- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.361
Bu arada SELAMMM
Tüm gün temizlik yaptık kızlar.
2 velim geldi temizliğe,baya da uyguna yaptırdım.Dip köşe giriştik.Yetişmeyen yerlerde kaldı.Ama yüzde 90 bitti.Kalanlar da benim yapacaklarım zaten.Ne zamandır böle kocaman temizlik yapmamıştım,çok iyi oldu.Gözüm gönlüm açıldı
çok geçmiş olsun canım allah korumuş seni oğluna eşine bağışlamış allaha şükür bişey olmamış sinirden kasılmışındır bir kas gevşetici iç istersen yoksa 3 gün çekersin ağrısını emzirmiyorsan iç 1 tane tekrar geçmiş olsun öpüyorum senide
selam kızlar,
sedacım tekrar hoşgeldin iyi ettin canım..
beyazmeleğim çok geçmiş olsun sana ay okurken benim elim ayağım titredi valla yine Allah korumuş...
bir daha göstermesin..
hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun..
darkcım güle güle kirlet evini oh ne güzel olmuştur ramazandan beriş benim evdede öyle bir temizlik yapılmıyor ama annem burdayken bir döküp indireceğim ne varsa ..
herkese iyi pazarlar ve güzel bir hafta diliyorum..
hastalıktan ancak başımızı kaldırabildik ,biraz daha iyiyiz ama şimdi de grip oluyoruz sanırım ,ateşlendiği için ara ara ılık duş aldırdığımızdan dolayı sanırım üşüttü ..
ayrıca tadilata giriştim bende ,çok sevgili kayınpederim millattan önceden kalmış evini bir türlü tadilata yanaşmıyordu ama sonunda rutubet alan odayı yalıtım yaptırmayı kabul etti ,nispeten bitti sayılır ,bir tek boyası kaldı ,o da yarın yapılacak ,bu arada oturma odası koltuklarımı da değiştiriyorum ,biraz değişiklik şart ..
ayyy canım benimm ya çok geçmiş olsun.siz o yöneticiyle bir görüşün cnm bence.üslubunuzda biraz sert olsun mümkünse.asansörle ilgilensinler cnm biraz ne bu böyle.hem sonra pazar günü açmayan tamirci değil,acil olarak hemen koşup gelen tamirci bulsunlargünaydın kızlar bugün kimsecikler yok biliyorum ama belki arada uğrayanınız olur
güzel bir gece geçirdim zor uyandım yine ama olsun keyfim yerindeydi kendimi iyi hissediyordum oğlum da gece bir kere kalktı sadece hastalığım da geçti gibi benim oğlumda çok az burun akıntısı var o kadar kocişimle gülüştük öpüştük vs... çok keyifle evden ayrıldım oğluşum daha uyanmamıştı
asansörü çağırdım en üst katta olduğumz için asansörün motoru falanda üstte sesi geliyor bir tıkırtı vs.. gibi her zamankinden daha farklı bir ses geldi allah allah dedim ama önemsemedim bindim asansöre 0'a bastım daha bir alt kata inmemiştikki büyük bir gürültü koptu ve sarsıldı asansör düşününki ben dengemi kaybettim yani sonrada yine büyük bir gürültü ile durdu hem de iki katın arasında ayyy kızlaaar anlatamam yaşadığım şoku kii ben asansörden noralde tırsan bir insanım kolay kolay da binmeme yani ama buradaki evimiz 7. kat olunca alışmıştım mecburiyetten hemen alarmı çaldım uzun bir zaman eşim kayınbiraderim falan hepsi çıktılar sakinleştirmeye çalışıyorlar beni aynı zamanda da içerideki numarayı söyle diyorlar orada acil durumlar için bir numara yazıyordu o arada oğlum da uyandı alarmın sesinden ama nasıl ağlıyor kuzum o kadar korktu ki ben kaynıma diyorum bir taraftan sen onun yanına git kucağına al korkar diyorum eşime de burda kal ayrılma diorum neyse numarayı eşime verdim bir o arıyor bir ben ama açan yok bugün pazar yaa heralde kapalı ay çıldırdım kazanın pazarı cuması olur mu yaa mutlaka bir kişinin bulunması lazım. o sırada annem geldi oda aşağıdan sıfıra basıyor aradım hemen basma sakın diye ki basmıştı zaten yerinden oynamadı allahtan komşumuza kapının anahtarı varmış asansörün kapısını açtılar önce üstü açtılar buradan zor olabilir diye altı açmaya çalıştılar çünkü tam ortadayım altta açılmıyor sonra eşim aradan kollarını uzattı benim kollarımdan çekti yukarı zaten o an o kadar güçlü oluyorsun ki can korkusundan oradan kurtulabilmek için bende hemen tırmandım yukarı doğru çıktım nihayet şükürler olsun ama inanılmaz korktum yaa elim ayağım boşaldı tir tir titredim resmen sürekli yaa halat koparsa yaa yere çakılırsam falan aklımdan bunlar geçiyor dua ediyorum allaha beklerken off çok kötü bir an yaa. içeri girdim oğlum yavrum sanki hissetmiş gibi ne ananesinde duruyor ne amcasında ne babasında ille de beni istiyor bak anne şimdi kurtulacak gelecek yanına diyorlar o kadar çok ağlıyorki kimse susturamadı bn içerden bir taraftan oğlum bak ben burdayım bi dakka sonra yanındayım falan diyorum eve girdim sonra hemen oğlumu aldım kucağıma ama o sarılışını size anlatamam yaa kesinlikle bişeyleri hissediyorlar anlam veremeselerde bir tehlike olduğunu kötü bişey olduğunu biliyorlar iki taraftan kazağımdan sıkı sıkı tutuyor asla bırakmadı bir süre öyle sarıldık birbirimize sonra mutfağa gittmbiraz su içtim tabi Eymen hala kucağımda ben de oda biraz sakinleşince işe geldim
şuan iyiyim ama tüm vücudum ağrıyor sanırım sinirsel bir durum her yerim dayak yemişim gibi sanki kafamçokkarıştı
canımcım sizede tekrardan geçmiş olsun diyim ve tadilatla ilgili de gözün aydın cnm.hem odanı hem yeni alacağın koltuklarını güle güle kullan kaydirigubbakcemile5hastalıktan ancak başımızı kaldırabildik ,biraz daha iyiyiz ama şimdi de grip oluyoruz sanırım ,ateşlendiği için ara ara ılık duş aldırdığımızdan dolayı sanırım üşüttü ..
