2008 Kasım Anneleri

canım kucak istediğinde başka bir şey versende ilgisini dağıtsan ben hep öyle yaptım kucak isteyince mesala bende oturyom yanına 5 dk oynuyom o arada unutuyo..oyuna başka bişiye odaklanıyo..

Canım bi sepet oyuncak var.Oyuncak dolabında ahşap 2 paket oyuncağını da çıkardım. Baktım ilgilenmiyo tencere, kapak, tava, makarna ve pirinç süzgeçi, kaşık, masa takvimi hepsini seferber ettim.Ya 5 dakika oynuyo sonra gelip tırmanmaya başlıyo..

biri benim canavar oğlumu mu anlatıyorrrrrr
bıkıyorum yoruluyorum usanıyorum ve farkında olmadan cırlıyorum ve büze büze ağlayarak yapmaya devam ediyor CADIARZU
günaydın zeynam..benimde regl olmam lazım ama oda yokk..
bende oldum mu olmadım mı belli değil uçuk pembe bişiler var ama omu değilmi anlamadım laelaelaelaelae

aman seninki kötü alışmış yasminim ya..ne dşyeyim allah sabır versin..
zeynam sende en azından var bişiler bende ne açığı var nede koyusu..hani kendimi bilmesem hamilemiyim dicem ama imkansızda..-tatlicadiarzu-

gülizciğim eylülün tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim
remedios tşkler canımcım..ha bu arada arap prensinede bayıldımmmmm:lepi:

kızlar buluşma sonrası taksiye binirken tam bir kabus yaşadım fredy'nin kabusu olayı
bizim dev bebek arabasını kapatamadım sağolsun derinciğim ve eşi de yardım ettiler ama 3 kişi beceremedik sonra taksici kapattı filan
nasıl olsa bebişlerimiz artık arabada uyumuyorlar yatma pozisyonu olan bu kadar büyük arabalara gerek yok galiba bir sitede görmüştüm aşağıdaki gibi bebek arabalarından türkiyede var mı acaba
ne kadar hafif ve pratik

Ay kızlar dün kocam ayıptır söylemesi yumurtalı ekmek yapmış , bende salonda yerde batuyla oynuyordum , bi tane getirdi karıcım tat bakalım dedi ağzıma verdi , bende hepsi çok gelince bir kısmını elimle koparıp onun ağzına verdim , batu da bizi izliyordu , birden bir ağlamaya başladı ama ne ağlamak , neden ona vermemişiz de kendimiz yemişiz , hemen ona da verdik minik bir parça sustu yedi , sonra yine ağzını açtı tekrar istedi , koptum resmen , nasıl ağladı öyle şaştım kaldım : ))

canımcım baston puset diye satılıyorlar..fiyat olarakta daha uygunlar..

Remedios benim de aynı senin gibi bir tane dev bebek arabam var yani kapanınca bile büyük oluyor. O yüzden bir tane baston puset almıştım. Belki dikkat etmedin ama buluşmaya da o pusetle gelmiştik. Çok rahat canım. Ben migrostan almıştım çok da ucuzdu. Ama şimdi yok sanırım. Bir yerlerde bulunur yine ama dediğim gibi çok rahat.

Günaydınnnlar bu arada :)

andinacığım artık bebişler bizim yediğimiz her şeyi tatmak istiyorlar bir de artık ellerine vermek lazım kendi kendileri de yemek istiyorlar
canımcım baston puset diye satılıyorlar..fiyat olarakta daha uygunlar..

araştırayım canım

juliciğim hayal meyal hatırlıyorum sizin arabayı
en kısa zamanda bir tane edineceğim

remedioscum bizim arabamız dikkatini çektimi bilmem..
ilk bunu aldık ve çoook memnunum.
tavsiye ederim..
Kraft Bug Baston Puset

hem fiyatı uygun hemde yatma pozisyonu bile var.
benim koca oğlanda rahat rahat sığıyo:)
chicconunkini önce düşünmüştüm.
ama bunun kadar konforlu değildi..

ya annesi yermisin batusuz yumurtalı ekmek..

