2008 Kasım Anneleri

allahın bulsun bu allahsızlar
zerre kadar allah korkusu olsa vıcdan olsa bunlarda zaten durum boyle olmazdı
allah kahretsın hepsını

nete oglusumun fotolarını koyarken hep bu ceteler gelıyor aklıma
allah korusun netten begendıklerı fotoları kullanırlar dıye dusunuyorum hep

benim de aklımdan aynı şey geçiyor zaman zaman ama bişey olmaz heralde allah korusun yaa

9 aylık bir bebkten ve yaşındaki bir yawrudan cinsellik talep eden insanların akıl sağlığı bozuk zarar verir gerekçesiyle idam edilmeleri gerekliydi çoktan insan hakları bunlar gibi insan olmayanlarda geçerli kılınmaması gerekli.

öf bu akşam eşimin ablası amerikadan geliyor onu karşılıcaz 10 da hiçte hoşlaşmam kendileri ile mertide daha ilk görecek ne doğumda nede doğduktan sonra hiç gelmemişti okuyordu orda 1 ay kalıp yine gidecek inşallah orda çalışacakmış bundan sonra

Ya iyice bozuldu ortalık ne iğrençler bencede assınlar onları.
Çok kötü bi dünyada yetiştiriyoruz çocuklarımızı.Artık kızı erkeği kalmadı,hepsini çok iyi korumak lazım

Kızlar selam bile demedim yazıları görünce,herkese selam.
Uykusuz bi geceden sonra zombie gibi gezdim tüm gün.Biraz kestirmeye niyetim var.Uykum kaçmazsa.ceren yatırmadı yine

herkese iyi akşamlar 2 günden beri giremiyorum nete.herkes iyidir umarım.çağan daha iyi artık ama sanırım dişler çıkcak 2 gecedir sabaha kadar ayağımda sallıyorum bıraktığım an uyanıyo.ayaklarım koptu.bugün kbb dr götürdük bişey çıkmadı çok şükür ama ortalığı yıktı ağlarken mosmor oldu.

geçmiş olsun iyi çıkmış sonuşlar sükür gece uyumayan bu bebekler ne zaman uyuyacaklar artık

ay bilmiyorum canım ama uykusuzluktan ölmek üzereyim bütün gece mızıklayıp duruyo bizim yattığımızı anlıyo sanki biz yatıyoruz o kalkıyo şöyle deliksiz uyumayı çok özledim valla

aynı ceren canım.uykusuzluktan ölücem.Gece kalkıyo yanımızda debeleniyo.Ne kendi yatıyo ne bizi yatıryo

Ayayğımda sallayınca uyudu diye yatağına koyuyorum.Beşiğe koyunca bas bas bağırarak uyanıyooo

Okula nasıl gittim bilemezsin.Geç kalmışız saat çalmış kapatmışız.Çok zor yaaa

bizimde dişimizin üzeri beyazlamış nihayet patlayacak bu sefer

Sizede çok geçmiş olsun

ben hepinizi çok ama çok seviyorum
çok sevişgen gördüm bugün bizi

seviyorum ama kimi
en tatlı birisini
nasıl sölesem size
ilk harflere baksanıza

ıyy çocukluk anı deftgerlerim geldi aklıma

ben artık hiç bir yerde haber okumuyorum izlemiyorum dinlemiyorum
gönlüm biraz olsun unutuyo
yoksa çok korkuyorum evlatlarımın geleceği için

su böreği yaptım ,normal boyda bir borcama ,hiç kalmadı :)) demekki neymiş güzel olmuş ..

melisi sormuşsunuz iyi biraz ,şurubunu içti şimdi ,oynuyo ..bugün bi kere çıktı ateşi ,38.9 oldu ,ılık duşa soktum duşta uyuyodu o kadar bitkiin düşünün artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…