2008 Kasım Anneleri

Bend egeldim.. gecmis olsun dilekleriniz cok cok tsk,ler opuyorum hepinizi nezleli nezleli:)))

icimde bi kasvettir sabahtan buyana rahat birakmadi beni,hep uyumak istiyorum..norvecte aralik ayi cok

zor gecer hep karanlik soguk..iste bu ay geldimi banada gelenler gelir,atlatsakta kurtulsam su durumdan.

cuma gecesi eglenceye gidicem oglumda babasiyla kalicak,gecede kizlarla cafeye gitcez..

burada saat 10`dan sonraa tüm cafeler bar olur biraz oturur yer iceriz buna ihtiyacim var.

kociste sagolsun git kafani dagit dedi:)

yilbasinda esimin kuzenindeyiz yemekte,tatli yapmaliyim bende birde meze.ne yapsam karar veremedim.

bu arada Deniz`n 3.azisida gösterdi kendini cocuk habire dis cikartiyoe hayirdir insl.

tekrar geçmiş olsun hayatım sanırım hepimiz bugünlerde aynıyız arkadaşlarla buluşma fikri de çok iyi olmuş bir ben yapamıyorum şu işi sanırım akşam da oğlumu bırakıp dışarıya çıksam aklım onda kalıyor bir suçluluk bir vicdan azabıki sormayım geçenlerde öğretmenler günü eğlencesi vardı hatırlarsınız çok güzel geçti çokta eğlendik eşiminde benimde ihtiyacımız vardı ama aklım sürekli çocukta zaten akşama adar görmedi beni yine görmüyor onu yalnız bıraktım vs... ohoo ağlamaklı oluyorum yani

Ev isi ev isi ev isi nefret ediyorum kendisinden ama ben cok takintiliyim belkide bunun icin

doktordan yardim bile alicam yani istiyorum bunu.Gün boyu bisiy yapmiyorum ama gece uyuynca

herkez iniyorum asagiya tüm evi temizliyorum,birde bazen temiz yerleri bidaha siliyorum ben

toz olmasin diye

off annecim offff bunlar hep senin eserin..kollari romatizmali ama hala halisini kendisi siler

off yazarken bile dararl geldi biri beni tamir etsin:))

Kız nezleni kaynanaya sat.Bizi öpme öle:)) Ben de karanlığı sevmem, kış da bana göre değildir.Zor canım ya.Çık gel buraya anacım..

Hehehe olur:))

geleyim diye düsündüm Deniz hirpalanicak yollarda diye otur oturdugun yerde dedim kendime..

off nebilim belkide gelirim.

yaw yaw yaw yasmin araya epilatörü sokmuş , benim buhar makinası güme gitmişşşş

yasmin hanım yasmin hanım benim oğlumun burnu senin bacağının kılından önemli bikerem tımam mıııı :umursamaz:

hiç sevmem tavuk kızarmasını yav neresini kızartıyosunuz kocamda sevmez bi ara şirkette çok yemişler gıdaklııcaz yakında diyodu:))
versenize güzel bi tarif sos falan varmı bana bunu sevdirecek

Ben cevap verdim sana cınım.Unutmaki sana cevap veren ender şahsiyetlerden biriyim.Bu ne nankörlük.Hain arkadaş:))Bu arada yirim senin oğlunun burnunucokacimcoook

hiç sevmem tavuk kızarmasını yav neresini kızartıyosunuz kocamda sevmez bi ara şirkette çok yemişler gıdaklııcaz yakında diyodu:))
versenize güzel bi tarif sos falan varmı bana bunu sevdirecek

Ben haşladıktan sonra bol sıvıyağda kızartıyorum.Tavuğu çok severim ve bıkmadan yerim. Bazem fırında yapıyorum.Domates,soğan, patates ve biber eşliğinde.MMMM harika olur.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…