- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.841
geçmiş olsun canım yaaa...bi anıl bi sen..nazarmı var üzerinizde yoksa:)))
benim dizkapaktada bi problem var ama bende hala gitmedim doktora( tekrar tekrar geçmiş olsun...
yasminim geçmiş olsun canım
bana gelen heyheyler canım giderler yakında
Yettim garriiii ben geldim
Sabah ilk günaydın bendendi ama fark etmemiş kimseler , polonezköye gittim eğitim verdim bankaya yeni başlayanlara , sonra yemeğe lelalimin oraya gittim yol üstünde diye , anca 5 dakika görebildim , kaymıştı hatunum valla : (( duru nezle olmuş , bütüngece uyumamış..
Ben biraz bakinim yazarım yine ..
andişim geçmiş olsun
durucuğumada geçmiş olsun
bende bugün wAikikiye baktım valla bi nane bulamadım çok kötü şeyler vardı
gülizimede don baktım ama çok iddalıydı giyermi giymezmi derken onuda bıraktım haftasonu salimkafayla bakıcam
gülizcim kusura bakma hediyelerin gecikti acık
yasmincim misafirlerimin geliş nedeni genel olarak hayata olan nefretimden kaynaklanıyor bazen diyorum şöyle aliim başımı 1 hafta gidiim çocuklarıda bırakiim kafa dinliim ne varsa yiyim yoksa yemiyim kimseyle konuşmiim akşama kadar yatiim sabaha kadar yatiim herhalde kendime gelirim
ama 3 saat bıraktımmemoyu yanımdaki arkadım kızını öptükçe velet burnumda tüttü biz yapışık ikiz olduğumuzdan herhalde biyere gidemem:)))
cevriyeye bak şu çocuğa çalışıcam ben diyorum banane otur bak çocuğuna diyo gamsız kadın
aşk olsun maytabım ne gecikmesi..sıkma tatlı canını daha yılbaşına çokk..don olarakta senin zevkine güveniyorum canım..sen ne alırsan giyerim ben kocişinde gözü gönlü açılırr:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?