2008 Kasım Anneleri

Kalimerocum valla iyi cesaret sendeki , ben kaynanam evdeyken baby doll falan giyemem utanırım ayol kaydirigubbakcemile3

ay baby doll dedin de aklıma geldi ben bu gece rüyamda Pirayehira'ya baby doll almışım onu gönderiyorum böyle güllü müllü bişey birde sabah uyandım öldüm gülmekten :roflol:

eylül166 kullanıcısından alıntı
çok kötü durumdayım arkadaşlar ,
dün melis in ateşlendiğini söylemiştim ,ateş düşürücüler kar etmedi ,
39 a kadar çıktı ateşi ,ılık duşa soktum ,uyku sersemiydi ,tir rir titredi yavrum ,sonra ateşi hafifleyince uykuya daldı ,
aradan yarım saat geçmemiştiki uykusunda birden bire fışkırarak kustu ,çok ağladı canım yaa,benim elim ayağım boşaldı tabi ,eşim uyandı hemen ,anında giyindik ,
ben kusmuklu eşofmanlarımı bile çıkarmadan nasıl kendimi sokağa attığımı hatırlamıyorum ,
yarı baygın haldeki kızımı hemen hastaneye götürdük..
o telaşla bile çocuk yollarda kusarsa diye yanıma bez eşya ne varsa almışım ,arabaya indik 5 dakika sonra bu seferde arabada kustu ,gündüzde 3 kez kusmuştu zaten ,midesinde hiçbişey kalmadı yavrumun ..
lanet olası çatalcada bir özel hastane olmadığından gecenin 2 sinde beylikdüzüne kendi hastanesine götürdük...
dişlerden dolayı olduğunu fakat boğazında da hafif kızarıklık olduğunu söyledi ve kanda bakmak gerekli dedi ,kanda enfeksiyon ,mikrop filan varmı diye bakılacaktı ,kan verdik damardan hemde ,çok ağladı canımın içi ,damarı bulamadılar kolu mosmor oldu ,damarı buldular kan gelmedi ,hemşire iğneyi ittikçe ,benim kalbime sokuyorlardı sanki ((
sonunda bir tüp kan aldılar .
kanında boğazında yeni başlayan enfeksiyon belirtisi çıktı sadece ,kulak veya idrar yolu enfeksiyonu gibi bulgular çıkmadı..
kan sonuçlarını beklerken tam 1 saat açlıktan beni emdi yavrum ,sonra uyudu kaldı kucağımda ,ne kadar çaresiz ne kadar masumdu ,o halde bile ayça ,ayça diye sayıklıyodu ,çok ağladım ..
ilacımızı yazdı dr ,saat 5 de eve geldik ,çok az uyudu 6 da yine ayaktaydı ,hep ayağımda sallanmak istiyor ,indirirsem uyanıp ağlıyordu ,çok huysuzdu ,bugün yine aynıydı ,hep ağlama hep bir uyku hali ve yüksek ateş ..
1 gecede 5 yaş yaşlandım inanın ,yavrum ne yiyor ne içiyor ,ne gülüyor ,yarı baygın vaziyette hep başını bekledim ..annemde geldi bugün allahtan biraz rahatlattı beni ..
allah kimseyi evladıyla sınamasın ,bunları bile ağlayark yazıyorum ,dün gece bir kez daha anneciğimin kıymetini anladım ((

ayyy eylulum gecmıs olsun melıse ınsallah atlatır kendıne de dıkkat et annesıı

yasmın anılcıgımın oksurugu gecmedı mı halenn gecmıs olsun

mmfcım sızınde kombınız yapılır ınsallah bı kac yıl once bızımkıde sorun yapmıstı cok kotuydu allah yardım etsınn

kız zeynam ne bıcım ılac ooo süperrrr yaaa bayıldımmm

mınıkcım halen esınle barısmamıssın valla bravo ben sımdıye dayanamamıs konusmustum bıde yatagada almıstımm :kedi:

dun eylul gec yattı bende puskul pocak geldım ıse off hep gec gelıyorum allahtan patronlar bısey demıyor bu arada eylulumde 3 adım attııı kendıde bende cokkk sevındım arkası gelır ınsallahhh

ay canlarım ya çok sağolun ,inanın moral verdiniz bana ,çok şükürki bu sabah daha iyi melis ,gece uyumamakta direndi ,ağladı sürekli ,hiçbişeyden memnun olmuyordu ,en sonunda gece 3 ,attık arabaya ,arabada çatalca sokaklarını turladık ,biner binmez uyudu :)),neyse 2 saat filan uyudu ,saat 5 yine ağlayarak uyandı ,yine arabaya :)) tabi yine uyudu ..ayakta sallanan çocuk hiçbir şekilde kabul etmedi sallanmayı ,çok şaşırdım valla ,hastalık insanı böyle yapıyor demekki ..

andinacım atıcam canım ev telimi özelden ,çok sağol düşündüğün için ,beni düşünen birilerinin varolduğunu bilmek ne kadar güzelmiş opuyorumnanaktan
hepiniz sağolun kızlar ,iyiki varsınız ..

