2008 Kasım Anneleri

sağolun kızlar..ay vallaha sizleri çok seviyorum:))
burda ufacık bir problemimizi, sıkıntımızı iyiliğimizi paylaşıyoruzya o kadar mutlu oluyorumki anlatamam:))
dişimin ağrısı bile geçti:))

benim prenseste 10 aylıkken bıraktı memeyi.doğduğundan beri öyle aman aman bi düşkünlüğü yoktu..Fakat enazından bir yaşına kadar emmesini çok isterdim(

Kızlar merhaba selamlar hepinize anca girme fırsatım oldu.Malum taşınıyorm.)) iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm arkadaşlar bugün biraz daha iyiyim gibi.En azından sakinleştim:)

Nazlı melekçim oğluşun iğleşmesine çok sevindim.Andinacım eşinin doğum günü kutlu olsun tatlım biraz geçte olsa kutlayayım ben eksik kalmayayım.Ayrıca iki Akrep erkeğiyle nasıl başa çıkabiliyorsun .)) Batuş bu gidişle 3 yaşına kadar emecek gibi görünüyor canım.Çok zor allah kolaylık versin

Yasmin bayıldım dizi anlatımına valla hala gülüyorum bademcik ameliyatına:))

Azocum kek tarifini aldım bayılırım byle değişik birşeyler yapmaya.Ama anlayamadığım bir konu var ateşin altı ynarken mi kağıt havlu koyuyoruz çünkü kapak hiç açılmasın diye özellikle belirtmişsin.Sanırım kağıt havlular kapak kapatılmadan öce konulacak

Ayrıca kitap konusu açılmış bende çok sevirim kitap okumayı şu anda Staphanie Mayer'in son kitabı daha doğrusu Alacakaranlık serisinin son kitabı Şafak Vaktini okuyorum. Alacakaranlık filmini seyrettim ama kitapla alakası yok daha çok kitabın özeti gibi Şu anda ikinci kitabın filmi vizyona girecekmiş yakında sabırsızlıkla bekliyorum.

Ayrıca Lavinyacım eşine çok çok geçmiş olsun.

ayyyyyyyy bayılazaaaammmm birazdan
bu ne ya nefes alamadım yine bugün

ne yapıyorsunuz hanımlar
alt tarafta gördüğüm kadarıyla epey kalabalıgız
geçmişe bakma şansım maalesef yok
bir cee ee diyip heran kaçabilirim

Azocum ben de deneyim bare..

Dilekcim bizde böyle.Öyle müstehcen yazamam.Usulüne uygun, Rtük ten geçecek şekilde anlatıyoruz. Bu arada taşınıyomuşsun.Kolay gelsin tatlım..

sız nasıl yazdını bu kadar yaa
ben sıteye gıremedım gırdıgımde de hep ekran kılıtlendı resmen

neyse kek tarıflerı, kıtaplar falan konusulmus

andına sankı benım oglumu tarıf etmıssın canım meme duskunlugu konusunda
sırf emmek ıcın uyandıgını dusunuyorum
hele de cok sıkılınca gelıp kıafetımı cekıstırmesı yok mu bıtırıyor benı

oglen bahsetmıstım ama kımse ılgılenmemıs bıle
babamınn dogum gunu ıcın hedıye ayarlamam lazım
fıkırlerınız ıcın sımdıden tsk ederım

yasmıncım meme oglumun o kımselere vermez canım onu

bayramda babamın dogum gunu
aslında slayt yapacaktım ama onun begenecegı tarzdan ve ona uyan tek sarkı bu adam benım babamı dınleyınce cok kotu oldum slaytı yapamadım
belkı sonra basına oturur tamamlarım ama su an degıl
hedıye ne alsam bılemıyorum ama herkesın alabılecegı seylerden daha farklı bırsey ıstıyorum

Bence ailece çekilmiş bir resmi çerçeveletebilirsin.Oğlun ve dedesini olduğu bi foto da olabilir.Erkeklere de hediye o kadar zor ki.

azooooo yaptim simdi verdigin tarifteki keki bakalim nasil olcak:)

yazarim sonucu önce bi yiyimde:9
ellerine sağlık cnm.bekliyoz yorumları..

canım ben hiç yapmadımki bilmiyorum...

gözümden kaçmış hayatım.babanın doğum günü kutlu olsun.
bilmemki ne sever?
pasta alınmamışsa alabilirsin bence..
yada bi hırka..
sever babalar öle şeyleri..yerimseniben

ozaman benim fikrimi pek beğenmezsin

ay çilek ne karısın ha ben daha yeni tarifi kopyala yapıştır yaptım sen yaptında yiicen enrdeyse
ay midem çok fena kızlar sırtıma yayılıyo ağrısı daral geldi

Offf ya yazıyorum yazıyorum bütn yazdıklarım kayboluyor ya.Minikcim zor işin valla ben çok zorlanıyorum babalara,kocalara,dedelere hediye alırken.Ama geçen sene ben çok şık bir sürahi alıp içine su doldurmuştum.Benim hediyem sürahi değil içindeki su.Suya nekadar ihtiyacım varsa su benim için ne kadar vazgeçilmezse sende benim için aynısın diye not yazmıştım.Saçma bişe olmuştu ama babam çok ağlamıştı.Ayyy gözlerim doldu gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…