E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.601
canım biz de durum aynı kulak enfeksiyonu oldu 10 gün antibiyotik kullandı geçti dediler iki gün sonra boğaz enfeksiyonu oldu bu sefer 3 günlük mini bir antibiyotik tedavimiz oldu onu da geçirdik 1-2 haftadır rahattık şimdi yine kulak enfeksiyonu olmuş ne kadar korusamda kurtaramıyorum bazen sen götür bakalım KBB'ye ne diyecek ona göre bende götürürüm olmazsa bana yatarak besleme dedi Eymen mamasını hep yatarak içiyordu hatta dün gece baya zorlandım yavrumun gözü kapalı ağzı açık mama istiyor oturtuyorum yatağına öyle veriyorum oda şaşırdı sen de yatarak mama süt veriyorsan onunla ilgili olabilir dikkat et derim Yasmin'in oğluna da aynı şeyi demiş çünkü doktor
Kızlar selam meleğim özelime yazdıkların için teşekkür ederim bitanem.
cnm çağn gece falan yemiyo mama gündüzde oturarak yediriyorum ama anlamadım bi türlü.bizde 10 gün antibiyotik kullandık hafif kızarıklık kalmış demişti doktoru geçen gece ateşlendi zor düşürdük ateşini kulağındanmış yine şimdi 5 gündür antibiyotik içiyoruz yine çarşambada kontrol var nolcak bakalım.arkadaşın oğlu öyleydi geniz eti varmış çocukta ondan geçmiyomuş.umarım bizde yoktur öyle bişey
bu arada bugün acayip sinirliyim valla hiç belli etmiyorum değil mi :roflol:
öff kocişle atıştık yine valla bu adam beni delirtecek eminim yani artık sinir hastası olacağım
akşam o kadar laf saydım sabah yine sinir edecek bişeyler buluyor bütün için üstün çaba harcıyor susayım diyorum bakalım susabilecek miyimama elime geçrisem bir kaşık suda boğasım var yani o kadar
boşver canım susmaya çalış sen sustukca o sinir olur belki.karşıdan söylemesi kolay tabi sus diye bende susamayanlardanım ne yazıkki bi tarafımdan patlarım susarsam:roflol:
Beyazmelekcim Cerende aynı öyle.Çok geçmiş olsun.
Gecede uyumuyor ve uyutmuyor bizi
HEMEN Bİ TUTAM MUTLULUK. Bİ TUTAM SEVGİ, VE KOCAMN POZİTİF ENERJİ GÖNDERİYORUM ANDİNAM...GÖZLERİNİ KAPA VE HİSSETTT..ay gülizim pozitifliğinden bana d ayolla biraz , çok uykusuzum çoook(
lavinyam..hep mızmızlar canımcım ..bi şu dişler çıksada rahat etse kuzucuklarr..günaydnn
bende uykusuzum çünkü kızım artık 06,30 demeden dilkiliyo ayağa
dün akşama kadarc ağladı çok mızmız tanıyamaz oldum kuzumu... geçse hayırlısıyla şu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?