2008 Kasım Anneleri

sağol gülizcim, şimdi gece bahçesini izliyor uyumak üzere, inşallah uyurda işlerimi yaparım,

bizimde tahlillerimiz iyi çıktı ama vitamine devam dedi gerçi ben vermiyorum hep ihmal ediyorum ama vermek lazım

deniz annem benim kız hiç ilgilenmiyo tv. sadece reklamları bakıyo o kadar..hiç öyle çizgi film falan bakmıyooo.normalmi acaba bu..arkadaşın kızı var bizden 15 gün büyük çocuk oturuyo çizgi film bakıyo..ben şaşkınlıkla izliyomm onu..bizimki bide müzik istiyo..onuda oynmak için müziğe bayılıyo..

gulızcım bızımkıde aynı muzık delısı sevdıgı muzık olunca alkıs yapıyor sevmedıgı olunca donup bakmıyor kaydirigubbakcemile3
reklamlardanda turkcellın reklamını sevıyor gercı onu bende sevıyorumm

cızgı fılm daha dıkkatını cekmıyor ızlemıyorr

yasminin bayılıyorum senin şu yorumlarını..uyku muyku mafiş..ha..:roflol:

Ah Gülizim ah.Ne deyim?Artık gırgır yapıyorum.Yoksa kafayı yiyecem.

Kızlar bu önemli benim için, dün gece sağ diz kapağımdaki ağrıdan uyuyamadım.1 Haftadır var bu.Sağ dizim üzerine oturamıyorum.Doktora gidecem ve çok endişeliyim.Hiç bu kadar ağrım olmamıştı.Acaba kilodan mı?Ağrısı sızısı olan varsa söylesin anacım(

hiç gönül mönül alalmam kusura bakmasın onadan al bundan al içim doldu taştı öööğğkk geldi birazda benim gönlüm yapılıversin
aman neyse eve geldim harbi sinirlerim çooooooook üstümde yatıp uyumayı deneyecem

canım evet sabun konusunda şanslıyız biz marketten sabun alırım tabi sıvı sabun falan bir de banyoda kullanmak için beyaz sabunu çok severim bunun dışında duş jelleri şampuanlar falan hepsinden var ama zeytinyağlı sabunun yeri başka hep ananem verir kendisi yapar ben kendimi bildim bileli öyledir

canım bu önemli bir sorun hemen bir doktora git menisküs falan olmasın

benim kociş maçta izlemez yorumunu da izlemez pek o yüzden gayet memnunum
biz de pazar günü kavga etmiştik çokl sinirliydim o gün neyseki barıştık akşamına :kedi:

canım normal tabi çizgi filmden daha pek anlamıyorlar, denizde sadece gece bahçesini izliyor, başkaları ilgisini çekmiyor daha, birde seninki ne güzel ilgi alanını belirlemiş, müzikten hoşlanıyor:))

yasmıncım gecmıs olsunnn umarım cıddıı bısey cıkmazzz benımde cok yorulmaktan dızlerım agrıyor
valla zeynam ne guzel demıssın hep alttan ustten alan bızız bıraz da o alsınnn hıc ogggkkkkk

kaan da deniz gibi gece bahçesini ve reklamları sadece izliyo..
çizgifilm sevmiyo..

sahi nerde bu andişle lelal?
yasmincim sanada çok geçmiş olsun.
git bakalım ne dicek dr.

kızlar biz daha tahlillerini yaptırmadık kaan ın..
bu hafta içi yaptıralım diyorum bende eşime..
bi ara yaptırıp getirin sonuçları görelim dedi dr.
şu aralar biraz burnu aktığından peditus veriyoruz ve onunla birlikte dvit ve ferrum u verme demişti dr.
iyileşmesi gecikirmiş.
onun dışında sonuçlara göre kesecekmi bilmiyorum ilaçları..

Son düzenleme:
bişi olmadı tam tersine adam ne desem yapıyo gıkı çıkmıyo ama ben sıkıldım monotonluktan hep aynı yatınca bile aynı şeyler yorgunum sessizlik istiyorum eve geldim yorganı çektşm kafama yok olmak istiyom

lelali bende görmedim ama andina eğitim vercekti birine öğlenden sonra gelecekti

benimkide o reklemı çok seviyo ıcır..ondada müzik varya ondan bence çünkü hemen oynamaya başlıyoo..

aman yasminim hemen git doktora..geçmiş olsun bu arada..ha birde senide bilmesek 100 kilo sanacaz ha..kilon nerende kız senin de kilondan bacakların ağrıyacak..
aman zeynam en güzeli senin dediğin gibi yat dinlen canımcımsen..biz kadınlar bu regl döneminde böyle oluyoz nedense..benim kociş her reğl bitiminden sonra..şükürler olsun allahıma bu ayıda sağ salim atlattık tek parça diyo...o zaman kendimi çok kötü hissediyom..çokmu canavarlaşıyom acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorummm...ve bugünlerde gelmesi lazım hala gelemedi....

canım normal tabi çizgi filmden daha pek anlamıyorlar, denizde sadece gece bahçesini izliyor, başkaları ilgisini çekmiyor daha, birde seninki ne güzel ilgi alanını belirlemiş, müzikten hoşlanıyor:))
sorma denizannem çok oynak ..müzikte oynamaya bayılıyo..deyim yerindeyse kapı gıcırtısını oynayanlardan..face video atmasını becerebilsem atacam bitanesini ama bir türlü başaramadımm..maleseff..neyse normal olmasına sevindim..tşkler cevabın için canımcımm

Andiş brifing verecekmiş bugün, çok konuşmamamızı öğütledi sabah.Biz de dinliyoruz onu görüldüğü üzre:))

Icırım sağol canım.Çok ağrılı.Umarım sadece enfeksiyon falandır.

Kızlar benim oğlum yumurcak tv.de calio galiba onu izliyomuş.Reklamlarda tabi favori.En sevdiği şu 3 hatunun çıktığı molpet reklamı.Hop oturuyo hop kalkıyo.Sonra ben onu yiyorum:))

benim kızda en çok adını hatırlayamadım ya..özgür kız vardıya işte o. onun bi klibi var arkasında rüzgarda sağa sola savrulan uzun uzun balon gibi bişiler var..işte o klibi bayılıyo..resmen çıldırıyo çocukk..ne güzel anlattım ama demi..kendim bilem anlamadım.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…