- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.821
slmmm
yasmincim geçmiş olsun cnm
türksel reklamını bütün çocuklar seviyo o zaman piroşta bayılıyo:)babası netten bulup izletiyo
bide ponyo diye bir film var animasyon onun fragmanına bayılıyo müziği filan çalıyo kendinden geçiyo piroş:))
ay bide dün farkettim bi reklam varya hani tek içimlik vitamin,
çocuk kaşığı açıyo; açtım, içtim, attım diyo piraye o reklamı görünce hemen attii diyo çocuk atıyoya oda elinde ne varsa reklamı gördüğü gibi atti diyo
attıma atti diyoda piroş:)
gulızcımm ozgur kızı bende severımm benım kız ama hadıse hayranıı reklamında bıle hayran hayran bakıyorr bırde benguuuu :)))
A evet , açtım içtim attım reklamı.Anıl da seviyo.Reklamları izlerken hayat duruyo onun için.Ben de lavaboya falan gidebiliyorum:)
günaydın kızlar
çileğim geçmiş olsun tatlımm... sedaya gidiliyormuş ama davet eden yok :umursamaz:
ben eğitim vermeye gidiyorum , öğleden sonra anca gelirim..
kendinize iyi bakın , çok kaynatmayın geldiğimde okuması zor olmasın
benım de cok uykum var yaaa
dılekcım hakkında hayırlısı canım
arkasını bırakma hadlerını yasal yollardan bıldır canım
zeyna ben de regl donemlerınde cok sınırlı olurum
zaten butun buyuk tartısmalarımız o doneme denk gelır nedense
artık benım kocıs akıllandı sanırım o donemde hıc bulasmıyor bana
cılegım ne olmustu bılmıyorum kacırmısım sanırım ama
sımdı yoluna gırmesıne sevındım ve gecmıs olsun canım
ya kac kere sordum hıc cevap veren olmadı
mmf hıc yok ortalıkta ıhmal etmezdı pek buraları bır soun mu var acaba
zeynacım açıklamış sağolsunmmmf kafanın misafirleri var heyheyler o yüzden pek gelemiyor onun dışında genel olarak iyi ama mafoldumben
yok yaa habire 2-3 günlük yağpıyorum hasadı yemeği ki her dakka başında olmak zorunda kalmiim onlardanda sıkıldımda işte oyalanıyorumgünaydın kızlar,
biz bugün tembellik yaptık, daha kahvaltıyı yeni bitirdik,
çilekçim durumun düzelmesine sevindim canım, ayrıca geçmiş olsun
zeynacım neyin var canım, ağır konuşmuşsun adama,
mmmf facede tarladan cafeden fırsat bulamıyor sanırım, geçenlerdede alışkanlığımı kaybettim falan demişti ama özledim bende
ay asorti hasta falan olmayasın..hasta olmadan önceben öyle çok kırgın hissederim kendimi((
aman dikkat et arkadaşım...
yasmine geçmiş olsun diyenler olmuş...noldu dünürrrr...neyin var..
ben takip edemiyorum sizleri..böyle ucundan kıyısından köşesinden yakalıyorum...
Sorma ahretim sağ diz kapağı iptal, çok ağrıyo, uyuyamadım.Bu aralar maç da yapmıyom ama menisküs olmuş olabilir.Doktora gidecem.Çok ağrıyo be dünürüm.Ölsem haberin olmayacak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?