- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.801
sağol gülizcim, şimdi gece bahçesini izliyor uyumak üzere, inşallah uyurda işlerimi yaparım,
bizimde tahlillerimiz iyi çıktı ama vitamine devam dedi gerçi ben vermiyorum hep ihmal ediyorum ama vermek lazım
yasminin bayılıyorum senin şu yorumlarını..uyku muyku mafiş..ha..:roflol:
beyazmelekcımm ankaranın puslu kırlı havasına bakarak ne guzell cok sanslısın
babamda el yapımı sabunlardan kullanır cok guzel kokusu olur fabrıka yapımı almaz kadınların yaptıgı sabunları pazardan bulup satın alır
cok kırdı benı gecede kalkmıs tv ızlemıs aman umrumda degıl kuzumla yattım bendee
Ah Gülizim ah.Ne deyim?Artık gırgır yapıyorum.Yoksa kafayı yiyecem.
Kızlar bu önemli benim için, dün gece sağ diz kapağımdaki ağrıdan uyuyamadım.1 Haftadır var bu.Sağ dizim üzerine oturamıyorum.Doktora gidecem ve çok endişeliyim.Hiç bu kadar ağrım olmamıştı.Acaba kilodan mı?Ağrısı sızısı olan varsa söylesin anacım(
hiç gönül mönül alalmam kusura bakmasın onadan al bundan al içim doldu taştı öööğğkk geldi birazda benim gönlüm yapılıversin
aman neyse eve geldim harbi sinirlerim çooooooook üstümde yatıp uyumayı deneyecem
deniz annem benim kız hiç ilgilenmiyo tv. sadece reklamları bakıyo o kadar..hiç öyle çizgi film falan bakmıyooo.normalmi acaba bu..arkadaşın kızı var bizden 15 gün büyük çocuk oturuyo çizgi film bakıyo..ben şaşkınlıkla izliyomm onu..bizimki bide müzik istiyo..onuda oynmak için müziğe bayılıyo..
Şenizsory zeynam atlamışım seni..
yeni saçların hayırlı olsun, güle güle kullan kuşum:)
benimkide o reklemı çok seviyo ıcır..ondada müzik varya ondan bence çünkü hemen oynamaya başlıyoo..gulızcım bızımkıde aynı muzık delısı sevdıgı muzık olunca alkıs yapıyor sevmedıgı olunca donup bakmıyor kaydirigubbakcemile3
reklamlardanda turkcellın reklamını sevıyor gercı onu bende sevıyorumm
cızgı fılm daha dıkkatını cekmıyor ızlemıyorr
aman yasminim hemen git doktora..geçmiş olsun bu arada..ha birde senide bilmesek 100 kilo sanacaz ha..kilon nerende kız senin de kilondan bacakların ağrıyacak..Ah Gülizim ah.Ne deyim?Artık gırgır yapıyorum.Yoksa kafayı yiyecem.
Kızlar bu önemli benim için, dün gece sağ diz kapağımdaki ağrıdan uyuyamadım.1 Haftadır var bu.Sağ dizim üzerine oturamıyorum.Doktora gidecem ve çok endişeliyim.Hiç bu kadar ağrım olmamıştı.Acaba kilodan mı?Ağrısı sızısı olan varsa söylesin anacım(
aman zeynam en güzeli senin dediğin gibi yat dinlen canımcımsen..biz kadınlar bu regl döneminde böyle oluyoz nedense..benim kociş her reğl bitiminden sonra..şükürler olsun allahıma bu ayıda sağ salim atlattık tek parça diyo...o zaman kendimi çok kötü hissediyom..çokmu canavarlaşıyom acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorummm...ve bugünlerde gelmesi lazım hala gelemedi....hiç gönül mönül alalmam kusura bakmasın onadan al bundan al içim doldu taştı öööğğkk geldi birazda benim gönlüm yapılıversin
aman neyse eve geldim harbi sinirlerim çooooooook üstümde yatıp uyumayı deneyecem
sorma denizannem çok oynak ..müzikte oynamaya bayılıyo..deyim yerindeyse kapı gıcırtısını oynayanlardan..face video atmasını becerebilsem atacam bitanesini ama bir türlü başaramadımm..maleseff..neyse normal olmasına sevindim..tşkler cevabın için canımcımmcanım normal tabi çizgi filmden daha pek anlamıyorlar, denizde sadece gece bahçesini izliyor, başkaları ilgisini çekmiyor daha, birde seninki ne güzel ilgi alanını belirlemiş, müzikten hoşlanıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?