- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.781
günaydın kızlar ay diğer topiklere göz atmaktan gelemedim buraya bir türlü güzel bir tatil geçirdim dün hava mükemmeldi yazdan bir gün adeta köyde portakal toplanması gerekiyordu eşimle kaynım gidecekti bende gittim Eymenle ananemlere biz bahçelerde gezdik oğlumla ama Eymen nasıl mutlu nasıl mutlu anlatamam çok seviyor yaa koştu oynadı oralarda akşama kadar onunla bende mutlu oldum tabi temiz hava aldım bol oksijen vs...
bugün başım feci ağrıyor ama hoş bir haftadır geçtiği yokta şu gribin etkilerin kurtulabilsek bir oda geçecek eminim
gerçmişi okuyamadım baya olmuş yine umarım herkesler iyidir
günaydın kızlar ay diğer topiklere göz atmaktan gelemedim buraya bir türlü güzel bir tatil geçirdim dün hava mükemmeldi yazdan bir gün adeta köyde portakal toplanması gerekiyordu eşimle kaynım gidecekti bende gittim Eymenle ananemlere biz bahçelerde gezdik oğlumla ama Eymen nasıl mutlu nasıl mutlu anlatamam çok seviyor yaa koştu oynadı oralarda akşama kadar onunla bende mutlu oldum tabi temiz hava aldım bol oksijen vs...
bugün başım feci ağrıyor ama hoş bir haftadır geçtiği yokta şu gribin etkilerin kurtulabilsek bir oda geçecek eminim
gerçmişi okuyamadım baya olmuş yine umarım herkesler iyidir
Yazdıklarını özenerek okudum Meleğim.Yerinde olmayı çok isterdim.Portakal bahçesi, içinde koşan minicik tatlı yavruş ve yazdan birgün.Harika canım.Geçmiş olsun bu arada.
beyazmelekcim gelmişsin diğer topiklerde gördüm, sende yine bişii rica edicem elinde eğitimde ödül ceza ile ilgili sunum varmı? yada döküman varsa oda olur, ben sunum haline getiririm
emrivaki yaptılar okuldan sinir oldum, asıl yapması gereken kişi rapor alınca bana kaldı(
ne güzel yapmışsınız bende özendim valla, hatta yazın falan yolumuzu sizin oralardan geçirsekmi diye bile düşündüm:)
gunaydın haturnlar
zeynacım cok yakısmıs gule gule kullan saclarını
dılekcımm sanada gecmıs olsun gecmısı okuyamadıgım ıcın neler oldugunu bılemıyorum ama umarım en kısa zamanda tatlıya baglanır bu ıslerınn
çilekcım cok cok gecmıs olsunnn dıkkat et kendıne bebemmm
dun bende aksam uzerı okudum sehıt haberlerını sok oldum sırnak bıtlıs muşta olur sanıyordum burnumuzun dıbıne kadar gelıp saldırı yapmıslar haınlerrrr allahtan rahmet aılelerınede sabır dılıyorumm
serap kızımıza bene uzuldum aılesıne sabırlar versın rabbımm ne acııı rabbım evlatlarımızı korusunn
beyazmelek senın adına cok sevındımm ne guzel portakal toplamıssınız kokusuda buram buram gelmıstır burnunuza oralarınkı ayrı bır lezzetlı oluyordurr
cagancuk sızede gecmıs olsun yawru kusumuz dusmus
bu arada dun bızde kavga edenler lıstesıne gırdıkkk aramız lımonı sımdııı
ayyy sınır oluyorum annesıgıl varken saat 12 ye kadar oturuyooo dun beraberdik ve yanlızdık saat 9 da uyumaya basladııı soyleyıncede ne zaman uyuyorum dıyor benı delı ettııı
gunaydın haturnlar
zeynacım cok yakısmıs gule gule kullan saclarını
dılekcımm sanada gecmıs olsun gecmısı okuyamadıgım ıcın neler oldugunu bılemıyorum ama umarım en kısa zamanda tatlıya baglanır bu ıslerınn
çilekcım cok cok gecmıs olsunnn dıkkat et kendıne bebemmm
dun bende aksam uzerı okudum sehıt haberlerını sok oldum sırnak bıtlıs muşta olur sanıyordum burnumuzun dıbıne kadar gelıp saldırı yapmıslar haınlerrrr allahtan rahmet aılelerınede sabır dılıyorumm
serap kızımıza bene uzuldum aılesıne sabırlar versın rabbımm ne acııı rabbım evlatlarımızı korusunn
beyazmelek senın adına cok sevındımm ne guzel portakal toplamıssınız kokusuda buram buram gelmıstır burnunuza oralarınkı ayrı bır lezzetlı oluyordurr
cagancuk sızede gecmıs olsun yawru kusumuz dusmus
bu arada dun bızde kavga edenler lıstesıne gırdıkkk aramız lımonı sımdııı
ayyy sınır oluyorum annesıgıl varken saat 12 ye kadar oturuyooo dun beraberdik ve yanlızdık saat 9 da uyumaya basladııı soyleyıncede ne zaman uyuyorum dıyor benı delı ettııı
kızlar..geçenden eylülün tahlillerini yaptırdım ..hepsi güzel çıktı..önceden doktor..vitamın şurubu vermişti..kullansammı acaba ..siz ne dersiniz..
Ne oldu kııı?Biz bu aralar kavga falan etmiyoruz.Çünkü görüşemiyoruuuuuuuuzkötükedihüso
Ver bence canım.Direnci düşmesin kuzunun.Aşırı olmadıkça zararı olmaz..
Icırım şaka bi yana hepsi de aynı.Benimki sussa bari.Maç haberlerini dinlemektense susmasını tercih ederim.Gece uyurken geldi.Bıdır bıdır bişiler diyo.Uyku muyku mafiş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?