2008 Kasım Anneleri

günaydın diyecem ama çok moralim bozuldu eylülümü okuyunca , tatlım çoook geçmiş olsun Allah kimselere yaşatmasın umarım biran önce iyileşir melisimiz , ev telini yaz özelden tatlım valla dün çok merak ettim seni (

bizde dün gece keyifsizdik , nedensiz yere saatlerce ağladı batu ama şimdi eylülü okuyunca bizimki hiçbirşeymiş dedim.. keşke yakın olsaydık da gelebilseydim sana yardıma eylülüm , ay içim gitti inan (

günaydın
canım eylülüm andinanın dediği gibi keşke yakın olsakd yardım edebilsek birbirimiz ama geçecek inşallah merak etme
mmf kafa al çocuklar el bie sıcacık bülbül yuvası kış bitm dönersin

gunaydın

eylul gecmıs olsun canım
cok uzuldum ınsa allah atlatıcak zannettıgımızden daha gucluler

yasmın anıl pasaya gecmıs olsun

havalar sogudu hastalıklar kendını gosterıyor

benımde kulagım agrıyor ayrıca sanırım bogazım sısecek
hazırlan gelıyorum dıyor hastalık

Prof. Dr. OSman Müftüoğlunun bugünkü yazısından bir alıntı :

"Bir başka nokta da problemin bizde gereğinden çok ön plana çıkarılması ve korkunun neredeyse bir “sopa gibi” kullanılması oldu. Domuz gribinin diğer griplerden daha hızlı yayıldığı, daha kolay hastalandırdığı, bağışıklık sistemi bozuk olanlarda üst solunum yollarından akciğerlere inip kolayca zatürreye yol açtığı doğru ama genç ve sağlıklı birinde (ya da sağlık sorunu olmayan orta veya ileri yaştakilerde) sorunsuz atlatılabileceğini söylemeyi hep ihmal ettik.
Yaşanan ölümlerin daha çok “önceden geçirilmiş veya geçirilmekte olan hastalıklara bağlı olduğunu” ve “doktora geç gitmekle” yakından bir bağlantısı bulunduğunu halka yeteri kadar anlatamadık. Oysa sağlıklı biriyseniz ve doktora zamanında giderseniz domuz gribini de diğer gripler gibi istirahat ve kişisel bakımla sorunsuz atlatmanız mümkün. Ölümlerin yüzde 90’ı daha önceden herhangi bir sağlık sorunu olanlarda ve ileri derecede düşkün yaşlılarda görülüyor.
Kısacası Amerika’da da domuz gribi var ama orada kriz daha iyi yönetiliyor. Doktorlar ve diğer sağlık uzmanları krizi yönetmeye çalışan resmi otoritelere bizdekinden daha fazla yardımcı oluyor. "

Günaydın kızlar.

Eylül Melis nasıl oldu?ıstifar falan durdu inşallah.Ya şu kış geçse bıktım.Sabah 3,30 da ayaktaydık.Sabah bile değil gece.Öksürük , burun tıkanıklığı valla bıktım yavrumun hasta halini görmekten.Gündüz neşeli gece hasta.1 Aydır geçmedi nasıl bişi bu ya.

Maytabım sende zor durumda kalmışsın.Geceyi nasıl geçirdiniz?

Kalimerom hasta olacak gibisin.Vitamine yüklen bari.Geçmiş olsun canım.Valide durumları ne oldu?

Atladığım oldu mu kızlar, kusura bakmayın kafa 3,5(

Günaydınnnnnnnnnn..

