- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.101
ya arkadaşlar benim kızım sıvı olan hiç bişeyi içmek istemiyor.meyve suyu bitki çayı,süt vs,biberonu sevmiyordur diye alıştırma bardağıyla veriyorum yine içmiyor.kaşıkla bir kaç kaşık alıyor okadar
dilek aşılar kollarından mı oldu..
bizim bacaklardan oldu aşılar..
Beyazmeleğim kocan senin hatrını sayıyorsa sen de onun hatrını kırma derim ben.Ama işler kötüye gider dayanamam dersen o zaman uygun bi dille halledersin meseleyi.Sen tanıyosun misafirini.Ona göre hareket et canım..
arkadaşlar bebişlerine 1 yaş aşısını yaptıran varmı aceba?
Ayyy yok yok yanlış yazmışım beyaz melekçim ya deniz annemden istemiştim.Ama cevabına çok koptummm yaa.Valla bu aralar gülmeye çok ihtiyacım var.
ypc ben yaptırdım canım ikisde aynı gün ve iki koluna yapıldı.Ateşimiz filan çıkmadı çok şükür.
Bu arada benim kayınvalidemlerde birşey almamışlardı.Sebepleri ise sen herşeyi alıyorsun bizim almamıza gerek yok dediler.Eminim sanada aynı bahane ile gelmişlerdir.:))Valla annemden de utanmadılar ya sölerken.Ama annem cevaplarını çok güzel verdi.
selam kızlarr..
yasmin cnm geçmiş olsun cnm.
bende en çok gece ateşten korkuyorum.
allah bütün bebişlerimiz korusun.
estelcim sizinde doğum gününüz kutlu olsun.
e hani görmedik resmini?
tekrar koyacakmısın?
bende dün gece ilk defa geçen aldığım uyku tulumunu giydirdim kaan a..
aman ne daraldı.
alışana kadar mızırdandı durdu.
beyimiz rahatına çok düşkün.
daral geldi tabi.
bide gece altını değiştirmedim.
illa 1 kere değiştiririm.
değiştirmezsem çişi çıkıyo üstüne
ve sabah babaannesi yine değiştirmiş üstünü.
tulumada geçmiş:)
iyiki bi gece giydi.
yıkayıp kaloriferin üstüne koymuş.
akşama kadar kurur ve istemesede yine giyecek akşama:)
çok deli yatıyo.
belkide üstünü hep açtığı için üşüttü bu sefer..
yoksa okadar dikkat ediyo kadıncağız.
bide üzülüyo benmi hasta ettim diye..
(ama yasmininki gibi değil..bizimki gerçekten üzülür..)
yasmincim geçmiş olsun canım ya,insan kendini çok çaresiz hissediyor aynı durumu bizde geçen hafta yaşadık.allah açil şifalar versin
estel doğum gününuzu tebrik ederim allah hayırlı ömurler nasip etsin.
calimero halen huseyin beye mi devam ediyorsunuz.
benim kızımda seninkinin kız versiyonu canım.yine seninki erkek de biz kız halimizle napccaz bbilmiyorum.ben bunda burcunun etkisinin olduğunu duşunuyorum akrep burcu olduğunu öğrenen herkez allah yardım etsin diyor
remedioscum ben yüzyıllk yalnızlığı başladım ve bitiremedim ya,bbaşları biraz sıkıcı geldi.eşim ilk başları öyle devam et hoşuna gitcek dedi ama kaldı öyle tekrar başlayım bari.
beyazmelek ben de 1 senelik evliyken kaynım bizde kalmıştı ama biz hiç anlaşamıyorduk.abisini çok seviyordu ve beni çok kıskanıyordu.çok zor olmuştu artık ben evden bile gitmeyi düşünmüştüm.ama şimdi iyi anlaşıyoruz.çünkü senede veya 2 senede 1 görüşüyoruzkaydirigubbakcemile3
canıs senin kayınvaliden ender bulunur.
ya arkadaşlar benim kızım sıvı olan hiç bişeyi içmek istemiyor.meyve suyu bitki çayı,süt vs,biberonu sevmiyordur diye alıştırma bardağıyla veriyorum yine içmiyor.kaşıkla bir kaç kaşık alıyor okadar
şekerler merhaba hepinizeee walla unutulmadığımı görmek beni çok sevindirdi beni mesajlarında anan tüm arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler.
bebişlerin bazıları hasta olmuş sanırımçok geçmiş olsun anneciklerine de allah sabır versin çok zor gerçekten.kuzulara kıyamıyo insan.
bizim başladı doğumgünü telaşımız.yarın ama c.tesi akşamı kutlıycaz.30-35kişi olucak sanırımyandım yandım.ne yapayım onu düşünüyorum.pasta kuru pasta falan tamamda başka ne yapayım kızlar bifikir verin bana(((temizlikle boğuşuyorum biyandan da.belki yarın kuaföre gidip saçlarımda radikal bir değişimyapabilirim.karamel yapmak istiyorum ama kararsızım daha.üff bi fikir verin kızlar napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?