2008 Kasım Anneleri

Bana göre kitapta aşk yok zaten , yada benim anladığım anlamda bir aşk yok diyim , ama kitabın kurgusu , ne olucak diye bir sonraki sayfayı sabırsızlıkla beklemem , tarihi dokusu , Mevlana gibi bir şahsiyetin ana karakterlerden olması benim çok hoşuma gitti , 2 günde bitirdim hatta emzirirken bile okuyodum , ama tabi zevk meselesi kitap da , her kitap her insana farklı duygular yaşatıyor..

selam kızlar ayy bu KK'da ne var yine yaa kaç saattir uğraşıyorum giremiyorum bakalım bu mesaj kaç saate gelecek
toplantıdan çıktım yemeğimi yedim 17.30 da bu sefer veli topantım var :çok üzgünüm:

yazıtyom yazıyom gitmiyo gıcık oldum
midem acaip ağrıyo kızır yapmıştım dün ayıptır sölemesi kiracı memleketten gelen bulgurdan vermişti geçen mercimekli köfte yapmıştım ona oda ağrıtmıştı mdemi şimdide kısır
natürel ya dokanıyo gdolu olmazsa ağrıtıyo tabe mideyi

yaw 6 kişi var topicte kimse seyretmedi mi yaprak dökümünü

Kızlar bu arada çok komik , biraz önce işten çıktım kendime oğlumun 1. Yaşgünü şerefine kahve ısmarlıyım dedim starbucksa gittim , kahveyi söyledim hazırladılar , tam parayı uzatıım bugün bizim ikramımız dediler , nasıl şaşırdım anlatamam : )) bugün güzel birgün...

aynen andinacım
zaten artık akşamları dizi mizi izleyemiyom.
sonuna yetiştim akşam.
şevketler ferhunde öpüşüyodu..

yaw bişey anlamadım.
eve git,
yemek ye,
biraz kaan la ilgilen,
uyut
kalk
saat 10 30 oluyo.
ee osaatten sonra dizi kalmıyo genelde

ooohhh
kahvenide içmişsin:)
afiyet olsun cnm.
dur bende 1 tane yapayım kendime..
ee biz senini gibi dışarı çıkamıyoz.
3+1 neyimize yetmiyo:))
hapshanede..

evet acaba serraya ne oldu kesin doğurmuştur ve kariyerine kariyer katmıştır

EVET ACABA SERRAYA NE OLDU KESİN DOĞURMUŞTUR VE KARİYERİNE KARİYER KATMIŞTIRhihoyyyt

Aynıyız azom , eve gidiyorum yarım saat emziriyorum , sonra yemek faslı 1 saat , sonra etrafı topla , kocayla ilgilen çocukla ilgilen , genellikle yarım saatliğine annemlere geçiyoruz batuyu göstermeye , sonra eve gel çocuğu uyut , saat oluyo 11-12 , e bende pestil halde sızıp kalıyorum , zaten saat başı uyanıp emziriyorum , sabah da 6.30 da maraton tekrar başlıyor : ((

andinacım sen sürekli emzirdiğin için zordur tabi.
ama sanada yazık yaaa...
bırakması zor olacak sonra.
arkadaşım çok zor ayırdı.
17 aylıkken..
bizimki gündüz versende istemiyo(hafta sonları falan)
sadece gece yatarken emziriyom.
hoş onuda vermesem herif tenezür etmiyo ya..
öle yemek için saldıran ağlayan bi çocuk değil.
verirsen yiyo.vermezse..
verme:)

canım ben tekstilde çalışıyorum.
yani hep iş yerinde oturduğum yerde grafik tasarım yapıyorum.
arada bir mağaza gezmeye çıkıyoruz okadar.
işlerimizde genelde yoğun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…