2008 Kasım Anneleri

remodioscum bende primanın 11-25 kg olan 5 numarasını kullanıyorum.
ekstra uyku tabakalıyı denemedim.
bi onu deneyeyim.
gerçi gece uyanıyo en az 1 kere.
yani mızırdanıyo gözler kapalı.
ışığı yakmadan altını değiştirip hemen emziriyorum geri uyuyo.

işte astronot gibi olmuş tombalak oğlum..:))
Imageshack - grnt226i
Imageshack - grnt230
telefonla çektiğimden bida akşam ışık az çok net çıkmamış..

Selam kızlar nasılsınız?
Yasmin'cim geçmiş olsun canım. Babannesi de üstüne titriyormuş torununun. Aklın arkada kalmaz işte. Ben artık geçtim bize verecekleri değerdeni torunlarını sevsinler yeter.

Bu arada biliyosunuz biz de kayınvalide tarafıyla küstük. Pazar doğumgünü vardı Bengisu'nun. Ne amca, ne dede, ne babaanneden ne bir hediye ne bir tebrik telefonu geldi. Beni aramalarını zaten beklemiyorum da oğullarını bari tebrik etselerdi.

Azo'cum seninki ne kadar çiş yapıyomuş öyle. Ben akşam 10 gibi bi bağlıyorum en erken sabah 10'da açıyorum. Eğer kaka yoksa kupkuru oluyor genelde. Gece en fazla 1 kere çiş yapıyor sanırım...

elmalıcım olsun cnm.
onlr kutlamayınca bengisu nun doğum günü olmadımı sanki?
boşver..
bazen bazı şeyleri düzeltmeye gücümüz yetmiyo..
bırak onlarda düzelemeyen klasörde olsunlar:)

ay canım maşallah bizimkini akşam 9 gibi değiştirip yatırırım.
gece 2-3 de değiştiririm.
sabah 7 de uyanınca değiştirmezsem yine işer ve üstüne geçebilir.
hemen değiştiririz.
maşallah bez kalkmaz ağırlıktan:)
çişli bu oğlan..
çok su içiyo..

ya arkadaşlar benim kızım sıvı olan hiç bişeyi içmek istemiyor.meyve suyu bitki çayı,süt vs,biberonu sevmiyordur diye alıştırma bardağıyla veriyorum yine içmiyor.kaşıkla bir kaç kaşık alıyor okadar

Benimkide içmiyor.Su hariç ıhlamur, meyve suyu falan içmiyo.Sadece mama, süt ve su başka bişi istemiyo.Çay istiyo ama vermiyorum:))

azocum işine karışmak gibi olmasın ama bence geceleri altını değiştirme olayını yapma derim ben
çocukları tuvalet eğitimine alıştırmadan önce bez ile kontrolü sağlamalarını önerirler
geceleri bezi değişen ve tekrar kuru alta kavuşan bebekler ilerde gece kaçırmaları falan yapabiliyormuş
yani şöleki bez ıslak olunca ona göre davranıyorlar ve ilerde de daha rahat ediliyor

elmalıcım hiç üzme kendini
aynı durumda olan ben de varım
kayınvalidem doğum gününe geldi ama yüzünden düşen bin parça
sadece pasta üflenene kadar yanımızdaydı sonrasında arka odaya kaçtı bir daha yüzünü bile görmedik
ne babası ne kardeşi yani eşimin tarafından hiç kimse bir telefon açıp da kutlama yapmadılar
ama onlar kutlama yapmadı die üzüldüm mü hayır
eşim üzüldü mü hayır
verilen değeri görüyoruz bölece
zaten doğum gününden sonra eşim de ailesi ile tartıştı ve bizimde artık babaanne tarafı bitti
artık eşimde onlarla görüşmeme kararı aldı
bölece beykoz gezimiz bitti çok şükür :)))

şekerler merhaba hepinizeee walla unutulmadığımı görmek beni çok sevindirdi beni mesajlarında anan tüm arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler.

bebişlerin bazıları hasta olmuş sanırımçok geçmiş olsun anneciklerine de allah sabır versin çok zor gerçekten.kuzulara kıyamıyo insan.

