- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.341
herkese iyi akşamlar 2 günden beri giremiyorum nete.herkes iyidir umarım.çağan daha iyi artık ama sanırım dişler çıkcak 2 gecedir sabaha kadar ayağımda sallıyorum bıraktığım an uyanıyo.ayaklarım koptu.bugün kbb dr götürdük bişey çıkmadı çok şükür ama ortalığı yıktı ağlarken mosmor oldu.
su böreği yaptım ,normal boyda bir borcama ,hiç kalmadı :)) demekki neymiş güzel olmuş ..
melisi sormuşsunuz iyi biraz ,şurubunu içti şimdi ,oynuyo ..bugün bi kere çıktı ateşi ,38.9 oldu ,ılık duşa soktum duşta uyuyodu o kadar bitkiin düşünün artık..
günaydınnn
azom ya cumartesi iş çekilir mi be hayatım(
yağmur da hiç böyle yapmazdı bu gece saat 23 gibi bi uyandı durmadan ağladı devam sütü verdim uyudu sonra yine uyandı gece 03.30 da kaka yapmtı poposu mahvolmuştu yavrumun pişirmiş hemen kaka neyse temizleyene kadar bağırdı çok hafif bastırmadan sildim bepanthen sürdüm hala var pişik
allahtan 03.30dan sonra 08.30 a kadar hiç uyanmadıkkk rahtaladım yanii
beyazmelekçim nasılsınnnnnn
gördüm cnm bnm hemen cevapladım zaten ii oldu olmasına da arda bey rahat bırakmıyor bir türlü illa klavye ye dokunacak yoksa çığlık çığlığa gün boyunca da sadece öğlen uyuyor bir daha da gece uyuyana kadar ayakta eşşek fazla giremicem yine akşam eşim gelince uyuyunca anca rahat rahat bakabilicem sanırsam
selam kızlar
anca geldim ben de
resmen sabahtan beri evde terör estriyor bu kız
kurcalamadık dökmedik yer bırakmadı
sabah zar zor kahvaltı yaptı
uykusu geldi sersemledi düştü kafayı vurdu
ağlaya zırlaya kalktı busefer odasına giderken yine sersemledi kafayı kapıya geçirdi
yine çığlık kıyamet
ya madem uykun var gir yatağına yat ne hala oyun derdindesin anlamıyorum ki :)))
neyse şimdi yatağında dilerim uyur da biraz kendine gelir
sedacım hoş geldin tatlım
nihayet döndün aramıza
beyazmelek gerçekten doğru diyorsun ne kadar izinlide olsan cumartesi pazar izni gibi olmuyor hafta içi izinleri
azocum kaana da geçmiş olsun Duru da pazartesiden beri nezle
ben götürmedim doktora malum hastanelerin hali berbat etrafta bir sümürü gripli çocuk var
aradım doktorunu tüm belirtileri anlattım
bir tane soğuk algınlığı için ilaç verdi
onu kullanıyoruz ve babam geçen gün bitkisel ilaçlarından birini yaptı :))
yarım limon suyu yarım demet maydonoz ve yarım çay bardağı ılık su mikserde iyice ez ve ondan ver
süper iyi geldi o da bize
sanırım bu canavrlar ctesi çok azdılar onun izi bu hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?