2008 Kasım Anneleri

canım ben hergün kısa süreli olarak dışarı çıkar çocuğu diyorum zaten , mesela sabahları bakkala gidiyorlar beraber , yada sokakta 5-10 dakika dolaştırıp kedi kuş falan gösteriyor , yani hava alması lazım kesinlikle ama bugün hava gerçekten soğuk ve batu da hastalık belirtileri vardı dün o yüzden sabah arayıp uyarmştım , buna rağmen parka götürmesi tuhaf geldi..
bide geçen hafta ortadan kaybolduğu için tedirginliğim geçmedi , neyse bakalım yarın napıcak..

remediosum , doğru diyosun herşeyi düşünmüş olabilir ama ben çocuğumun bir başkasıyla dışarıda uzun süre kalmasını istemiyorum , gördün ben bile baş edemezken bakıcının oralara götürmesini kabul edemem tatlişim

ay neyse hastalandım ama hala başım ağrıyo ve gerginim sanırım hastalığın verdiği bi durum zaten 3 gün erken oldum bakalım bitsin dr gitcem yara için ne dicek cumaya aldım randevu

kalimerocum geçmiş olsun mu desem Allah yardımcın olsun mı desem bilemedim ama insanlar hep toprağın üstünü düşünüyo birde altı var çeneleri kopacak çeneleri

bende de devasa bi araba var ve nefretttt ediyorum kaldırıp koymak beni mahvediyor bende daha dün baktım baston ama henüz gönlüme sinen olmadı bide toyikiye bakayım barime

jülicim üzüldüm eşinle tartışmana gerçekten can sıkıcı bi durum çünki insan evde aynı havayı soluduğu hayatı paylaştığı en destekçisi ile böle gerilim yaşaması çok kötü ama oluyor arada hayat o kadar zorki arada atıyor şarteller

annemler yeni ev aldı şimdi içini beğenecez yeler renkler falanlar filanlar 1 aya taşınma işimiz var offff şimdiden gözüm korktu 30 yıllık ev nasıl boşalır acaba ama yepyeni ev hemde 1. kat 4 kat çıkmak zor gelmeye başladı artık umarım hayırlısı olur

geçenlerde diğer sütede resim koyacaktım saçım için anca havaya girebildim denizannem buraya koyayım bari

Seviyor ıcırcım , iletişimleri gayet iyi ama benim aklıma düştü bi kere , bu kızla yürüyeceğini zannetmiyorum : ((

zeynam harikasın herzamanki gibi fıstığım

şekerlerrrrr andiş lelal denizanası zeyna yasmin kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben yeni evime taşındım çalışmayı düşündüğüm için annemlere yakına geldim yeni evimiz fındıkzade de anca toparlanabildik daha da eksiklerimiz var yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz artık ardamın bi odası oldu eski evimde salonla yemek odası ayrıydı şimdi birlikte oldu daha da güzel oldu şuan için memnunum bakalım zaman ne göstericek internetide bağlattık bağlatıcaz bir türlü olmadı telefon bağlanır bağlanmaz netide açtırıyorum artıkın canlarıma kavuşucammmmm

selam kızlar, herkese güzel bir hafta diliyorum..
hasta olan bebişlere ve hasta olan annnelere geçmiş olsun..
eşlerden konuşulmuş julicim inan bak hepimizin evinde oluyor bu tartışmalar bir anlık öfkeyle bağrıyoruz ama olan çocuklara oluyor erkekler bu konuda çok rahatlar çocuk mocuk dinlemiyorlar..
bizde oğlanlardan sonra çokl tartışır olduk birde ben iki taneyle tek başederken akşam gelipde onun ufak bişey söylemesi beni iyice gerip birden patlamama neden oluyor malesef bende oğlanların yanında birkaç gere bağırdım patladım tüm öfkemi kustum resmen bir iki gün sonra keremde kaana bağırıyordu yani beni taklit ediyordu çok pişman oldum şimdi susuyorum sonra onlar uyurken acısını çıkarıyorum..zaten şimdi annemler var bibrbirimize bağıramıyoruz..
inşallah ilişkimize zarar vermiyordur bu patlamalar..
zeynacım yeni saçını güle güle kullan..
bende çikolata kahveden sıkıldım kızıl kestane aldım bugün yarın boyarım saçımı..
kalimerocum aman boşver takma her aileden böyle kendini bilmeyenler dedikoducular çıkıyor malesef..
andinacım bugünde bulamamışınız bakıcının nereye gittiğini.. ne diyeyim çabuk sonuçlanır inşallah.. batuya iyi baksın onuda peşinden sürüklemesinde ..
benim kilerde şimdi etrafımda dolanıyor iyice bilg. hastası oldular.. kucağına geleyimde resim aç diyor sonrada resimlerde kendilerini cici diye seviyorlar klipli müziklere bayılıyorlar hala hadise bir numara birde pitbull un klibini ve müziğini seviyorlar hani cruncha reklamı var ya o müziğin aslınada reklamınada bayılıyorlar..

remediosçum piroşçum ve diğer dileklerini söyleyecek olanlara şimdiden teşekkür ederim piroşum valla yakınken gelemedin artıkın yeni evime bekliyorum çalışmaya başlamadan ayarlayalım

Sedacım yeni evinde güle güle otur canım.Ardacım da güle güle uyusun odasında.Sen nasılsın, yorulmuşsundur.Bekliyoruz anacım en kısa zamanda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…