bizdede ben babasını sevdimmi çok hoşuna gidiyo ..gözlerinin içi gülüyo resmen hemen koşup gelip aramıza giriyo..bana sev diyo..babasını..
ama arada babsına sesimi yükselttimide hemn kaşlarını çatıp bana işaret parmağıyla kızar gibi yapıyo..bende aa diyom karıncanın kardeşi varmış unutmuşum diyom. eşiminde çok hoşuna gidiyo..koru kızım babanı yoksa dövecek bu annen beni diyo..oda anlarmış gibi kikirdiyo..

azocuğum senin arabanın bir benzeri annemlerin evinde var 5,2 kg ağırlığında onunla gelmediğime pişman oldum zaten belki uyur diye büyüğünü almıştım
ben resimdeki gibi oturma kısmı branda benzeri bezden daha hafif bir araba istiyorum artık

Dün kavga ettik eşimle, hem de Banusu'nun yanında, hem de sesimizi yükselterek. Dayanamadım sabır sınırımı zorladı. Müfettişler var okulunda, gergin ve yapması gereken ödevler var ama Banusu uyumadan önce yattı film seyretti, sonra bana çattı kızı uyutmuyorsun, saat kaç oldu, işlerimi yapamadım diye. Bir de tam 1 saat uğraştıktan sonra kız uyumayıp, yanına gittiğimizde, ben bugün 3 kez uyuttum sen bir kere bile uyutamıyorsun ver kızı bana, (Pazar günü o bakmıştı) deyince şalterlerim attı. Belli ki kız uyumak istemiyor, belli ke uykusu yok ya da bir derdi var, dişi çıkacak mızmız. Sanki bugüne kadar sürekli gece gündüz o bakmış, ben annesi değilim. Sürekli böyle bir suçlama, sürekli aşağılama, sürekli hakaret. Dayanamadım sesimi yükselttim, gözüm bir şey görmedi. Banusu iyice ağladı tabii. Bugün sabah bile ağlayarak uyandı. Kıyamam, hiç istemem böyle şeylere şahit olmasını ama oluyor işte. ıçim buruk bu yüzden. Eşimle kavgalı olduğumuza değil, Banusu korktuğu için üzgünüm sadece.

birde kızlar bu çocukların artık akılları her şeye yetiyo ben bunu anladım hafta sonu..
eylül laptopu karıştırmak istiyodu hep..ben hiç izin vermedim..babasıda arada dayanamayıp arada kurcalamasına izin veriyodu..ve hafta sonu şunu anladıkki..ben laptopun başındayken geliyo..kucağıma oturuyo..ve öylece izliyo..hiç yaramazlık yapmıyo..ama babasına gittimi..yerlere yatıyo dokundurmadı diye.ve sonunda amacına ulaşıyoo
bizim yaramaz anlayacağınız saça göre tarak vuruyo şimdiden..

merhaba kızlar..
umarım herkes iyidir..geçmişi malesef okuyamadım( benim kızımda hastalandı malesef..
öksürüyor, burnu akıyor fakat ateşi falan yok çok şükür..bugün doktora götüreceğiz..umarım çok kötü değidir..
hepinizi öptüm...

julicim seni okadar iyi anlıyorumki..
bu erkekler pek bi anlayışsız oldu..
çocuk olduğundan beri bizde sık sık tartışır olduk.
ama bazen diyorumki bizimde bunda payımız varmı?
onların sabrını bukadar tüketecek,onları bukadar bıktırıp agrasifleştirecek ne yapmış olabiliriz?
biri bana sölesin..
çünkü benim eşim çok anlayışlı biridir.
her istediğimide yapmaya çalışır.
ama artık çok tartışıyoruz.
allahtan ikimizde kinci değiliz ve birbirimizi çok sevdiğimizden uzatmadan hemen barışıyoruz.
ama sık sık bu tartışmalar ilişkiyi yıpratmazmı?
hilalcim geçmiş olsun hayatım.
umarın kızın ciidi bişeyi yoktur..

juliciğim bizde de tartışmalar oluyor her iki tarafın da karşılıklı alttan alması ve anlayışlı olması gerekiyor ne yazıkki türk erkekleri bebek ve aile ile ilgili konularda anlayışlı değil yetiştirilmeleri ile alakalı bir şey galiba insan sesini yükseltmeden de duramıyor seni çok iyi anlıyorum bebekleri gelecekte etkiler mi etkilemez mi bilemiyorum en iyisi bebişler başka odadayken bağrışmak galiba

hilalciğim aysuya da geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…