- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.261
şuanda 150 liraymış temizletmek ama ben ilk seferinde cahillik yaparak kombi servisini çağırdım ve 400 lira bayıldım hemde yaptırdığımızın ertesi senesi basınçlı buharla temizledilermaytapcığım kombi tesisatındaki boruların çapı dar ise ne yazıkki sudan korozyon oluyor ve hem borular hem de petekler tıkanıyor
petekleri ve tesisatı kompresörle basınçlı su ile yıkıyorlar geçen yıl 100 tl idi bu sene bilmiyorum
tıkanmayı önlemek için tesisatı temizlettikten sonra pislik tutucu diye bir şey takmak lazım
pislik tutucu yerli malı ise bir işe yaramıyor spirovent diye ithal bir marka var o da 150 euro'dan aşağı değildir.
ne yazıkki bizim tesisatta aynı peteklerin yarısı ısınıyor yarısı buz gibi çünkü tıkanmış içleri
geçen yıl temizlettik ama bu yıl idare ettik
kombinin hemen alt kısmında sıcak su soğuk su dağıtım boruları var plastik olanlar onlardan bir tanesinin bağlantı kısmında bir süzgeç var eğer yapabiliyorsa ayda bir eşin tesisattaki suyu boşaltsın ve o bağlantıyı açıp süzgeçi temizlesin birazcık işe yarıyor(zaten tesisatçılar bugün yapmıştır büyük bir olasılıkla)
valla azocum gayet kibar bi şkilde kızdım bana göre netten kendimi çokta belli etmiyim dedimSELAM KIZLAR..
eylül,yasmin,nazlımelek çok geçmiş olsun yavrularınıza..
eyülülüm bende okurken çok kötü olsum.
şimdi melisin daha iyi olmasına sevindim canım.
adamın biri demişki:
çocuğumun hasta olduğuna değil huy değiştirdiğine yanarım
ya hastalandıkları zaman illa huyları değişiyo.
allah acil şifalar versin hepsinede..
bizimkide pazardan beri biraz nezle..
burun akıntısı kesildi tıkanmış şimdide.gece boyu ağzından nefes alıp horladı yavrum.
bize dr.umuz burnu tıkalı olduğunda biraz başı yüksekte yatır demişti.
uzun zamandır bende bizim büyük yastıklardan ama çok yüksek olmayan bitanesini beşiğine koydum onda yatırıyorum.böylece daha rahat ediyo.
kalimerocum sanada geçmiş olsun cnm.bende bikaçgündür biraz hasta gibiyim.sanırım eşimle kaan dan geçt.bol bol mandalina portakal bide kış çayı içiyorum.ilaç almamaya gayret ediyorum hala süt verdiğimden.bide boğazım için c vitaminli pastil.
evdekilerinde meyva yeme alışkanlığı pek yok.
her akşam meyvaları soyup,doğrayıp bi meyva salatası yapıp ellerine tutuşturuyorum.
aman hiç kimse hasta olmasın..
maytabım kombinizin tamir edilmesine sevindim canım.sinirlenince çok şeker oluyosun ya:)
bayılıyom kızdıklarına saydırmanakaydirigubbakcemile3
beyazmelekcim seninde bugün mutlu ve neşeli olmana sevindim cnm.allah mutluluğunu daim etsin..
zeynam o ilacı ben 1 ay önce işteki arkadaşlara mail tamıştım(gıcık olduklarım varda-tatlicadiarzu-:jeyyar:)
azocum sizede geçmiş olsun canım ,bizde şey derler hani senin adamın biri diye başladığın söze biz trakyalılar çingenenin biri deriz :)) ama çok doğru ,huyu değişmesin yaa ,bu düzeni 1 yılda kurduk 1 günde bozdurtmam..
ay canlarım ya çok sağolun ,inanın moral verdiniz bana ,çok şükürki bu sabah daha iyi melis ,gece uyumamakta direndi ,ağladı sürekli ,hiçbişeyden memnun olmuyordu ,en sonunda gece 3 ,attık arabaya ,arabada çatalca sokaklarını turladık ,biner binmez uyudu :)),neyse 2 saat filan uyudu ,saat 5 yine ağlayarak uyandı ,yine arabaya :)) tabi yine uyudu ..ayakta sallanan çocuk hiçbir şekilde kabul etmedi sallanmayı ,çok şaşırdım valla ,hastalık insanı böyle yapıyor demekki ..
