2008 Kasım Anneleri

ulen eylül ben sana kaç kere dedim ev telefonunu ver diye
hatta buluşmada demedim mi :umursamaz:
neysee bişi demiyorum

mmfcim kombinize anlaşılan para sıkışmış onu çıkarmışlar
neyse inşallah tekrarlamaz

pek bir sevgi kelebeği gördüm bugün sizi
ee beni seven özleyen yok mu peki??
bende kıskandım ben de sorucam bana ne :))

ay leloşum senide sefiyos gel canım:)
ellerine sağlık eylül kafa..
melisinde iyi olmasına sevindim canım.

günaydın kızlar..
tükkanı ben açtım kimse gelmemiş..
sabah ezanında kaltım.kaan mızırdana mızırdana zor uyudu..
canım bebeğim burnu hala tıkalıve arada gıcık yapıyo galiba öksürüyo.
ondan uyuyamıyo kuzum.
haftasonuda iyileşmezse p.tesi dr. götürelim.çünkü geçen pazar hastalanmıştı.
peditus ve nrfrs açıcı brycalin mi ne o şuruptan veriyorum o günden beri..

sonrada tel.alarmı çaldı ve kalkıp işe geldim.
allahtan öğlene kadar çalışıyoruz.
eve gidip hemen uyumak istiyorum.
toplantılarıda c.tesiye aldılar
ya hafta sonu hafta sonu çekilirmi bu patronun bağırmaları yaaaa

günaydınnn
azom ya cumartesi iş çekilir mi be hayatım(
yağmur da hiç böyle yapmazdı bu gece saat 23 gibi bi uyandı durmadan ağladı devam sütü verdim uyudu sonra yine uyandı gece 03.30 da kaka yapmtı poposu mahvolmuştu yavrumun pişirmiş hemen kaka neyse temizleyene kadar bağırdı çok hafif bastırmadan sildim bepanthen sürdüm hala var pişik

allahtan 03.30dan sonra 08.30 a kadar hiç uyanmadıkkk rahtaladım yanii

geçmiş olsun cnm.yağmurada..
pişik zordur.
çok şükür kaan hiç pişik olmadı.
bende çok dikkat ediyorum olmasın diye.
ama dediğin gibi kaka yapınca hemen altını değiştirmezsen kızarıyo.
eee gece yapınca nerden bileceksin, biraz öle kalmış demekki

canım çok sevindim bişey çıkmamasına şükür

ooh afiyet şeker olsun ellerine sağlık yavrum
ama ben melisimie kıyamam yaa duşta bile uyudu kuzum öyle mi canım benim

ah kuzum yağmurumada geçmiş olsun pişirmiştir hemen kakası ciltleri çok yumuşak çok hassas hala inşallah toparlar hemen

biz de bugün uykusuz bir gece geçirdik yine ben artık anlamıyorum bu durumu sorgulamıyorum da bir gün sabaha kadar uyuyor ertesi gece saatte bir uyanıyor napalım böyle olacak demekki büyüyene kadar sabır

bir cumartesi sabahı ben işteyim yine yarında işteyim en çok bu günler zor geliyor bana zaten o yüzden devlete geçmeyi çok istiyorum yoksa rahatım yerinde ama pazartesi tatil olsada cumartesi-pazar gibi olmuyor işte

sağolun kızlar ya demin değiştim bezi daha iyiydi geçmiş sayılır yaniii
sıpacım bahçede oynadı babannesiyle gezdi bahçelerde yorulmuş babannesi sırtına almış getirdi aldım beşiğine attım uyudu yavrum çok yorulmuşşş

günaydın zeynam opuyorumnanaktan

lavişim ne güzel olmuş oynamış kuzucum pazartesi hava güzel olursa ben de yine düşünüyorum yine köye gidelim diye bahçelere

gördüm cnm bnm hemen cevapladım zaten ii oldu olmasına da arda bey rahat bırakmıyor bir türlü illa klavye ye dokunacak yoksa çığlık çığlığa gün boyunca da sadece öğlen uyuyor bir daha da gece uyuyana kadar ayakta eşşek fazla giremicem yine akşam eşim gelince uyuyunca anca rahat rahat bakabilicem sanırsam

selam kızlar
anca geldim ben de
resmen sabahtan beri evde terör estriyor bu kız
kurcalamadık dökmedik yer bırakmadı
sabah zar zor kahvaltı yaptı
uykusu geldi sersemledi düştü kafayı vurdu
ağlaya zırlaya kalktı busefer odasına giderken yine sersemledi kafayı kapıya geçirdi
yine çığlık kıyamet
ya madem uykun var gir yatağına yat ne hala oyun derdindesin anlamıyorum ki :)))
neyse şimdi yatağında dilerim uyur da biraz kendine gelir

sedacım hoş geldin tatlım
nihayet döndün aramıza

beyazmelek gerçekten doğru diyorsun ne kadar izinlide olsan cumartesi pazar izni gibi olmuyor hafta içi izinleri

azocum kaana da geçmiş olsun Duru da pazartesiden beri nezle
ben götürmedim doktora malum hastanelerin hali berbat etrafta bir sümürü gripli çocuk var
aradım doktorunu tüm belirtileri anlattım
bir tane soğuk algınlığı için ilaç verdi
onu kullanıyoruz ve babam geçen gün bitkisel ilaçlarından birini yaptı :))
yarım limon suyu yarım demet maydonoz ve yarım çay bardağı ılık su mikserde iyice ez ve ondan ver
süper iyi geldi o da bize
sanırım bu canavrlar ctesi çok azdılar onun izi bu hastalık

ayyy lelalcim bazen deli ediyorlar yaaa ben kuduruyorum resmen altı temiz karnı tok uyuması lazım yok her yere saldırıyor rahat durmuyor artık günde bir kere uyumaya başladı daha da zorlaştı işim

evet canım ben de iş yerinde olmasam bu kadar rahat giremem bazen dershaneye geliyor yarım saatliğine falan aman allahım talan ediyor odamı hadi o bişey değil yanda müdürün odası var oraya da saldırıyor allahtan müdürümüz çok seviyor zaten ondan yüz buluyor benimki dede-dede diyerek müdürün odasına dalıyor kaydirigubbakcemile3

ah şekerim bizim bunlarla işimiz çok zor artık resmen hakimiyeti ele geçirdiler

Seda canım trosdy ben hala kullanıyorum ama onu kullanmama gerek kalmadı şuan baktım pek bişey kalmamış bepanthen iyi geldi yanii
yalnız birazdan yine pişik olabilir çünkü 1 tabak sırgan çorbası içti çok faydalı ama biraz ishal yapıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…