- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.681
Bizde Anılın yanında tartışıyoruz bazen daha doğrusu ben tartışıyorum eşim iplemiyo.Ama sırıtarak bağırıyorum kocama.Anıl çakmasın diye.gamyoncuiremsu
batuyudamı almış çıkmış..kızlar bakıcı dışarı çıkmış , kocam takipte
ay çatlamak üzereyim meraktan
andına bır an evvel bıze de haber ver olurum meraktan
denızanası bende hıc sanmıyorum canım duzeleceklerını
ama esımın kendı aılesının gercek yuzunu gormesınde cok etkılı olacak bence bu konusma
andinacığım acaba parka gittikten sonra gezmek için bir avm'ye gitmiş olmasın geçen sefer
sizin oralarda gezecek çok avm var çünkü
kızın da günahını aldık belki
saphiracım sağol cnm.
valla kaan a eşimden bulaştı.
banada bulaştırmaz inş.
ben hastayken maskeyle dolaşıp bütün önlemleri alıyorum ve kimselere bulaştırmadan atlatıyorum.
ama o bu konuda başarılı olamadı
akşam diğer odada maç izliyo.
bişey almak için kucağımda kaan odaya girdim.
diyoki çıkın çıkın çocuğa bulaşmasın.
dedim dünden beri zaten bulaşmış fışır fışır burnu akıyo kaan ın şimdimi aklına geldi
evet evet ben de öyle yapıyorum bazen kaydirigubbakcemile3yasminim senin yöntemde iyimiş sırıtarakk..insan içindekileri dökemeyince kötü oluyo..bende sırıtarak sıralayayım bundan sonraa..:lepi:
e söylemedimi ki sositosositokızlar parka gitmişler , salıncakta sallamış batuyu eve getirmiş((
yine bulamadık nereye gittiğini , neyse takibe devam elbet birgün patlayacak..
hilalcim bakıcı geçen hafta batu ile beraber 2 saatliğine ortadan kayboldu , nerde , naptı bilmiyoruz , şimdi kocam takip ediyor dışarı çıktığında ama bugün parktaymış
tatlım okadar endişelenme,hava soğukda olsa sıkı giydirmiştir heralde.bir de havaya oksijene güneşe ihtiyacı var bebekllrrimizin tatlım :1hug:remediosum avm ye gidemez benden habersiz , öyle bir izin vermedim ona , vermem de..
zaten burdaki en büyük sorun hiçbir şekilde bana haber vermemiş olması , ben park konusunda bile hassasım , bide sabah aradım batu hastalanıyor galiba , üstüne , yedirdiklerine , hareketlerine dikkat et..
terlemesin , nefes nefese kalamsın dedim , tamam dedi..
sonra almış çocuğu bu havada parka götürmüş , bu bile abes aslında ama ne diyim artık.. az kalmışlar Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?