2008 Kasım Anneleri

cnm benimkide aynı uyutmak için savaş veriyorum evde ama kazanan o oluyo yine uyumuyo sabah 8 de kalktı şimdi uyuyo ama ben yatamıyorum bu saatlerdede

beyaz melek oğlunun kulağımı ağrıyo.çağanında öyle ve nerdeyse bi aydır tekrarlıyo düzelemedi bi türlü çarşamba kontrolü var geçmemişse kulak burun boğazcıya gidicez artık

canım biz de durum aynı kulak enfeksiyonu oldu 10 gün antibiyotik kullandı geçti dediler iki gün sonra boğaz enfeksiyonu oldu bu sefer 3 günlük mini bir antibiyotik tedavimiz oldu onu da geçirdik 1-2 haftadır rahattık şimdi yine kulak enfeksiyonu olmuş ne kadar korusamda kurtaramıyorum bazen sen götür bakalım KBB'ye ne diyecek ona göre bende götürürüm olmazsa bana yatarak besleme dedi Eymen mamasını hep yatarak içiyordu hatta dün gece baya zorlandım yavrumun gözü kapalı ağzı açık mama istiyor oturtuyorum yatağına öyle veriyorum oda şaşırdı sen de yatarak mama süt veriyorsan onunla ilgili olabilir dikkat et derim Yasmin'in oğluna da aynı şeyi demiş çünkü doktor

Eymenin 13. ayı kutlu olsunnnnnnnnnn

Ayrıca acil şifalar.

Cağancuk sen gönderdin mi hediyeni?Oyuncak felan demişsin ya.
Bende haftaiçi göndercem.

Kızlar bugün doktora gittim.Kadın doğumcuya 2. çocuğu yapabilirsin dedi :))) Şimdilik düşünmüyoruz dedim.Eşiminde işine geldi yapalım doktor bile öle diyo dedi :))
enfeksiyon dedi.Zaten tahmin ediyordum.
Okulda hastanede felan wcleri kullanma dedi.

off kızlar kulağımın ağrısı giderek artıyor sanırım akşama acil yolları görünüyor bize :çok üzgünüm:

az önce evdeydim oğlum gayet iyiydi bir ağrısı yok gibi duruyor aman o iyi olsun da ağrısı olmasında ben iyileşirim nasılsa bizimkiler naptı acaba bi arayayım bari ehehehe

beyaz melek cagancuk bebişlerinize geçmiş olsun kulak ağrısıda gerçekten çok zordur inşallah hemen düzelirler
beyazmelekçim sanada geçmiş olsun
ve bu arada 13. ayınız kutlu olsun canım
cnm benimkide aynı uyutmak için savaş veriyorum evde ama kazanan o oluyo yine uyumuyo sabah 8 de kalktı şimdi uyuyo ama ben yatamıyorum bu saatlerdede

inan benimkide öyle gündüz en fazla 1 saat uyuyor ondan sonra gece 12 ye kadar resmen uyumamak için savaş veriyor gecede uyuduktan sonra sürekmi kalkıyor ağlıyor uyumak istemiyor öyle yoruldumki...ama geçecek inşallah

canım bence uzun ara verme sonra çok zor oluyor bu arada geçmiş olsun ceren sultan nasıl kocaman öpüyoruz

inşallah düzelmiştir canım

Ecemim sağol canım ceren aynı hala öksürüğü var.ara ara burnu akıyor,hapşırıyo,bazende ateşi çıkıyor.Azılarda iyice kabarmış.
Senin kuşların nasıl iyiler mi?
Ben de çok ara vermek istemiyorum yazın başlarım çalışmalara

güliz oyuncağınız geldimi sevdimi gelinim?

pek bişi anlamadı cağancukum ya..çalıştrıp topların zıplamasını çok seviyooo. yoksa yerden kendi toplayıpta deliğe atayım dediği yok..ben topları topluyom yerine atıyo..sonrası onun..ben ne anladımsa..bu iştenn :)))hanım sadece eylenceli kısmıyla ilgileniyo..

geçmiş olsun meleğimm..kulak ağrısıda zordur..inş çabuk geçer..

geçmiş olsun darkcım ceren hastaymışş..acil şifalar dilerim..aman bende 2. çabuk isteyenlerdendim ama..şimdilerde canım hiç istemiyo..tekrar o hamileliği baştan yaşamak..tekrar uykusuz geceler...aman düşüncesi bilem kötü..ancak rahat etmişkenn..seneye diyorum bennn:jeyyar:

oo yine ikinciler konuşulmaya başlanmış yok anacım ben almayayım hala bir fikir değişikliği olmadı ikinci olacaksa eğer bize sürpriz yapıp kazara gelmezse aralarında en az 6 sene olacak onu biliyorum

selam kızlar

beyazmelek, çağan, dark geçmiş olsun kızlar,

dilekcim okudum çok üzüldüm arkadaşım, neden olarak ne gösterdilerki çıkarırken, allah bir kapıyı kapar diğerini açarmış, inşallah çok daha iyi bir iş bulursun canım

buluşmadan sonra ilk düşen benim sanıyorum, buluşma harikaydı, tüm bebekler ve anneleri çokk güzeldi, herkese maşallah, ama hepimiz çok yorulduk bebekler hiç bırakmadılar sohbet edelim, konuşalım, sürekli peşlerinden koşturduk, çok güzel fotolar var ilk fırsatta ekleyeceğim

çıkıştada bebek görmeye gittik ama göremeden geldik, yarın falan yeniden gideriz heralde

denizannem çoook yorgunum , simdi eylül aradı yeni girmiş kapıdan , çok yoruldum çoook

aynen varya kafam bozuk yumurta gibi, ağır ve ağrıyoo....... bir daha denizle yerde oynayamayacağı bir yere gitmeyeceğim,

şimdi biraz dinlendim tabi bunda demli güzel bir bardak çayımın etkiside var:)

aynen varya kafam bozuk yumurta gibi, ağır ve ağrıyoo....... bir daha denizle yerde oynayamayacağı bir yere gitmeyeceğim,

şimdi biraz dinlendim tabi bunda demli güzel bir bardak çayımın etkiside var:)

selam kızlarr bende geldim ama fenayım
denizannem kafa tarifin süper
işte aynen benimkide öle
biraz önce andiş aradı ona da diorum kafamın içine sanki koca bir kova su koymuşlar kafamı ne tarafa eğsem su o tarafa geçiyor iyice ağırlaşıp ağrıyorr
şimdi ben de bir çay içeyim
cimcime yatağında dilerim sorunsuz uyur bu gece

Evet işte doğru tarif ben de diyorum kafamın içinde ne var. Sadece kafam değil kulaklarım da çınlıyor bir de ayaklarım sızlıyor. Sizden sonra bir bebekli eve gittik neyse orada babası koştu peşinden :) Ay ne zor kızlar gerçekten bugün ikinci çocuğu ben nasıl yaparım çok zor diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…