- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.501
sağolun kızlar..ay vallaha sizleri çok seviyorum:))
burda ufacık bir problemimizi, sıkıntımızı iyiliğimizi paylaşıyoruzya o kadar mutlu oluyorumki anlatamam:))
dişimin ağrısı bile geçti:))
yasmıncım meme oglumun o kımselere vermez canım onu
bayramda babamın dogum gunu
aslında slayt yapacaktım ama onun begenecegı tarzdan ve ona uyan tek sarkı bu adam benım babamı dınleyınce cok kotu oldum slaytı yapamadım
belkı sonra basına oturur tamamlarım ama su an degıl
hedıye ne alsam bılemıyorum ama herkesın alabılecegı seylerden daha farklı bırsey ıstıyorum
ellerine sağlık cnm.bekliyoz yorumları..azooooo yaptim simdi verdigin tarifteki keki bakalim nasil olcak:)
yazarim sonucu önce bi yiyimde:9
canım ben hiç yapmadımki bilmiyorum...Kızlar merhaba selamlar hepinize anca girme fırsatım oldu.Malum taşınıyorm.)) iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm arkadaşlar bugün biraz daha iyiyim gibi.En azından sakinleştim:)
Nazlı melekçim oğluşun iğleşmesine çok sevindim.Andinacım eşinin doğum günü kutlu olsun tatlım biraz geçte olsa kutlayayım ben eksik kalmayayım.Ayrıca iki Akrep erkeğiyle nasıl başa çıkabiliyorsun .)) Batuş bu gidişle 3 yaşına kadar emecek gibi görünüyor canım.Çok zor allah kolaylık versin
Yasmin bayıldım dizi anlatımına valla hala gülüyorum bademcik ameliyatına:))
Azocum kek tarifini aldım bayılırım byle değişik birşeyler yapmaya.Ama anlayamadığım bir konu var ateşin altı ynarken mi kağıt havlu koyuyoruz çünkü kapak hiç açılmasın diye özellikle belirtmişsin.Sanırım kağıt havlular kapak kapatılmadan öce konulacak
Ayrıca kitap konusu açılmış bende çok sevirim kitap okumayı şu anda Staphanie Mayer'in son kitabı daha doğrusu Alacakaranlık serisinin son kitabı Şafak Vaktini okuyorum. Alacakaranlık filmini seyrettim ama kitapla alakası yok daha çok kitabın özeti gibi Şu anda ikinci kitabın filmi vizyona girecekmiş yakında sabırsızlıkla bekliyorum.
Ayrıca Lavinyacım eşine çok çok geçmiş olsun.
sız nasıl yazdını bu kadar yaa
ben sıteye gıremedım gırdıgımde de hep ekran kılıtlendı resmen
neyse kek tarıflerı, kıtaplar falan konusulmus
andına sankı benım oglumu tarıf etmıssın canım meme duskunlugu konusunda
sırf emmek ıcın uyandıgını dusunuyorum
hele de cok sıkılınca gelıp kıafetımı cekıstırmesı yok mu bıtırıyor benı
oglen bahsetmıstım ama kımse ılgılenmemıs bıle
babamınn dogum gunu ıcın hedıye ayarlamam lazım
fıkırlerınız ıcın sımdıden tsk ederım
yasmıncım meme oglumun o kımselere vermez canım onu
bayramda babamın dogum gunu
aslında slayt yapacaktım ama onun begenecegı tarzdan ve ona uyan tek sarkı bu adam benım babamı dınleyınce cok kotu oldum slaytı yapamadım
belkı sonra basına oturur tamamlarım ama su an degıl
hedıye ne alsam bılemıyorum ama herkesın alabılecegı seylerden daha farklı bırsey ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?