- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.881
Bend egeldim.. gecmis olsun dilekleriniz cok cok tsk,ler opuyorum hepinizi nezleli nezleli:)))
icimde bi kasvettir sabahtan buyana rahat birakmadi beni,hep uyumak istiyorum..norvecte aralik ayi cok
zor gecer hep karanlik soguk..iste bu ay geldimi banada gelenler gelir,atlatsakta kurtulsam su durumdan.
cuma gecesi eglenceye gidicem oglumda babasiyla kalicak,gecede kizlarla cafeye gitcez..
burada saat 10`dan sonraa tüm cafeler bar olur biraz oturur yer iceriz buna ihtiyacim var.
kociste sagolsun git kafani dagit dedi:)
yilbasinda esimin kuzenindeyiz yemekte,tatli yapmaliyim bende birde meze.ne yapsam karar veremedim.
bu arada Deniz`n 3.azisida gösterdi kendini cocuk habire dis cikartiyoe hayirdir insl.
Bend egeldim.. gecmis olsun dilekleriniz cok cok tsk,ler opuyorum hepinizi nezleli nezleli:)))
icimde bi kasvettir sabahtan buyana rahat birakmadi beni,hep uyumak istiyorum..norvecte aralik ayi cok
zor gecer hep karanlik soguk..iste bu ay geldimi banada gelenler gelir,atlatsakta kurtulsam su durumdan.
cuma gecesi eglenceye gidicem oglumda babasiyla kalicak,gecede kizlarla cafeye gitcez..
burada saat 10`dan sonraa tüm cafeler bar olur biraz oturur yer iceriz buna ihtiyacim var.
kociste sagolsun git kafani dagit dedi:)
yilbasinda esimin kuzenindeyiz yemekte,tatli yapmaliyim bende birde meze.ne yapsam karar veremedim.
bu arada Deniz`n 3.azisida gösterdi kendini cocuk habire dis cikartiyoe hayirdir insl.
et valla mmfm kafayi siyirmak üzereyim heran..
aksama yemegi olan varmi?bizde sebzeli bulgur pilavi disinda bisi yokta..
Bende de mercimek çorbası, kabak yemeği var.Biraz da tavuk kızartacam.Anılla ikimiz varız zaten:))cokacimcoook
ee yok artık bu kadar olur bende de mercimek çorbası ve kabak yemeği var bari bende yanına tavuk kızartayım kaydirigubbakcemile3
yaw yaw yaw yasmin araya epilatörü sokmuş , benim buhar makinası güme gitmişşşş
yasmin hanım yasmin hanım benim oğlumun burnu senin bacağının kılından önemli bikerem tımam mıııı :umursamaz:
hiç sevmem tavuk kızarmasını yav neresini kızartıyosunuz kocamda sevmez bi ara şirkette çok yemişler gıdaklııcaz yakında diyodu:))
versenize güzel bi tarif sos falan varmı bana bunu sevdirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?