- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.081
amannn tünaydın demeliymişim..öğlen olmuş..doğum günü fotolarımızı koydum arkadaşlar..
yasminim çok geçmiş olsun yaa anılcım ateşlenmiş dikkat edin annesi kuzucuğuma kıyamam
yasminim çok geçmiş olsun yaa anılcım ateşlenmiş dikkat edin annesi kuzucuğuma kıyamam
Sağol meleğim.Babaannesi acile geldi teyzeyle.Nasıl ağladı:))Yavrum sana bakamadım mı, ben mi hasta ettim diye.Ben de yok dedim.Boğazı dolmuş o yüzden.Nasıl üzüldü o cadı...Evime geldiler.Ateşi düşene kadar beklediler:))
valla bravo vicdanlı kadınmış..
kimse demez böyle kolay kolay..
biz aynı durumda olsaydık geceleri sana veriyorum diye hasta ettin derdi kesin..
Sağol meleğim.Babaannesi acile geldi teyzeyle.Nasıl ağladı:))Yavrum sana bakamadım mı, ben mi hasta ettim diye.Ben de yok dedim.Boğazı dolmuş o yüzden.Nasıl üzüldü o cadı...Evime geldiler.Ateşi düşene kadar beklediler:))
beyazmelekciğim senin web sayfanda mı var?
yasminciğim sen de bir kg muz alırsın bayramlarda ve anneler gününde kayınvalide
Vicdanı kendine , oğluna ve torununa Estelim.Doğum gününe geldi, hiçbişi almamış. İyiyken ikramlar hazırlardı.Bomboş gelmiş.Eşimle konuştuk diyo ki beben haftada 1 kilo muz yiyo , onu alıyo ya diyo:))Ben de bi daha gelirse muz aldığı için teşekkür edeyim dedim.Benim ailemin durumu kaynanamdan iyi değil, hepsi ufak tefek alıp gelmişler. Sorun para pul değil düşünce bence.Acaba o ne düşünüyo:)))
Vicdanı kendine , oğluna ve torununa Estelim.Doğum gününe geldi, hiçbişi almamış. İyiyken ikramlar hazırlardı.Bomboş gelmiş.Eşimle konuştuk diyo ki beben haftada 1 kilo muz yiyo , onu alıyo ya diyo:))Ben de bi daha gelirse muz aldığı için teşekkür edeyim dedim.Benim ailemin durumu kaynanamdan iyi değil, hepsi ufak tefek alıp gelmişler. Sorun para pul değil düşünce bence.Acaba o ne düşünüyo:)))
ayy kıyamam cadıyı bile adam etti oğlum desene yavrum yaa
her şerde bir hayır vardır belki anılın bu hastalığı sayesine biraz melekleşir senin kaynana aranız iyileşir belki biraz zaten çok iyi olmasına gerek yok biraz iyi olsun yeter kaydirigubbakcemile3
biraz önce eşimi gördüm ben ondan önce çıktım evden ben çıktığımda da oğlum uyuyordu ben çıktıktan biraz sonra uyanmış genellikle eymen uyanınca babası alırsa ytaktan ben uyuyorsam yatağın yanına gelir yorganımı çekiştirir anne diye bende hemen alırım yanıma, bugünde uyanınca öyle yapmış hemen yatağa gitmiş beni aramış babası yorganı açmı bak demiş anne yok sonra vazgeçmiş aramaktan anlattı eşimde üzüldüm yaa çok duygulandım kuzucum benim mafoldumben
kızlar bayramdan sonra kayınbiraderim bize gelecek gibi sanırım 5-6ay kadar kalacak kafamçokkarıştı
ÖSS'ye girmşti bu sene aıköğretim yazdı polislik sınavlarına girmişti nasıl olsa olur diye başka bölüm yazmadı oda polislik açıklandı kazanamadı kaldı öyle çocuk 3. senesiydi de çok üzülüyor kayınpederim de oğlum tekrar göndereyim dershaneye demiş yok istemiyorum falan osmaniyeden sıkıldım ben falan diye çocuk bunalıma girmiş haklı olarak ne zamandır neye el atsa koruyor dün akşamda eşimi aradı kayınpederim dedi sınava kadar sizin yanınıızda kalsa sizin dershaneye gitse olurmu burada insanların laflarından falan çok sıkıldı artık dershanelerin kalitesi de o kadar iyi değil orada en azından siz ilgilenirsiniz daha olur falan demiş Gülbin'e sor bakalım kabul eder mi demiş eşim de yazık anlatırken çekine çekine soruyor dedim gelsin ne demek o bzim kardeşimiz atacak değiliz ya burda biraz daha sıkı tutarız onu dedim ortam değişikliği de iyi gelir dedim osmaniyede pek arkadaş ortamı da yok burda yeni arkadaşları olur dedim yazık kocişim bir sevindi anlatamam hayır dememden korkuyordu sanırım uzun bir süre çünkü. Kayınbiraderlerimin hepsini çok severim hepsi de beni ok sever sözmüden çıkmazlar kaynanam densiz bişey dese hepsi benim tarrafımda olur beni bir savunurlarki sormayın asla laf söyletmezler bana toz kondurmazlar, büyük olanı evlilik planlarında mesela evlenmeyi düşündüğü bir kız olursa onu bile sorar bana fikrimi alır yenge sence nasıl olsun mu falan diye, bir de ev işlerinde falan da çok yardımcılar hiç kız olmadığı için evlerinde ellerinden her iş gelir ben osmaniyedeyken mesela bana bulaşık falan da yıkatmazar zaman zaman onlar halleder hepsini yine de tabi zamanın uzun olması biraz kafamı karıştırmıyr değil ama yine de kocamın hatrına sesimi çıkarmam napalım birkaç ay daha 1 kişi fazla olacak evde :uhm:
beyazmelekciğim senin web sayfanda mı var?