bizim başladı doğumgünü telaşımız.yarın ama c.tesi akşamı kutlıycaz.30-35kişi olucak sanırımyandım yandım.ne yapayım onu düşünüyorum.pasta kuru pasta falan tamamda başka ne yapayım kızlar bifikir verin bana(((temizlikle boğuşuyorum biyandan da.belki yarın kuaföre gidip saçlarımda radikal bir değişimyapabilirim.karamel yapmak istiyorum ama kararsızım daha.üff bi fikir verin kızlar napiim

ya aynen yasmincim benimkide çayı versem kaşık kaşık içecek ama bende vermiyorum,çay meseleside hep etrafımda ki insanların yüzünden millet ne anlıyorsa illa kendi çayından çoçuğaa kaşık kaşık veriyor kızıyorum yine yüzüme baka baka vermeye çalışıyorlar çoçuk alışacak diye korkuyorum.onundışında alıştırma bardağıyla su içiyor oda azmeyve suları içinde bir bardak aldım belki su gibi içer diye ama yok içimiyor .

Hayırlı olsun Lelal'cim :) Zaten negatif enerji vereceklerine hiç olmasınlar daha iyi. Bahsetmiş miydim bilmiyorum ama babanne bizdeyken gece en fazla 1 kere kalkan Bengisu çığlık çığlığa 10-20 kere kalkmaya başladı. Ne zaman babanne gitti kızım huzura kavuştu. Bazen onların hayatımızdan çıkması bebeklerimiz adına da hayırlı oluyor...

valla bu konuda kocamın hakkını yiyemem benim akrabalarıma arkadaşlarıma acayip saygılıdır bir kere bile gitsinler istemem vs.. gibi lafları olmamıştır hatta bazen endisi teklif eder kalsınlar çağıralım gelsinler falan gibi
işlerin kötüye gideceğini sanmıyorum beni kayınbiraderimden çok annem korkutuyor laf edip durmasa bari şimdi evde çocukla olunca bir de annem böyle ev temiz dursun tertipli düzenli olsun peşindedir şimdiden tasası düştü ona o gelir evi dağıtırmış bize yük olurmuş ona yük olurmuş vs... sen kardeşini atar mısın evden dedim sustu tamam uzun bir zaman belki mantıklı değil ma bu işte mantık aranmayacak artık

arkadaşlar bebişlerine 1 yaş aşısını yaptıran varmı aceba?

yaptırdık canım bazılarımız 3 hastalık için iki aşı vurdular iki bacaktan biri pnömokok, diğerleri kızamık-kızamıkcık

aa dilekcim yani şok ettin beni birileribenim adıma site falan açtı sandım :roflol: ve hayatım sen yeterki gülmek iste buraya uğra biz seni her zaman güldürürüz opuyorumnanaktan

canım uyku tulumuna alışması iyi olur bende başlayacağım tuluma çünkü gece açıyor bazen üstünü bizimki de hiç sevmiyor tulumu sıkılıyor bir de kaloriferler yandığı için sıcak oluyor ve hakkaten terliyor yanıyor çocuk ondan giydirmek istemiyorum ama bu seferde üşür mü diye endişeleniyorum üstü açılıyor çünkü bizim uyku tulumumuz kapşonlu yaa özellikleo bölüm rahatsız ediyor taksam kapşonu kafası çok terliyor takmasam boynunda birkiyor diye ben sıkılıyorum napcam bilmiyorum
ve de arkadaşlarım gibi bende gece bezini değiştirmemen taraftarıyım ya çok küçük bez yada büyük bez kullanıyor olabilirsin bir de bezi kapatırken pipinin durumuna dikkat et pipi yukarıya doğru dönük vaziyette kalırsa dışa taşma olasılığı artıyor pipiye aşağı doğru çevirip öyle kapat Eymen'de küçükken birkaç kez taşma olayı oldu bir akrabamız öyle demişti ve hakkaten faydasını gördüm şimdilerde taşma olayı yok yada çok çok nadir çok sıvı aldığı zamanlarda belki taşar

ee tabi az görüşmek her zaman faydalıdır napalım artık idare edicez birkaç ay :çok üzgünüm:

canım sıvı tüketmek çok çok önemli insan sağlığı biliyorsundur eminim o yüzden ne yap ne et alıştır derim ben

hoşgeldin atatanem sende benim gbi sık giremeyenlerdensin sanırım.bizimde doğum günümüz çumartesi ama cuma yapıcaz ben diş hediği yapmak istiyıordum yapamamıştım onuda kattım onun arasına napıcm bende bilmiyorum bende senin gibi heycanlı ve kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…