- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.641
canım kucak istediğinde başka bir şey versende ilgisini dağıtsan ben hep öyle yaptım kucak isteyince mesala bende oturyom yanına 5 dk oynuyom o arada unutuyo..oyuna başka bişiye odaklanıyo..
biri benim canavar oğlumu mu anlatıyorrrrrrYasminim aramıza hoşgeldin , hemen yukarıda bende aynı dertten muzdarip olduğumu anlatmıştım hayatım , 2 saniye oturmuyo kıçının üstüne , koridorda volta atıyor , salonda sürekli yürüyor , arada tv önünden geçerken kapatıp da geçiyo , dolap kapakları , çekmeceler , evde kilit kalmadı valla , artık yolun üstündeki her yere taktım , prizlerdeki koruyucularııkarmak istiyor , mutfak dolaplarını açıp cam kavanıozları alıyor , masa üstünde bulduğu bardakları tutup içmeye çalışıyo içindeki ne olursa olsun , makinaların düğmelrine basıyor , yatak odasına gidip yatağçıp sonra iniyor , çıkıp iniyor , gardırobumu açmayı öğrenmiş , açıp içine giriyor yaa anlatmakla bitmez , öldürdü beni öldürdüüüü
bende oldum mu olmadım mı belli değil uçuk pembe bişiler var ama omu değilmi anlamadım laelaelaelaelaegünaydın zeynam..benimde regl olmam lazım ama oda yokk..
günaydın çitosum..
eylülün tahlillerini yaptırdım..hepsi güzel çıktı canımcım..:lepi:
aman seninki kötü alışmış yasminim ya..ne dşyeyim allah sabır versin..Canım bi sepet oyuncak var.Oyuncak dolabında ahşap 2 paket oyuncağını da çıkardım. Baktım ilgilenmiyo tencere, kapak, tava, makarna ve pirinç süzgeçi, kaşık, masa takvimi hepsini seferber ettim.Ya 5 dakika oynuyo sonra gelip tırmanmaya başlıyo..
zeynam sende en azından var bişiler bende ne açığı var nede koyusu..hani kendimi bilmesem hamilemiyim dicem ama imkansızda..-tatlicadiarzu-biri benim canavar oğlumu mu anlatıyorrrrrr
bıkıyorum yoruluyorum usanıyorum ve farkında olmadan cırlıyorum ve büze büze ağlayarak yapmaya devam ediyor CADIARZU
bende oldum mu olmadım mı belli değil uçuk pembe bişiler var ama omu değilmi anlamadım laelaelaelaelae
remedios tşkler canımcım..ha bu arada arap prensinede bayıldımmmmm:lepi:gülizciğim eylülün tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim
canımcım baston puset diye satılıyorlar..fiyat olarakta daha uygunlar..kızlar buluşma sonrası taksiye binirken tam bir kabus yaşadım fredy'nin kabusu olayı
bizim dev bebek arabasını kapatamadım sağolsun derinciğim ve eşi de yardım ettiler ama 3 kişi beceremedik sonra taksici kapattı filan
nasıl olsa bebişlerimiz artık arabada uyumuyorlar yatma pozisyonu olan bu kadar büyük arabalara gerek yok galiba bir sitede görmüştüm aşağıdaki gibi bebek arabalarından türkiyede var mı acaba
ne kadar hafif ve pratik
Ay kızlar dün kocam ayıptır söylemesi yumurtalı ekmek yapmış , bende salonda yerde batuyla oynuyordum , bi tane getirdi karıcım tat bakalım dedi ağzıma verdi , bende hepsi çok gelince bir kısmını elimle koparıp onun ağzına verdim , batu da bizi izliyordu , birden bir ağlamaya başladı ama ne ağlamak , neden ona vermemişiz de kendimiz yemişiz , hemen ona da verdik minik bir parça sustu yedi , sonra yine ağzını açtı tekrar istedi , koptum resmen , nasıl ağladı öyle şaştım kaldım : ))
canımcım baston puset diye satılıyorlar..fiyat olarakta daha uygunlar..
Remedios benim de aynı senin gibi bir tane dev bebek arabam var yani kapanınca bile büyük oluyor. O yüzden bir tane baston puset almıştım. Belki dikkat etmedin ama buluşmaya da o pusetle gelmiştik. Çok rahat canım. Ben migrostan almıştım çok da ucuzdu. Ama şimdi yok sanırım. Bir yerlerde bulunur yine ama dediğim gibi çok rahat.
Günaydınnnlar bu arada :)
ya annesi yermisin batusuz yumurtalı ekmek..Ay kızlar dün kocam ayıptır söylemesi yumurtalı ekmek yapmış , bende salonda yerde batuyla oynuyordum , bi tane getirdi karıcım tat bakalım dedi ağzıma verdi , bende hepsi çok gelince bir kısmını elimle koparıp onun ağzına verdim , batu da bizi izliyordu , birden bir ağlamaya başladı ama ne ağlamak , neden ona vermemişiz de kendimiz yemişiz , hemen ona da verdik minik bir parça sustu yedi , sonra yine ağzını açtı tekrar istedi , koptum resmen , nasıl ağladı öyle şaştım kaldım : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?