ayrıca tadilata giriştim bende ,çok sevgili kayınpederim millattan önceden kalmış evini bir türlü tadilata yanaşmıyordu ama sonunda rutubet alan odayı yalıtım yaptırmayı kabul etti ,nispeten bitti sayılır ,bir tek boyası kaldı ,o da yarın yapılacak ,bu arada oturma odası koltuklarımı da değiştiriyorum ,biraz değişiklik şart ..
geçmiş olsun denizime ve babaannenize de çok geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yoktur cnm.opuyorumnanaktanselam kızlar,
bayadır yazamıyorum, ara ara okudum ama yazmaya hem zamanım olmadı, hemde psikolojim uymadı,
çok hasta var herkese geçmiş olsun, melis biraz daha düzelmiş sanırım, inşallah tekrarlamaz,
beyazmelekcim sanada çok geçmiş olsun canım allah korumuş, iyisin dimi şimdi,
benim oğlumun döküntüleride baya düzeldi, hala var ama belli belirsiz artık, ne olduğunuda tam olarak bilemedik, bu arada birde babannemiz hastalandı, ateşi yükseliyor sürekli, ayrıca anjio olması gerekiyor ondanda korkuyor, bundan 10-12 sene önce açık kalp ameliyatı geçirmiş asıl korkusunun nedeni tekrar ameliyat riski,
işte öyle pek parlak değil bizde durum, allahtan oğlumun neşesi yerinde:) dün gece 2 ye kadar oynadı , huy değiştirdi sanırım
selam kızlar,
bayadır yazamıyorum, ara ara okudum ama yazmaya hem zamanım olmadı, hemde psikolojim uymadı,
çok hasta var herkese geçmiş olsun, melis biraz daha düzelmiş sanırım, inşallah tekrarlamaz,
beyazmelekcim sanada çok geçmiş olsun canım allah korumuş, iyisin dimi şimdi,
benim oğlumun döküntüleride baya düzeldi, hala var ama belli belirsiz artık, ne olduğunuda tam olarak bilemedik, bu arada birde babannemiz hastalandı, ateşi yükseliyor sürekli, ayrıca anjio olması gerekiyor ondanda korkuyor, bundan 10-12 sene önce açık kalp ameliyatı geçirmiş asıl korkusunun nedeni tekrar ameliyat riski,
işte öyle pek parlak değil bizde durum, allahtan oğlumun neşesi yerinde:) dün gece 2 ye kadar oynadı , huy değiştirdi sanırım
ayyy canım benimm ya çok geçmiş olsun.siz o yöneticiyle bir görüşün cnm bence.üslubunuzda biraz sert olsun mümkünse.asansörle ilgilensinler cnm biraz ne bu böyle.hem sonra pazar günü açmayan tamirci değil,acil olarak hemen koşup gelen tamirci bulsunlarlmaz: Allah korusun ya bişi olsaydı.Allah bi daha böyle bişi yaşatmasın cnm.ben de çok korkarım asansörden :1no2:
canımcım sizede tekrardan geçmiş olsun diyim ve tadilatla ilgili de gözün aydın cnm.hem odanı hem yeni alacağın koltuklarını güle güle kullan kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun denizime ve babaannenize de çok geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yoktur cnm.opuyorumnanaktan
bizim sağlık problemimiz yok çok şükür ama Duru Okyanus süt içmeyi bıraktı.birden bire bıçak gibi kesti.hiç anlamadık ne olduğununiye olduğunu.neler denedim.yok yok yok!hiç bir şekilde süt içmeyi kabul etmiyor.bu da gece uykusunu bozuyor tabi.zaten uyku saatleri inanılmaz kötüydü.sabaha karşı 4-4.30 gibi yatıyor sabahta 12 civarı kalkıyordu.2 gecedir 1-1.30 gibi uyutuyorum ama gün içinde 1 kere uyumasına izin veriyorum o da 1.5 saati geçmeyecek şekilde.zaten o da en fazla o kadar uyuyor kalkıyor.doktoruna sordum da bu durumu,onun tavsiyesi.napıcaz dedim,yapacak bişey yok dedi.ama gün içinde 1.5 saatten fazla uyumayacak dedi.1 yaşından sonra böyle ymiş.gece kaç saat uyuması lazım onu sormadım bakın. uyku problemimiz varken şimdi bi de süt sorunu çıktı :S doktorunu arayıp durumu bildiricem,belki o bişeyler önerir.geçici bir durum olduğuna inanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?