2008 Kasım Anneleri

canımcım maıl adresını gonderdın de fotoyu gondermedın
onu beklıyorum hedıye almamız acısından hanıı

azom hoşgeldin tatlım
hoşbulduk andişim.
gittim geri geldim:)
yok canım peynir, yoğurt yediğinde döküntü olmuyor. İnek sütünü içince oluyor sadece. Tabi miktarıyla da alakalı olabalir. Benim kızım günde 750 ml falan içiyor. O da ağır geliyor olabilir.

ya kaan günde anca 250-300 ml. süt içiyo.
bide sabahları peynir 1 kibrit kutusu kadar.
çok vermeye korkuyorum kansızlık yapar diye..
pınarın 6+12 devam sütünden veriyorum hala..
babmız çok almıştı.
2 kutu kaldı bitince yavaş yavaş normal süte geçicez.
acaba azmı içiyo süt?
ha bide yatarken emziriyorum.
oda olsa olsa 50-100 ml. anca..

azocum biz 11. aylıkken başladık o zamandan beri normal süt veriyorum
hatta o bebek sütlerinden sadece 1 kere verdim
doktorumuz bize ya organik süt ya da günlük süt ver dedi ben de hala öle yapıyorum.
bizdeki süt miktarı bazen 500 ü geçebiliyor 750 sınırına dayanıyor ama bunu çok sık yapmamaya gayret ediyoruz
işin fenası Duru süt ile uyuyor ve biberondan süt ve su dışında başka hiç birşey içmiyor

maşallah duruya:)
bende günlük şişe süt vermeyi düşünüyorum.
ama bizimki bitek gece uyurken içiyo biberondan süt
oda anca 200 ml.
sabah kahvaltıda babaannesi biraz kaşıkla yada az az bardakla,bide akşama doğru uykudan kalkınca cici bebe koyup az yediriyo..
yani öle biberonla cok cok emen bi çocuk değil..
aman yetiyodur dediğin gibi..
başkada fırsatı yok zaten.
kahvaltı, meyva ,sebze çorbası derken gün bitiyo:)

Bizimki fena sütçü. Günde 750 ml falan içiyor bir de üstüne yoğurt peynir tüketimi var. Özellikle uyumaden önce bazı geceler 350-400 dikip üstüne beni emiyor. Yani vermesem o istiyor ağlıyor falan. Doktoruyla bu konuyu konuşmamıştım, kansızlık yapabileceği aklıma gelmemişti. Sorayım size de haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…