- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.221
mmf kolay gelsın canım
ınsa allah bugun hallederler bugun hava cok soguk
yasmın sanırım hasta olucam cok kırgın hıssedıyorum kendımı
ısın kotusu hafta sonuna gırmeden ıslerım cok yogun bugun
kayınvalıde durumları aynı
hıcbır sey konusmadım kımseyle gıttım evıme bıraz yemek yaptım herkes yedı
kocam dun bıraz daha gec geldı ben annesıne yemek verırken geldı oturdu o da yedı
herkes yattı ama o kurtlar vadısı ızlıyordu salonda
dustan cıktım saten askılı badımle salonda tv nın yanında cocugun bıberonunu almak suretıyle arzı endam ettıkten sonra gıdıp kapıyı kapatıp yattım
geldı yanıma yatmak ıstedı ama ben senınle konusmuyorum deyınce yıne yere yattı
sabah hıc bızı opmeden gıttı ve bu saate kadar aramadı
uzuluyormuyum tabıı kı hayırrr
çok kötü durumdayım arkadaşlar ,
dün melis in ateşlendiğini söylemiştim ,ateş düşürücüler kar etmedi ,
39 a kadar çıktı ateşi ,ılık duşa soktum ,uyku sersemiydi ,tir rir titredi yavrum ,sonra ateşi hafifleyince uykuya daldı ,
aradan yarım saat geçmemiştiki uykusunda birden bire fışkırarak kustu ,çok ağladı canım yaa,benim elim ayağım boşaldı tabi ,eşim uyandı hemen ,anında giyindik ,
ben kusmuklu eşofmanlarımı bile çıkarmadan nasıl kendimi sokağa attığımı hatırlamıyorum ,
yarı baygın haldeki kızımı hemen hastaneye götürdük..
o telaşla bile çocuk yollarda kusarsa diye yanıma bez eşya ne varsa almışım ,arabaya indik 5 dakika sonra bu seferde arabada kustu ,gündüzde 3 kez kusmuştu zaten ,midesinde hiçbişey kalmadı yavrumun ..
lanet olası çatalcada bir özel hastane olmadığından gecenin 2 sinde beylikdüzüne kendi hastanesine götürdük...
dişlerden dolayı olduğunu fakat boğazında da hafif kızarıklık olduğunu söyledi ve kanda bakmak gerekli dedi ,kanda enfeksiyon ,mikrop filan varmı diye bakılacaktı ,kan verdik damardan hemde ,çok ağladı canımın içi ,damarı bulamadılar kolu mosmor oldu ,damarı buldular kan gelmedi ,hemşire iğneyi ittikçe ,benim kalbime sokuyorlardı sanki((
sonunda bir tüp kan aldılar .
kanında boğazında yeni başlayan enfeksiyon belirtisi çıktı sadece ,kulak veya idrar yolu enfeksiyonu gibi bulgular çıkmadı..
kan sonuçlarını beklerken tam 1 saat açlıktan beni emdi yavrum ,sonra uyudu kaldı kucağımda ,ne kadar çaresiz ne kadar masumdu ,o halde bile ayça ,ayça diye sayıklıyodu ,çok ağladım ..
ilacımızı yazdı dr ,saat 5 de eve geldik ,çok az uyudu 6 da yine ayaktaydı ,hep ayağımda sallanmak istiyor ,indirirsem uyanıp ağlıyordu ,çok huysuzdu ,bugün yine aynıydı ,hep ağlama hep bir uyku hali ve yüksek ateş ..
1 gecede 5 yaş yaşlandım inanın ,yavrum ne yiyor ne içiyor ,ne gülüyor ,yarı baygın vaziyette hep başını bekledim ..annemde geldi bugün allahtan biraz rahatlattı beni ..
allah kimseyi evladıyla sınamasın ,bunları bile ağlayark yazıyorum ,dün gece bir kez daha anneciğimin kıymetini anladım((
Günaydın kızlar.
Eylül Melis nasıl oldu?İstifar falan durdu inşallah.Ya şu kış geçse bıktım.Sabah 3,30 da ayaktaydık.Sabah bile değil gece.Öksürük , burun tıkanıklığı valla bıktım yavrumun hasta halini görmekten.Gündüz neşeli gece hasta.1 Aydır geçmedi nasıl bişi bu ya.
Maytabım sende zor durumda kalmışsın.Geceyi nasıl geçirdiniz?
Kalimerom hasta olacak gibisin.Vitamine yüklen bari.Geçmiş olsun canım.Valide durumları ne oldu?
Atladığım oldu mu kızlar, kusura bakmayın kafa 3,5(
mmf kolay gelsın canım
ınsa allah bugun hallederler bugun hava cok soguk
yasmın sanırım hasta olucam cok kırgın hıssedıyorum kendımı
ısın kotusu hafta sonuna gırmeden ıslerım cok yogun bugun
kayınvalıde durumları aynı
hıcbır sey konusmadım kımseyle gıttım evıme bıraz yemek yaptım herkes yedı
kocam dun bıraz daha gec geldı ben annesıne yemek verırken geldı oturdu o da yedı
herkes yattı ama o kurtlar vadısı ızlıyordu salonda
dustan cıktım saten askılı badımle salonda tv nın yanında cocugun bıberonunu almak suretıyle arzı endam ettıkten sonra gıdıp kapıyı kapatıp yattım
geldı yanıma yatmak ıstedı ama ben senınle konusmuyorum deyınce yıne yere yattı
sabah hıc bızı opmeden gıttı ve bu saate kadar aramadı
uzuluyormuyum tabıı kı hayırrr
eczanelere yeni gelmiş stres ilacıymış paylaşayım dedim reçetesizde alınıyormuş kaydirigubbakcemile3
Kalimerocum valla iyi cesaret sendeki , ben kaynanam evdeyken baby doll falan giyemem utanırım ayol kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?