2008 Kasım Anneleri

çok kötü durumdayım arkadaşlar ,
dün melis in ateşlendiğini söylemiştim ,ateş düşürücüler kar etmedi ,
39 a kadar çıktı ateşi ,ılık duşa soktum ,uyku sersemiydi ,tir rir titredi yavrum ,sonra ateşi hafifleyince uykuya daldı ,
aradan yarım saat geçmemiştiki uykusunda birden bire fışkırarak kustu ,çok ağladı canım yaa,benim elim ayağım boşaldı tabi ,eşim uyandı hemen ,anında giyindik ,
ben kusmuklu eşofmanlarımı bile çıkarmadan nasıl kendimi sokağa attığımı hatırlamıyorum ,
yarı baygın haldeki kızımı hemen hastaneye götürdük..
o telaşla bile çocuk yollarda kusarsa diye yanıma bez eşya ne varsa almışım ,arabaya indik 5 dakika sonra bu seferde arabada kustu ,gündüzde 3 kez kusmuştu zaten ,midesinde hiçbişey kalmadı yavrumun ..
lanet olası çatalcada bir özel hastane olmadığından gecenin 2 sinde beylikdüzüne kendi hastanesine götürdük...
dişlerden dolayı olduğunu fakat boğazında da hafif kızarıklık olduğunu söyledi ve kanda bakmak gerekli dedi ,kanda enfeksiyon ,mikrop filan varmı diye bakılacaktı ,kan verdik damardan hemde ,çok ağladı canımın içi ,damarı bulamadılar kolu mosmor oldu ,damarı buldular kan gelmedi ,hemşire iğneyi ittikçe ,benim kalbime sokuyorlardı sanki ((
sonunda bir tüp kan aldılar .
kanında boğazında yeni başlayan enfeksiyon belirtisi çıktı sadece ,kulak veya idrar yolu enfeksiyonu gibi bulgular çıkmadı..
kan sonuçlarını beklerken tam 1 saat açlıktan beni emdi yavrum ,sonra uyudu kaldı kucağımda ,ne kadar çaresiz ne kadar masumdu ,o halde bile ayça ,ayça diye sayıklıyodu ,çok ağladım ..
ilacımızı yazdı dr ,saat 5 de eve geldik ,çok az uyudu 6 da yine ayaktaydı ,hep ayağımda sallanmak istiyor ,indirirsem uyanıp ağlıyordu ,çok huysuzdu ,bugün yine aynıydı ,hep ağlama hep bir uyku hali ve yüksek ateş ..
1 gecede 5 yaş yaşlandım inanın ,yavrum ne yiyor ne içiyor ,ne gülüyor ,yarı baygın vaziyette hep başını bekledim ..annemde geldi bugün allahtan biraz rahatlattı beni ..
allah kimseyi evladıyla sınamasın ,bunları bile ağlayark yazıyorum ,dün gece bir kez daha anneciğimin kıymetini anladım ((

ah canımm kıyamam çoküzüldüm eylülcüm mahfoldum okurken
inşallah en kısa zamanda atlatır melisim iyileşir biran önce
biliyosun enfeksiyonlar 3-4 gün ateş yapabiliyo ilaç kullansan bile telaşlanma sakın bundan sonra iyileşme süreci inşl

sağol mmmf cim ,biliyorum canım ,verdiği şurup 2 günde anca etkisini gösteriyormuş zaten ,daha iki kez içti 12 saat ara ile 2 kez daha içse belki etkisini göstercek ..ateşi de 3-4 gün sürer dedi dr..

eylülcüm çok üzüldüm canım ya...çok geçmiş olsun melisciğimize..inşallah tez zamanda iyileşir..şimdi nasıl canım..biraz daha iyidir inşallahh.

sağolun kızlar ,gülizcim en son 15.30 da çıktı ateşi ,dönüşümlü dolven ve paranox kullanıyoruz ,en son şurubunu verdim ,uyudu uyandı ateşi yok şu an için ,ama şurubun etkisi geçerse yine çıkar muhtemelen ,keyfi biraz geldi gibi babasıyla zoraki oynuyor şu an..

biraz daha iyi olmasına çok sevindim canımcımm..inşllah tez zamnda iyileşir..melis bebişimizzz

Eylülüm geçmiş olsun.Az önce kucağında hasta yavrusunu sallayan bi anne olarak oturup ben de ağladım.Çok zorunu yaşamışsın.Ama böyle büyütecez.Ben de annemden defalarca özür diliyorum Anılın bu durumlarını gördükçe.Kendini çok yıpratma,düzelecek ve gülüp yemeğini yemeye başlayacak. Büyük insan müsfettesi onlar.Biz hastalanınca nasılsak onlarda öyle.Melisi öp bizim için.Çok geçmişolsun...

off kızlar yaa başımızda bi kara bulutlar dolaşıyo ama hayır olsun
kombi bozuldu gene
dışlarda fırtına kıyamet kopuyo sabaha buz olur ev yaa
valla bıuktım artık
ne zaman kar kış olsa bu kombi aksi gibi arıza çıkarıyo valla bıktım

eylülcüm çok geçmiş olsun
atlatacak tatlım merak etme korkma sen sakin ol tamam mı
valla bugün andina ile akşam kulaklarını çınlattık
andina seni aradı ulaşamadı telefonun malum
valla ona dedim sana da diorum şu ev telefonunu yaz özelden
en azından evden ulaşabilelim sana

mmfcim hep böle olur zaten ihtiyaç anında hep bazı şeyler böle ters gider
eylülün dediği gibi birilerinden elektrikli soba ufo falan ayarlamaya çalışsan
bu gece bir de aksi gibi çok soğuk

yasmincim anıla da geçmiş olsun tatlım
o nasıl oldu toparlayabildi mi kendini?

yasmincim geçmiş olsun arkadaşım ,anılım da atlatır bir an önce canım ..

zeynacım aradı sağolsun ,canım arkadaşım ,zor günlerimde hep arar sağolsun ..

lelalcim canım yaa malesef işte alamadık bi tel..andinamda sağolsun aramış ,konuşmuş kadar oldum ..çok teşşekkür ederim hepinize ..

kısa bir uğradım bakayım diye eylülümüm prensesi hastaymış çok geçmiş olsun..
bir ay önce anlattıklarının aynısın bizde kaanda yaşadık ateş düşmüyordu kusuyordu gece acile gittik aynı kantesti istedi kan alınırken çırpındıkça çırpındı benim kuzuda testi aldık enfeksiyon başlangıcı çıktı bizdede 2 gün kendinde değildi resmen hep kusma felan 3. gün ayağa kalktı kaan kusması birkaç gün daha devam etti.. gerçekten ömürden çok gidiyor uyku bile gözüme girmiyordu gece sürekli takipteydim bende.. inşallah melisde en kısa zamanda atlatır tekrar çok geçmiş olsun..
maytabım sizde inşallah geceyi sıcak geçirirsiniz eksilikler hep üstüste gelir zaten..
neyse herkese çok selamlar..
bu ara anca geceleri takılabiliyorum kendinize iyi bakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…