adam bulduk getirdik 2 boru taktı gitti neyse halloldu sayılır
ama anlamadığım bişey var bu kuaförler,doktorlar ,tesisatçılar bilimum meslek erbapları birbirlerinin yaptığı şeyleri neden beğenmezler
bisürü saydı durdu oda termostatını devre dışı bırakın peteklere termostatik vana takalım bak daha iyi ısınacaksınız peteklerin temizlenmesi lazım daha 1sene oldu peteklerimiz temizlendi
soruyorum size varmı peteklerini temizleten 5 senede 2 kere temizlettik 3yü istiyomuş sevgili peteklerimiz
zaten o petekleride rulo haline getirip tesisatçının bi tarafına kazık niyetine sokmak lazım
bah apla bunlar çok iyi villalara takıyoruz diye taktılar sonra yerlerinde yeller esiyo ne peteklerin servisi ne tesisatçı ulaşmak mümkün değil zaten firma kapanmış gitmiş körolası

eylülüm çok sevindim melisin daha iyi olmasına , biz hepimiz anneyiz ama ben hepinizin çocuklarını da kendi çocuğum gibi görüyorum inanın , hastalanmasınlar kuzularımız , hep gülsün yüzleri

maytapcığım kombi tesisatındaki boruların çapı dar ise ne yazıkki sudan korozyon oluyor ve hem borular hem de petekler tıkanıyor

petekleri ve tesisatı kompresörle basınçlı su ile yıkıyorlar geçen yıl 100 tl idi bu sene bilmiyorum
tıkanmayı önlemek için tesisatı temizlettikten sonra pislik tutucu diye bir şey takmak lazım
pislik tutucu yerli malı ise bir işe yaramıyor spirovent diye ithal bir marka var o da 150 euro'dan aşağı değildir.

ne yazıkki bizim tesisatta aynı peteklerin yarısı ısınıyor yarısı buz gibi çünkü tıkanmış içleri
geçen yıl temizlettik ama bu yıl idare ettik

kombinin hemen alt kısmında sıcak su soğuk su dağıtım boruları var plastik olanlar onlardan bir tanesinin bağlantı kısmında bir süzgeç var eğer yapabiliyorsa ayda bir eşin tesisattaki suyu boşaltsın ve o bağlantıyı açıp süzgeçi temizlesin birazcık işe yarıyor(zaten tesisatçılar bugün yapmıştır büyük bir olasılıkla)

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım

andinacığım evet petek ısınmıyorsa bu sebeptendir peteğin havasını almak için her zaman hava aldığımız üstteki kısımdan değilde peteğin alt kısmında bir vana var oradan açın ve suyunu iyice boşaltın sonra da kombiye su takviyesi yapıp basıncı 1,5 bar'a çıkarın. Basınç hep 1,5 bar olmalı kombide düşüyorsa su takviyesi ile yükseltin ayrıca bir de havlupan'ın üst kısmından hava almak lazım açınca zaten pısttt diye bir ses oluyor

SELAM KIZLAR..
eylül,yasmin,nazlımelek çok geçmiş olsun yavrularınıza..
eyülülüm bende okurken çok kötü olsum.
şimdi melisin daha iyi olmasına sevindim canım.
adamın biri demişki:
çocuğumun hasta olduğuna değil huy değiştirdiğine yanarım
ya hastalandıkları zaman illa huyları değişiyo.
allah acil şifalar versin hepsinede..
bizimkide pazardan beri biraz nezle..
burun akıntısı kesildi tıkanmış şimdide.gece boyu ağzından nefes alıp horladı yavrum.
bize dr.umuz burnu tıkalı olduğunda biraz başı yüksekte yatır demişti.
uzun zamandır bende bizim büyük yastıklardan ama çok yüksek olmayan bitanesini beşiğine koydum onda yatırıyorum.böylece daha rahat ediyo.

kalimerocum sanada geçmiş olsun cnm.bende bikaçgündür biraz hasta gibiyim.sanırım eşimle kaan dan geçt.bol bol mandalina portakal bide kış çayı içiyorum.ilaç almamaya gayret ediyorum hala süt verdiğimden.bide boğazım için c vitaminli pastil.
evdekilerinde meyva yeme alışkanlığı pek yok.
her akşam meyvaları soyup,doğrayıp bi meyva salatası yapıp ellerine tutuşturuyorum.
aman hiç kimse hasta olmasın..

maytabım kombinizin tamir edilmesine sevindim canım.sinirlenince çok şeker oluyosun ya:)
bayılıyom kızdıklarına saydırmanakaydirigubbakcemile3

beyazmelekcim seninde bugün mutlu ve neşeli olmana sevindim cnm.allah mutluluğunu daim etsin..

zeynam o ilacı ben 1 ay önce işteki arkadaşlara mail tamıştım(gıcık olduklarım varda-tatlicadiarzu-:jeyyar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…