Eylülcüm canım geçmiş olsun.Şimdi nasıl yavrukuş..Neden bu kadar kustu acaba.İdrar tahlili yaptırdın mı?İdrar yolu enfeksiyonu da kusmaya neden olabilir.

günaydın kızlar
sağolun
gecemiz soğuk ve yağışlı geçti:S
şimdi fatihi almaya gidicem aşı olmuşlar dönüşte tesisatçıya uğrayacağım bakalım halledebilirsek bugün donmııcaz
valla anlatmaya kalksam çook uzun sürer ama kısaca tesisatı yapan lavuğun 7 sülalesine okuyorum 5 senedir anlayın

mmf kolay gelsın canım
ınsa allah bugun hallederler bugun hava cok soguk

yasmın sanırım hasta olucam cok kırgın hıssedıyorum kendımı
ısın kotusu hafta sonuna gırmeden ıslerım cok yogun bugun
kayınvalıde durumları aynı
hıcbır sey konusmadım kımseyle gıttım evıme bıraz yemek yaptım herkes yedı
kocam dun bıraz daha gec geldı ben annesıne yemek verırken geldı oturdu o da yedı
herkes yattı ama o kurtlar vadısı ızlıyordu salonda
dustan cıktım saten askılı badımle salonda tv nın yanında cocugun bıberonunu almak suretıyle arzı endam ettıkten sonra gıdıp kapıyı kapatıp yattım
geldı yanıma yatmak ıstedı ama ben senınle konusmuyorum deyınce yıne yere yattı
sabah hıc bızı opmeden gıttı ve bu saate kadar aramadı
uzuluyormuyum tabıı kı hayırrr

Heheh hepimiz aynıyız.Tartışınca ona en büyük işkence tahrik ve kapı dışarı etmekötükedihüso

Minikçim adama iyi eziyet ediyon valla bravo.Şeytan azapta gerek:))) diyorum ama bir yandan da diyorum annesi canı ciğeri o da ne yapsın kardeşlerine laf geçiremiyor.O da mı atsın anasını..pufff ne zor bir durum..

çitosum aramızdakı sorun annesının su an bızde kalıyor olması degıl
1. bana emrı vakı yapması sonucta bır haber verıp fıkrımı alabılırdı
zaten ben bugun gıdıp almayı dusunuyordum annesını
2. tum sınırını ogluma bagırarak cıkarmaya calısması

seytan azapta gerek benı ve oglumu cok uzdu

geçmişi bir okuyayım dedim karşıma ilk bu çıktı mahvoldum Eylülüm geçmiş olsun Melis'imize çok çok üzüldüm inan inşallah çabucak iyileşir yavrumuz kıyamam ona ben

canımcım manevi oğluma da geçmiş olsun ay bu çocuklar bu kışı zor çıkaracaklar anlaşılan kış girdi gireli hiç hastalıksız bir günümüz geçmedi hepimiz birgün hasalanıyoruz kesin
benimki de aynı gece zor uyudu burun tıkandı dediğin gibi gündüz hiç bişey yok gece oldu mu başıyor bir de ağlıyor sinirinden ağlayınca tabi burnu daha çok tıkanıyor zorla uyuttum ama sabaha kadar deliksiz uyudu maşallah sorun çıkmadı sabah 08.00gibi kalktı

canım dikkat et kendine kekik çayı falan iç benim gittiğim doktor öyle dedi çok iyi geliyormuş inşallah hafif atlatırsın
kocişede göster ama elletme modeli uyguladın sanırım kaydirigubbakcemile3 yazık yaa adama valla iyi sabırlısın ben mümkün değilim dayanamam hemen alırım koynuma barışıveririm :kedi:

eczanelere yeni gelmiş stres ilacıymış paylaşayım dedim reçetesizde alınıyormuş kaydirigubbakcemile3

ay bayıdım ben bu ilaca buralarda da bulunur mu acaba kapağı bile iyi geldi sinire strese kaydirigubbakcemile3

hepinize günaydın kızlar yukarıda da yazdım gece oğlum biraz zor uyudu ama onun dışında herşey çok güzeldi, toplantım çok güzel geçti kendimi iyi hissediyorudum gecem çok güzel geçti bugün çok güzelim hayat güzel vs....

diğer topikleri gezinip geliyorum ve sizi öpüyorum şimdilik kokulu kokulu Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…