2008 Kasım Anneleri

bir de geçenlerde sanırım kimyasal gebelik geçirdim..çook geciktim...3 test yaptım hepsi pozitifti..sonra adet oldumm..kiii öyle sancılıydı ki anlatamam..yeni toparlandım diyebilirim...bu da bir tecrübe oldu..

eylülüm kolay gelsin cnmcım şu telefonu yaptır artıkın anacım ya kaç kere aradım ulaşamadım sana hade kabul etmiş kayınpeder azda olsa rahatlarsın ev olayı kötü ya

kızlar bende bu taşındığım evden hiç memnun değilim napıcam bilmiyorum evi ablamla ilk gördüğümüzde bayıldık hemen karar verdik evi gördüğümüzde ev sahibi oturuyordu falsolar gözükmüyordu tabii evi boş görmemiştik biz salaklar hemen tutmaya karar verdik evi ev boşaldıktan sonra eve bi girdim moralim bozuldu tamam çok abartı yok ama istediğim gibi olmadığına karar verdim ama iş işten geçmişti kontrat yapmıştık neyse dedim ufak rütuşlarla evi düzenlerim derken 3 hafta geçti dünden beri hava berbat bu taşındığım ev en üst kat ama dış cephesi yeni yapılmış çatı problemi yok dendi dün oturuyoruz bir baktım bir yerlerden acayip soğuk geliyor camlar pimapen olmasına rağmen perdelerim resmen uçuşuyor gibi lastikleri bozulmuş d.gaz 4 te yanıyor banamısın demiyor arda nezle oldu ben sabah kafamı üşüttüğüm için diş sancısından sabaha kadar mahvoldum sinirlerim çok bozuk ev sahibine söylicem yaptırsın yaptırmazsa bana sanırsam tekrar taşınma yolları gözükücek d.gaz 4 te yanıyor ama ev buz gibi ağlıcam sinirden

iyiakşam arkadaşlar

sedacım hoşgeldin canım..yeni evinde güle güle otur diyecem ama pek beğenmemişin ..işallah ev sahibi eksiklikleri yaptırır da yeniden taşınmak zorunda kalmazsınn.

beyazmeleğim çok geçmiş olsun canımcım..allahım beterinden korusun diyeyim canım..

hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun..

darkcım güle güle kirlet evini canım..ne güzel mis gibi olmuştur şimdi..

diloksum adet olman seni yanıltmasın canım..hamileliği boyunca adet olan insanlar varr..kesin bi tahlil yaptır bence sen canımcımm..9 ay sonra ce demesin sana yeni bi bebişşş:ecrin_bebek:

nazlı melekcim kaan beyimizde yürümeye başlamış...maşallah bebişimize..

saphiram bebişlerimiz çok severek yediklerini ertesi gün istemiyo 3 gün sonrada tekrar yemeye başlıyorlar..inşallah okyanus durunun kide geçiçidir..

iyi akşamlar kızlar
bizde temizlik yaptık bugün teyzemde geldi annemde vardı 3 saatte temziledik koca evi zaetn her hafta evi baştan aşığı kaldırıyoruz annemle nerdeyse haftasonu bir tüm günüm temzilikle geçiyor halıları falan sildik ohh mis gibi oldu,sonra kayınvalidem salı günü kızının yanına gidecek onun saçını boyadım meyvaydı kahvesiydi derken sabahtan beri yeni oturdum yağmuru da uyuttum şimdi aldım bilg. hemen elime.....
beyazmeleğim canım bende çok korkarım ve binmemeye çalışıırm asansöre yazık yavrum eymen de hissetmiş sapişimr katılıyorum bence de şikayet et canımmm geçmiş olsun tekrar..

denizannem geçmiş oslun canım babannenize ,ilkenin de iyileşmeye başlamasına sevindim canımmm

darkcım güle güle kirlet canım evini ne güzel oluyor mis gibi ohhh...

eylül değiş hayatım tadilatını da yaptır içine sinsin canım koltuklarını da güle güle kullan canımmm..

seda canım ya bence ev sahibiyle görüş çünkü taşınmak çok ama çok zorrrr

kız yöneticinin günahını mı aldım şimdi ben :kedi:
bizimkinde enfeksiyon olacağını pek sanmıyorum şu an için.çünkü bazen bi biberon su içiyor bana mısın demiyor.onun problemi direkt olarak sütün kendisiyle.bu ara küsler kaydirigubbakcemile3 dediğin gibi bıktı galiba.çok sevdiği şeylerden bıkma huyu pek yoktur kızımın ama huy değiştiriyorlar sürekli.kesin olarak şu şöyledir diyemiyoruz ki.umarım çabuk geçer.sütün yerine sütle pişirdiğim muhallebi yediriyorum.gece neyse de,sabaha karşı veya sabah kalktığında muhallebi yapmak uyku arasında zor geliyor.sütü hemen ısıtıp veriyordm
inşallah geçicidir cnm.sizin de bestamilikten kurtulmanızı tebrik ederim opuyorumnanaktan
bir de geçenlerde sanırım kimyasal gebelik geçirdim..çook geciktim...3 test yaptım hepsi pozitifti..sonra adet oldumm..kiii öyle sancılıydı ki anlatamam..yeni toparlandım diyebilirim...bu da bir tecrübe oldu..
dileğim geçmiş olsun,kimyasal gebelikte ilk kez duydum akannehir
ah canım benim yaaa.insan hevesle taşınıp hayal kırıklığına uğradı mı çok zor.konuş bakalım ev sahibinle hallolur belki.ve inşallah hallolur canım.
inşallah öyledir kuşum Şeniz
bu temizliğin özel bir sebebi var mı canım yoksa rutin ev kaldırma durumları mı
Allah içine sindirsin güle güle kirlen cnm ellerinize sağlık

ben evi doluyken görüp falsolu yerleri görmeden hemen tutmaya karar verdim gerçi abartı yok görünüşte güzel bi ev ama sorun pimapenlerde inşallah yaptırır ev sahibi bakalım

Selam kızlar

ohh misgibiydi cidden ev bugün.Teşekkürler güzel dilekler için.

