E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.121
Aaaaa.Evet canım kollarından oldu.Yanlış mı yaptı hemşire acaba ya.Bak panik oldum şimdi.
azocum işine karışmak gibi olmasın ama bence geceleri altını değiştirme olayını yapma derim ben
çocukları tuvalet eğitimine alıştırmadan önce bez ile kontrolü sağlamalarını önerirler
geceleri bezi değişen ve tekrar kuru alta kavuşan bebekler ilerde gece kaçırmaları falan yapabiliyormuş
yani şöleki bez ıslak olunca ona göre davranıyorlar ve ilerde de daha rahat ediliyor
elmalıcım hiç üzme kendini
aynı durumda olan ben de varım
kayınvalidem doğum gününe geldi ama yüzünden düşen bin parça
sadece pasta üflenene kadar yanımızdaydı sonrasında arka odaya kaçtı bir daha yüzünü bile görmedik
ne babası ne kardeşi yani eşimin tarafından hiç kimse bir telefon açıp da kutlama yapmadılar
ama onlar kutlama yapmadı die üzüldüm mü hayır
eşim üzüldü mü hayır
verilen değeri görüyoruz bölece
zaten doğum gününden sonra eşim de ailesi ile tartıştı ve bizimde artık babaanne tarafı bitti
artık eşimde onlarla görüşmeme kararı aldı
bölece beykoz gezimiz bitti çok şükür :)))
azocum işine karışmak gibi olmasın ama bence geceleri altını değiştirme olayını yapma derim ben
çocukları tuvalet eğitimine alıştırmadan önce bez ile kontrolü sağlamalarını önerirler
geceleri bezi değişen ve tekrar kuru alta kavuşan bebekler ilerde gece kaçırmaları falan yapabiliyormuş
yani şöleki bez ıslak olunca ona göre davranıyorlar ve ilerde de daha rahat ediliyor
elmalıcım hiç üzme kendini
aynı durumda olan ben de varım
kayınvalidem doğum gününe geldi ama yüzünden düşen bin parça
sadece pasta üflenene kadar yanımızdaydı sonrasında arka odaya kaçtı bir daha yüzünü bile görmedik
ne babası ne kardeşi yani eşimin tarafından hiç kimse bir telefon açıp da kutlama yapmadılar
ama onlar kutlama yapmadı die üzüldüm mü hayır
eşim üzüldü mü hayır
verilen değeri görüyoruz bölece
zaten doğum gününden sonra eşim de ailesi ile tartıştı ve bizimde artık babaanne tarafı bitti
artık eşimde onlarla görüşmeme kararı aldı
bölece beykoz gezimiz bitti çok şükür :)))
şekerler merhaba hepinizeee walla unutulmadığımı görmek beni çok sevindirdi beni mesajlarında anan tüm arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler.
bebişlerin bazıları hasta olmuş sanırımçok geçmiş olsun anneciklerine de allah sabır versin çok zor gerçekten.kuzulara kıyamıyo insan.
bizim başladı doğumgünü telaşımız.yarın ama c.tesi akşamı kutlıycaz.30-35kişi olucak sanırımyandım yandım.ne yapayım onu düşünüyorum.pasta kuru pasta falan tamamda başka ne yapayım kızlar bifikir verin bana(((temizlikle boğuşuyorum biyandan da.belki yarın kuaföre gidip saçlarımda radikal bir değişimyapabilirim.karamel yapmak istiyorum ama kararsızım daha.üff bi fikir verin kızlar napiim
Hayırlı olsun Lelal'cim :) Zaten negatif enerji vereceklerine hiç olmasınlar daha iyi. Bahsetmiş miydim bilmiyorum ama babanne bizdeyken gece en fazla 1 kere kalkan Bengisu çığlık çığlığa 10-20 kere kalkmaya başladı. Ne zaman babanne gitti kızım huzura kavuştu. Bazen onların hayatımızdan çıkması bebeklerimiz adına da hayırlı oluyor...
Hayırlı olsun Lelal'cim :) Zaten negatif enerji vereceklerine hiç olmasınlar daha iyi. Bahsetmiş miydim bilmiyorum ama babanne bizdeyken gece en fazla 1 kere kalkan Bengisu çığlık çığlığa 10-20 kere kalkmaya başladı. Ne zaman babanne gitti kızım huzura kavuştu. Bazen onların hayatımızdan çıkması bebeklerimiz adına da hayırlı oluyor...
Lelalim, Elmalı Turtam yeni bi topik açalım.Kaynana mağduru 2008 kasım anneleri topiği gibi:))))
azocum meyve suyunu başka türlu içmediği için mi kaşıkla veriyorsunuz.yani benim kızım gibimi
Beyazmelekçim sağol canım.Estelim şimdi beyazmeleğe baktım oda bacaktan yaptırmış ayy yanlış mı yaptılar oğluma aşısını acaba doktorumuza sorayım hemen.Ya oğlumun dişi için napacağım kızlar ya doktor bişe olmaz diye grilik çok belli oluyooo
hımm anladım cnm.
bunu bilmiyodum.
benmi amacım üstüne çişi çıkıp hasta olmasın..
remodiosun dediği bezi bi denicem..
sağol tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?