yasminciğim sen de bir kg muz alırsın bayramlarda ve anneler gününde kayınvalide
insan torununa yedirdiği muzun hesabınamı yapar ya..oda bi hoşmuş ya..elin yedi kat yabancısı bile yapmıyo..klava:
canım evde dışarıdan biri olunca zor oluyo ama yinede iyi yapmışsın..çocuk baksana bunalıma girmiş..hayıra girersin..sayılı gün hem çabuk geçermiş..alkisalkisalkis
evet gülizcim bir de sevmesem kötü birileri olsa kayınbiraderlerim o zaman kabul edemem bir yolunu bulur uygun bir dille anlatırım kocama ama seviyorum da evet dışarıdan biri zor oluyor ne kadar yakının olursa olsun rahat hareket edemiyorsun ama napalım başa gelen çekilir
selam kızlarr..
yasmin cnm geçmiş olsun cnm.
bende en çok gece ateşten korkuyorum.
allah bütün bebişlerimiz korusun.
estelcim sizinde doğum gününüz kutlu olsun.
e hani görmedik resmini?
tekrar koyacakmısın?
bende dün gece ilk defa geçen aldığım uyku tulumunu giydirdim kaan a..
aman ne daraldı.
alışana kadar mızırdandı durdu.
beyimiz rahatına çok düşkün.
daral geldi tabi.
bide gece altını değiştirmedim.
illa 1 kere değiştiririm.
değiştirmezsem çişi çıkıyo üstüne
ve sabah babaannesi yine değiştirmiş üstünü.
tulumada geçmiş:)
iyiki bi gece giydi.
yıkayıp kaloriferin üstüne koymuş.
akşama kadar kurur ve istemesede yine giyecek akşama:)
çok deli yatıyo.
belkide üstünü hep açtığı için üşüttü bu sefer..
yoksa okadar dikkat ediyo kadıncağız.
bide üzülüyo benmi hasta ettim diye..
(ama yasmininki gibi değil..bizimki gerçekten üzülür..)
yasmincim geçmiş olsun canım ya,insan kendini çok çaresiz hissediyor aynı durumu bizde geçen hafta yaşadık.allah açil şifalar versinGünaydın kızlar.Çok kötü bir geceden sonra sabahı yaptık şükürler olsun.Koskoca Ankarada acilinde çocuk doktoru olan özel hastane bulamadık.Bravo diyorum bu sağlık bakanlığına.Tam 4 yere gittik, çocuk doktoru yok.En son Anılı Gazi hastanesine götürdük.Ateşini düşüremedik evde.Doktor doktor gezdik ve sonunda bulduk.Yavrumun boğazı dolmuş.Nefes alamıyodu.Ateş 39 derece..Duş ve ilaçlarla ateşini gece düşürmeyi başardık.Bugün biraz daha iyi, dün gece kesik kesik uyudu yine.Şimdilik bizden bu.Geçmişi okumadım.Bakmaya çalışacam..
Aşılar konusunda da pnömokok vurmuşlar tam yaşından 1 gün önce.15 gün sonraya da diğer aşı için çağırmışlar...
estel doğum gününuzu tebrik ederim allah hayırlı ömurler nasip etsin.günaydın arkadaşlar..
harika bi kutlama oldu dün çok mutlu oldum eşim erken geldi evi süsledik biz süslendik oğlumuda tam giydirecekken delirdi uyuttum..uyanınca o da bize katıldı:)
ama gecemizde bi o kadar korkunçtu..
kollarım filan tutmuyor diyeyim o kadar yani:)
yasmincim anıla çok geçmiş olsun..
bizde oğlum 1,5 aylıkken çocuk dr u aramıştık pazae günü ve bulamamıştık..
