- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.461
evet acaba serraya ne oldu kesin doğurmuştur ve kariyerine kariyer katmıştırandişim geçen arkadaşa bir sürü kitap yolladım telde konuştuk da aşkı okumuş abartıldığı gibi değil dedi bende okumak istemedim eğer sen beğendiysen okuyayım
son zamanlarda canan tanın romanlarını okudum en son yürekler ölür ,piraye ve bitane daha vardı son romanlarından o pke hoşuma gitmedi adı bile aklıma gelmiyo:)) ama piraye çok hoşuma gitmişti doğrusu
ben ortaokuldayken bir genç kızın gizli defteri serisine başlamıştım ordaki kızda ortaokuldaydı :))beraber büyüdük onunla hatta evlendim son kitabıını okudum neyseki oda evlendi de kurtulduk
EVET ACABA SERRAYA NE OLDU KESİN DOĞURMUŞTUR VE KARİYERİNE KARİYER KATMIŞTIRhihoyyytandişim geçen arkadaşa bir sürü kitap yolladım telde konuştuk da aşkı okumuş abartıldığı gibi değil dedi bende okumak istemedim eğer sen beğendiysen okuyayım
son zamanlarda canan tanın romanlarını okudum en son yürekler ölür ,piraye ve bitane daha vardı son romanlarından o pke hoşuma gitmedi adı bile aklıma gelmiyo:)) ama piraye çok hoşuma gitmişti doğrusu
ben ortaokuldayken bir genç kızın gizli defteri serisine başlamıştım ordaki kızda ortaokuldaydı :))beraber büyüdük onunla hatta evlendim son kitabıını okudum neyseki oda evlendi de kurtulduk
Zeynam ben lisede takip ederdim serrayı 15 sene oldu herhalde torun torba sahibi olmuştur : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?