andinacım atıcam canım ev telimi özelden ,çok sağol düşündüğün için ,beni düşünen birilerinin varolduğunu bilmek ne kadar güzelmiş opuyorumnanaktan
hepiniz sağolun kızlar ,iyiki varsınız ..
adam bulduk getirdik 2 boru taktı gitti neyse halloldu sayılır
ama anlamadığım bişey var bu kuaförler,doktorlar ,tesisatçılar bilimum meslek erbapları birbirlerinin yaptığı şeyleri neden beğenmezler
bisürü saydı durdu oda termostatını devre dışı bırakın peteklere termostatik vana takalım bak daha iyi ısınacaksınız peteklerin temizlenmesi lazım daha 1sene oldu peteklerimiz temizlendi
soruyorum size varmı peteklerini temizleten 5 senede 2 kere temizlettik 3yü istiyomuş sevgili peteklerimiz
zaten o petekleride rulo haline getirip tesisatçının bi tarafına kazık niyetine sokmak lazım
bah apla bunlar çok iyi villalara takıyoruz diye taktılar sonra yerlerinde yeller esiyo ne peteklerin servisi ne tesisatçı ulaşmak mümkün değil zaten firma kapanmış gitmiş körolası
SELAM KIZLAR..
eylül,yasmin,nazlımelek çok geçmiş olsun yavrularınıza..
eyülülüm bende okurken çok kötü olsum.
şimdi melisin daha iyi olmasına sevindim canım.
adamın biri demişki:
çocuğumun hasta olduğuna değil huy değiştirdiğine yanarım
ya hastalandıkları zaman illa huyları değişiyo.
allah acil şifalar versin hepsinede..
bizimkide pazardan beri biraz nezle..
burun akıntısı kesildi tıkanmış şimdide.gece boyu ağzından nefes alıp horladı yavrum.
bize dr.umuz burnu tıkalı olduğunda biraz başı yüksekte yatır demişti.
uzun zamandır bende bizim büyük yastıklardan ama çok yüksek olmayan bitanesini beşiğine koydum onda yatırıyorum.böylece daha rahat ediyo.
kalimerocum sanada geçmiş olsun cnm.bende bikaçgündür biraz hasta gibiyim.sanırım eşimle kaan dan geçt.bol bol mandalina portakal bide kış çayı içiyorum.ilaç almamaya gayret ediyorum hala süt verdiğimden.bide boğazım için c vitaminli pastil.
evdekilerinde meyva yeme alışkanlığı pek yok.
her akşam meyvaları soyup,doğrayıp bi meyva salatası yapıp ellerine tutuşturuyorum.
aman hiç kimse hasta olmasın..
maytabım kombinizin tamir edilmesine sevindim canım.sinirlenince çok şeker oluyosun ya:)
bayılıyom kızdıklarına saydırmanakaydirigubbakcemile3
beyazmelekcim seninde bugün mutlu ve neşeli olmana sevindim cnm.allah mutluluğunu daim etsin..
zeynam o ilacı ben 1 ay önce işteki arkadaşlara mail tamıştım(gıcık olduklarım varda-tatlicadiarzu-:jeyyar:)
aşk olsun seni nasıl unuturum sen benim bacimin koruycu meleğisin yağmurumu anasısın benim canım arkidişmsnsen beni hatırladın mı ki ben hatırlayayım
aşk olsun seni nasıl unuturum sen benim bacimin koruycu meleğisin yağmurumu anasısın benim canım arkidişmsn
remediosum yarın bize bi uğrasan da şu kalorifere baksan diyorum tatlım , üşüyoruz valla uyurken
lavinyacım valla aklımdaydın , naptı bu kız gezebildi mi kocasıyla diye merak etmiştim gülüm seni..
zeynam sen hep kalbimdesin yavrummmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?