önce bakmaları gerekiyomuş aile hekimlerinin,o gerek görürse dr.umuzu arıyacaklarmış..
çok çok geçmiş olsun canım..
aşılarıda bize aynı gün yaptılar..
kkk ve pnomokök aşısı..
calimero halen huseyin beye mi devam ediyorsunuz.yasmıncım gecmıs olsun canım
sımdı daha ıyı olmasına sevındım canım
estel kutlamanızın guzel gecmesıne sevındım canım
ama ben senın oglusunu hıc gormedım
dogum gunu fotosu beklıyoruz canım senden
ası konusunda da doktorumuzu aradım
sımdı degıl ama bır ara gel yapalım dedı
ama ası karnesı yanımda olmadıgı ıcın en son oldugu tarıhı hatırlayamadım
sızın bebısler 1 doz mu olmustu pnomokok asısını
benim kızımda seninkinin kız versiyonu canım.yine seninki erkek de biz kız halimizle napccaz bbilmiyorum.ben bunda burcunun etkisinin olduğunu duşunuyorum akrep burcu olduğunu öğrenen herkez allah yardım etsin diyorevet her ne kadar yorsa da ınsan gurur duyuyor
algılarının acık olması, ortama cok cabuk uyum saglaması gıbı noktalarda sevınıyorum
benım oglumun pek yasıtı arkadası yok
hep kendınden buyuklerle oynuyor ama hepsını etrafında pervane yapabılıyor sebeklıgıyle
korkum su kı mesela hafta sonu avm de yurumek ıstedıgınde bıraktık yurumesı ıcın
tek basına magazalara gırıp raflardan urunlerı ındırdıgı gıbı
bız saklandıgımızda da bızı aramıyor
kendı kendıne konusarak haylazlıgına devam edıyor
remedioscum ben yüzyıllk yalnızlığı başladım ve bitiremedim ya,bbaşları biraz sıkıcı geldi.eşim ilk başları öyle devam et hoşuna gitcek dedi ama kaldı öyle tekrar başlayım bari.andinacığım buradan cevap vereyim yüzyıllık yalnızlığa, ilk okuduğumda ya hayatım boyunca bu kadar güzel başka bir kitap okuyamazsam demiştim bu yüzden de ben bu kitabı bir kaç yıl arayla tekrar tekrar okurum
beyazmelek ben de 1 senelik evliyken kaynım bizde kalmıştı ama biz hiç anlaşamıyorduk.abisini çok seviyordu ve beni çok kıskanıyordu.çok zor olmuştu artık ben evden bile gitmeyi düşünmüştüm.ama şimdi iyi anlaşıyoruz.çünkü senede veya 2 senede 1 görüşüyoruzkaydirigubbakcemile3evet gülizcim bir de sevmesem kötü birileri olsa kayınbiraderlerim o zaman kabul edemem bir yolunu bulur uygun bir dille anlatırım kocama ama seviyorum da evet dışarıdan biri zor oluyor ne kadar yakının olursa olsun rahat hareket edemiyorsun ama napalım başa gelen çekilir
canıs senin kayınvaliden ender bulunur.selam kızlarr..
yasmin cnm geçmiş olsun cnm.
bende en çok gece ateşten korkuyorum.
allah bütün bebişlerimiz korusun.
estelcim sizinde doğum gününüz kutlu olsun.
e hani görmedik resmini?
tekrar koyacakmısın?
bende dün gece ilk defa geçen aldığım uyku tulumunu giydirdim kaan a..
aman ne daraldı.
alışana kadar mızırdandı durdu.
beyimiz rahatına çok düşkün.
daral geldi tabi.
bide gece altını değiştirmedim.
illa 1 kere değiştiririm.
değiştirmezsem çişi çıkıyo üstüne
ve sabah babaannesi yine değiştirmiş üstünü.
tulumada geçmiş:)
iyiki bi gece giydi.
yıkayıp kaloriferin üstüne koymuş.
akşama kadar kurur ve istemesede yine giyecek akşama:)
çok deli yatıyo.
belkide üstünü hep açtığı için üşüttü bu sefer..
yoksa okadar dikkat ediyo kadıncağız.
bide üzülüyo benmi hasta ettim diye..
(ama yasmininki gibi değil..bizimki gerçekten üzülür..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?