- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.621
Azom ct gecesi face de msn den yazmışsın ama bilgisayar başında değildim tatlım , sonra gördüm yazim dedim ama bilg. Kilitlendi kapamak zorunda kaldım kusura bakma canım
günaydın kızlar,
o yorgunluğun üzerine dünde 8 saat dersim vardı, çıkıştada cumartesi sizden sonra gidip göremediğimiz bebeği görmeye karşıya geçtik, çokkk güzeldi minicik:) sanki deniz hiç o kadar küçük olmadı,
hala yorgunum inşallah bugün dinlerinirim, denizde çok asabi bugün, emziğinide ters takmış ağzınaÇok üzgünüm çoook bir bakışı varki tırsıyorum valla
Batu da dün çok tuhaftı , önce halsizlik vardı panik olduk babasıyla , pedifen içirdim , anneme çorba yaptırdım , baya bi paniktik , sonra akşam bir azdı bir azdı aman allahım , kocam da ben de haşat olduk resmen , üstüme tırmanıyo , dolapların kapaklarını açıp kapıyo , ordan oraya koşturuyor , ya mahvetti bizi , kardeşim vardı , sizi gördükçe çocuk yapmama kararımdan emin oluyorum diyo çocuk , feci haldeydik resmen , gece 10 buçukta babası uyuttu , sonra 2 saat uyudu , sabaha kadar da saat başı uyandı..
Sürekli kulağını tutuyor , inşallah orta kulak iltihabı olmamıştır yine , çok korktum ama kulağını tutması haricinde birşeyi de y: ok , bide köpek dişleri çıkmış , çooook kom, sivri sivri minnacık dişler : )))
günaydın zeynam..benimde regl olmam lazım ama oda yokk..kocaman bi günaydınnnnn
puufffff benimde başım ağrıyooooo kafamçokkarıştı bugün p.tesi ve adet olmak üzereyim :bbo:
canım hiç bişi yapmak istemiyo nası bi yol bulup eve kaçabilirim acaba
yasminim yorucu bi hafta sonu olmuş senin için..genelde bütün bebişlerde var canım..huysuzluk..ama ben biraz daha şanslıyım herhalde benim eylülden yana pek bi şikayetim yok..ama dişlerinden kaynaklanan geceleri çok sık uyanması var..onuda yatağıma alarak çözdük..hemen emdiriyorum tekrar uyuyo kuzucuğum..Günaydın kızlar.Çok berbat bi haftasonundan sonra burda olmak çok güzel.İnanmazsınız ama işyerini özledim.Dün böyle artık sabrım kapıya dayandı.Anıl sabah 8de uyandı gece12,30 a kadar kesikli 2,5 saat uyudu.Geri kalanında ise ömrümden ömür aldı.Ya kızlar sizde de oluyo mu yoksa bu çocuk mu huysuz.Uyumak istemiyo, elimden tutuyo defalarca evi turluyoruz.Kucağımda dolaştırıyorum.Gece yattık saat başı uyandı.Artık gücüm kalmadı ve bıraktım biraz ağlayıp uyudu.Ben de yattım ağladım valla.Allah sabır versin bize.
Kusura bakmayın hasta yavrulara geçmiş olsun diyemedim.Andina nın tontiş hasta herhalde.Anıl da tamamen düzelmedi.
Ya Andicim yürümüyoda.Kucak kucak istiyo.Sağ bacağım o kadar ağrıyo ki doktora gidecem.Kucakta bebe taşımaktan sol omzumda göçük.Uyumadı da dün.Ya çıldıracam valla.Babası da 11 de geliyo.Bıktım çok cephede aynı anda savaşmaktan.
günaydın çitosum..Herkese günaydın..Buluşmanız süper geçmiş hepiniz bir harikasınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?