2008 Kasım Anneleri

selam güzeller ne zamandır giremedim yaa nette sorun vardı
sanırım düzeldi eylülcüm eçmiş olsun tam olarak okuyamadım ama
şu kışı hayırlısı ile bi atlatalımda inşallah

azocum sizede geçmiş olsun canım ,bizde şey derler hani senin adamın biri diye başladığın söze biz trakyalılar çingenenin biri deriz :)) ama çok doğru ,huyu değişmesin yaa ,bu düzeni 1 yılda kurduk 1 günde bozdurtmam..

şuanda 150 liraymış temizletmek ama ben ilk seferinde cahillik yaparak kombi servisini çağırdım ve 400 lira bayıldım hemde yaptırdığımızın ertesi senesi basınçlı buharla temizlediler
neyse adam anlattı peteklerin havasını aldımız yerin altına kör tıpa şeklinde olan kısmı açıp kombinin su barını 2.5a getirip devamlı kombiden su basılcakmış peteğe tabii diğer hepsini kapııcan ki onlara pislik gitmesin bu arada da plastik çekiçle peteklere tıktık şeklinde vurucacaklarmış
e bunu anlattı ben bunu yaparım abicimyaa kocamla haftasonu şu işe bi girişelim
ayrıca bugün taktırdığımız o filtreydi remocum kombinin altındaki bizim daha değişikti içi gözüküyodu möikaydı kirlenince temizlemesi kolay oluyoduki ben her hafta temizlerdim onu neyse çatladı ve dün akşam en son fışkırır tarzda duvara su sıçratmaya başlayınca donduk zaten:))
tesisattaki suyuda boşaltmıyoruz bunu yaparken hemaltında hem üstünde vana var aradaki su boşalıyo sadece bakalım dahaneler görücez

verdiğin bilgiler içinde çooook teşekkür ederim canımcım

valla azocum gayet kibar bi şkilde kızdım bana göre netten kendimi çokta belli etmiyim dedim

aslinda bizdede çingene derlerde,herkez bilmez diye adamın biri dedimkaydirigubbakcemile3

canımcım çok sevindim Melis'in daha iyi olmasına içim rahatladı valla
ben de isterim ev numaranı güya cep numaranı verdin ama ulaşabilmek ne mümkün

kaydirigubbakcemile3 çok güzel sövmüşsün mmmfcim helal sana iyi hadi düzelmiş ya ısınacaksınız mikroskobiğimiz üşümeyecek

teşekkür ederim azocum evet bugün neşeliyim mutluyum hala öyleyim başım dönüyor mutluluktan kafamçokkarıştı ehehehe evet başım dönüyor hakkaten sanırım ilaçlar ağır geldi yan etki yaptı biraz aralıklı içeyim bari salak gibiyim
sende dikkat et kendine azom sana da geçmesin annelerin hasta olması daha zor

selam kızlarr
beni özleyen,merak eden yoktur herhalde
dün akşam eşimle dışarı çıktık önce güzel bi yemek sinemaya gitmek istemedi eşim bende üstelemedim tabi sonra bi avmye geçtik alışveriş yaptık ,ordan da müzikli bi makna gittik halk müziğine doydum valalhi birde volkan konak da süpriz yaptı bir kaç aşrkı söyledi müthişti ya eve geldiğimizde saatgece 12ydi...çok yoruldum ama çok da eğlendimmm kocişimle el ele dolaşmayı özlemişim yaa yağmurla gittiğimizde bebek arabasını sürmekten kocişimin elini tutamıyordum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…