- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.281
selam kızlarr
beni özleyen,merak eden yoktur herhalde
dün akşam eşimle dışarı çıktık önce güzel bi yemek sinemaya gitmek istemedi eşim bende üstelemedim tabi sonra bi avmye geçtik alışveriş yaptık ,ordan da müzikli bi makna gittik halk müziğine doydum valalhi birde volkan konak da süpriz yaptı bir kaç aşrkı söyledi müthişti ya eve geldiğimizde saatgece 12ydi...çok yoruldum ama çok da eğlendimmm kocişimle el ele dolaşmayı özlemişim yaa yağmurla gittiğimizde bebek arabasını sürmekten kocişimin elini tutamıyordum:)))
seni unutmak mümkün mü opuyorumnanaktanbeniii hatırlayan var mıııııııııııııııııııı şakkıdı
aman ne çalıştım bugün...hiç fırsat bulamadım yazmaya...
bugün cuma...ne güzel ya..yarın tatil..kızımla kocişimle 2 günnn....
gülizimmmm sen de her daim kalbimdesinnn miniğimmm
ohh lavişim harika olmuş valla çok iyi etmişiniz
seni unutmak mümkün mü opuyorumnanaktan
hooop öle şeyler söleme olan var olmayan var ama dimiklava:
bu ne uleeeeyn herkes birilerinin kalbine girp çıkıyor noluyozz ben kimin kalbine girecem şimdi kalbinde boş yer olan var mııııdelikafadulden
seni nasıl hatırlamayız..topiğimizin asortik kadınııı:teytey:beni hatırlayan var mı peküümafoldumben
remedios hayatım 16sında konseri var alayım bilet hayatım uçağa atla gel dinleyelim birilkte bira patates eşilğinde:))
eylülüm sen yaparsın da güzel olmaz mı kolay gelsin şimdidennn
LAVİNYA4134, andina222, Asortie+, beyazmelek, ecrin74, eylül166+, Minik Kalimero+, mmmf27+, remedios, zeyna+
ohh eski günlerimize dönmeye başladık
LAVİNYA4134, andina222, Asortie+, beyazmelek, ecrin74, eylül166+, Minik Kalimero+, mmmf27+, remedios, zeyna+
ohh eski günlerimize dönmeye başladık
ebeyazım meleğim hatırlamış beni bak aynı anda yazmışız canuum benüm gel seni bi öpiim
ayy hepinize teşekür ederim içimde garip bi sıkıntı vardı geçti sayenizdeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?