar da bozuyo beni
mmmfcim senin o komşunun benzeribende de var bi de apartmanın altında dia sa var.ama bunlar beni diasa karıştırıyorlar.ama ne pişirse getirir Allah var şimdi.benim pek isteme huyum yoktur ama gerekliyse ve istersem hemen verir.bizde sadece yiyecek değil yalnız istenen deterjan ve mamülleri ve orkidde 1. sıralarda :roflol:
ay azo biraz sık dişini arkadaşım ,kendi evine geçince rahat edersin ,benimde 2 yılım var kendi evime çıkmam için ,buradı kayınpederimin evi oturun işte kira derdiniz yok diyo ama kaynanam habire laf sokuyo ,kiranuz yok ,az gezin az yiyinde ev parası biriktirin diyo ,valla o da bir etken burdan çıkmam için ..lafları çok dokunuyo ..
safişim valla para işi bunlar ,dün demet akalının evini gösterdiler ,breh breh brehh .yok böyle bişey ,yaşamaktan utandım ..
menum su sekılde uygun mu kızlar
sız benden daha tecrubelısınız
oglen ıcın;
yogurtlu sehrıye salatası
beyaz lahana dolması (annem yapacak)
kol boregı (dolapta var)
yufkadan puf boregı
yas pasta
kozlenmıs patlıcan salatası (esım yapacak)
aksam ıcın;
corba
fırında kemıklı kuzu etlı mantarlı guvec
sehrıyelı pılav
yogurt
salata
tatlı olarak oglenkı pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?