Beyazmeleğim,Denizanasıcım geçmiş olsun kızlar..

Sedacım alışırsın inşallah evine.

Laviş sizde güle güle kirletin canım.Ayy ben sürekli yapamam sen gibi.

Herkesi öpüyorum kızlar

of herkeze iyi geceler kızlar kafayı yedim geldim sonunda saat 9'dan beri bizim hanımı uyutmaya çalışıyorum pazar olunca düzeni kaçtı babasıyla oynarken akşam beni mafetti gözünden uyku akıyo uyumuyo oyunda oynamıyo mızmız dolaşıyo neyse hemen konuya girdim ben bi geçmişe bakayım kim neler yapmış

günaydın hatunlar ... daha yatıyor musunuz yoksa... haydi haydi kalın sabah olduopuyorumnanaktanzemuszemusbuyrunnnnnnnnn

şirin ardanın güzel annesi ...
ev sahibine anlat derdini olmuyorsa çık..
zira zararın neresinden dönersen kardır şekerim....daha da soğuk günlerde ne yapacaksın o zaman onu düşün bacıııımmmm

günaydın kızlar..kızımın dişi çıkıyo..zavallım gece boyunca bi o yana bi bu yana attı kendinii..uykusunuda bozmak istemiyoo..ama acısıda vardı..

GÜNAYDIN KIZLAR
günaydın gülizcim
hediyeleriniz hazır tatlım bugün kargoya vericem inşallah beğenirsin:)

günaydın maytabım..ne demek canım..sen alırsında ben beğenmezmiyim...
benim hediyem de 1 haftadır hazır ama bir türlü fırsat bulup göönderemedim ..bugün bende göndereyim..yoksa kalıppp gidiyo..kafamçokkarıştı

Günaydın yavrular..Herkes iyidir umarım.Biz de iyi sayılırız.C.tesi günü hem oğlum ve ben doktora gittik. Oğlumun ciğerleri temizlenmiş şükür, nezle devam.Sanki bana da bulaştı gibi geniz akıntım var.Kilo-boy ölçtü.Boyu 80i aşmış, kilo da 12 olmuş.Maşallah tontişime.Bu aralar oyuncaklarla daha iyi oynuyo.Yalnız bi sıkıntı var, önceden 5-6 adın atıyodu şimdi atmıyo.Sanırım valide hanım zorlamış ve düşmüş Anıl.Bugün 13.ay bitti.ınşallah birkaç aya yürür.Ben de gitmiştim doktora dizkapağım için. Eklem zarı ani hareketten esnemiş, ciddi bişi değil yani:)

Denizannem geçmiş olsun.

Sedacım evinde istediğin değişikliği yapar inşallah evsahibin.Tekrar güle güle otur.

Gülizcim dişleriniz umarım bian önce çıkar.Hayırlı olsun, bol bol yemek yesin tontişim..

Atladığım var mı?Geçmişi okuyamadım..

günaydın , bizde 2 gecedir uyumuyoruz , 2 tane azı çıkardı miniğim , ay feci halde uykum var..

bu arada cumartesi günü akvaryuma gittik kızlar , çok güzeldi , akşama vakit ve de halim olursa resim ekleyeceğim faceeee :)

geçmişe bakim bi , hafta sonu hiç uğrayamadım

dur bakalım ben cıkıp yollayabilecekmiyim:)
yaa bısı sorucam kızlar bilenler yanıtlasın özellikle bu işlerde uzman REMEDIOScum
simcik biz dün kaloriferleri tek tek çıkarıp içlerine tazyikli suyu basıp yıkadık içlerinden çıkanları görsenşz aklınız durur neyse taktık kombiye su verdik havalarını aldık peteklerin çalıştırdık 2-3 saat canavar gibi çalıştı bende bu arada eve dolan çamur batak pisliğini temizledim neyse sonra başladı kombinin derecesi 60a kadar 5 sanşyede çıkıp sonra 30un altına inmeye normalde 70de yanıyo kombi ama 70i pek göremedi dün ev 1 saat içinde buz kesti çünkü birden ibre fırlayıp devreden çıkınca petekleri ısıtmadı doğal olarak
neyse biraz netten araştırdım filtreyi temizleyin diyo çıkarıp temizlememize rağmen tekrar çıkarttırdım eşime termi taktık acaba diye tersini çevirdik kombiyi kapadım resetledim falan derken açtım düzelmiş sürekli devreye geçiyo ama genede ısınamamaktan iyidir
şimdi bu olay neden olmuş olabilir acaba

normalde benim kombim devreye giriyo 70 de sabitleniyo trmozstatın derecesini bulana kadar hiç devreden çıkmıyo .sonra çıkıyo devreden ve odanın sıcaklığı düşene kadar bu bazen 2-3 saat oluyo yanmıyo petekler falan soğuyo ben kombiyi unutuyorum yani ama bu sene bi gariplik var
sürwekli devrede aptal alet
150 geldi fatura bu arada size ne kadar geldi

gunaydınn
herkese ıyı bır hafta dılıyorum
cabucak gecsın ınsa allah

hafta sonundan daha yorgun cıkıyorum ben hafta basına
dun gece olaganustu hal vardı evde cunku oglusumun kulagı agrıyordu
hıc uyumadı ve uyutmadı tabıı kı
bugun annem takıpte devam ederse doktora goturucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…