2008 Kasım Anneleri

dilokscuğum sana da geçmiş olsun kimyasal gebelik nasıl bir şeymiş ben de duymamıştım

beyazmelekciğim sana da çok geçmiş olsun iyiki eşin evdeymiş ya bir de kimse olmasaydı allah korumuş

hasta bebişlerimize de geçmiş olsun

günaydın kızlar,

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize, ilke bugün tamamen iyi görünüyor, söndü tüm döküntüler, babannemizde tekrar dra gidecek bugün , kalp işi askıda şimdilik,

dün sabah 8de en fırtınalı saatte okula gitmek için çıktım ama çok zor gittim nasıl kötüydü hava, taksi bulamadım, şemsiyemin bir teli kırıldı allahtan idare etti ama zaten rüzgardan kontrol etmekte zorlandım, çok kötüydü yani

yasmincim geçmiş olsun tatlım allatan önemli bişii değilmiş

yaa ben memnunum kombimden zeyna kafa
ama kendimi dinlediğim gibi kombimide çok dinler oldum bu aralar
sürekli gözüm üzerinde olunca oda napıcanı bilemiyotabi haliynen:)

öle öle cnm bakalım bizim ev sahibi yoğun bi adam yaptırır inşallah
teşeşkkür ederim hayatım

tanıdık vasıtasıyla tuttuk zaten olmadı çıkarım napan

teşekkürler tatlım

bizde 9 da uyandık kahvaltımızı yaptık 1 de uyutabildim ardayı bir saate uyanır bende buarada rahat rahat nete bakiim
ya bide bizde amcamın oğlu kalıo bir haftadır bodrumdan geldi neredeyse 4 gündür kalkıo banyo yapıo cenabet mi oluo bu herif anlamadım ki sinir oluyorum annem de bana yakın ona da söleyemiyorum ne desemde anne sen çağır desem kıl oldumklava:

merhaba kızlar salı gününden beri annemdeydim dün geldim

geçmişe bakamadım ama zeynanın alıntılarından anladığım kadarıyla:;

beyazmeleğim çok geçmiş olsun bende felaket bir asansör fobisi var asla tek başıma binemem kocamla binince de nasıl ineceğimi şaışırırım asansörden

sedacım tüh yaa ısınmıyomuş evin benimde heryeri yaksam 70 te filan yakmam gerekir o zamanda 500 gelir heralde sadece oturduğum odayı,mutfağı bide banyoyu yakıyrum 120 geldi bunada şükür

ayy başka ne vardı unuttum valla

kızlar ya kalabalık ne kadar etkiliyo çocukları
çatalca ya gidince piroşta çok değişiklikler oluyo
bir sürü kelime öğreniyo:)
mesela ışığın düğmesine bakıp ba ba diyo basçakmış ışığa:)
şekilleri küpün içine atıyo bitince de taktıımm diyo sevinip alkışlıyo sonrada aç aç diyo
ayy bide herşeyi taklit ediyo hapşur kızım diyorum happiii diyo kafasını da öne atarak yicem tontişi bigün:)))
kalabalıkta daha bi mutlu oluyo kızım ama geldik yine eve( yalnız yalnız takılıyo ben nereye gidersem oda peşimde

eylülcüm sana gelcektim ama hem telefonun kapalıydı bozuk sanırım hala evide aramadım tadilat bitmemiştir dedim şimdi gelemedim yine sana

piroşum hoşgeldin tatlım özlettin kendini çok..

yerim ben gelinimi demek hapşuruyo , ay düşünüyorum da onu öyle , yiyesim geldi , çok özledim ben gelinimi çoookkk

kıs piraye insan bi arar buraya kadar geldin ,gerçi tadilat bitmedi ama olsun ,,başımıza neler geldi arkadaşım ,salı gününden beri hastalıktan başımızı kaldıramadık ..

hoşbulduk remediosum
inşallah çok para gelmez sedoşum:) hani ısınsan da çok gelse insanın içi yanmazda ısınamayıpta para ödemek daha da kötü

andişim valla bende çok özledim batuyu da seni de al kocanı gelin bi akşam bize yaa

ahh eylülüm geçmiş olsun kuşum bi dahakine söz gelcem şimdi tadilat olduğunu da bildiğim için rahatsız etmiyim dedim yoksa kocamla gelcektik c.tesi akşamı tel.ini aradım ama kapalı olunca aramadım sonra, h.sonu siz gelin bize

ay güliz gördüm orda Bi hareketlenme olmuş ama cesaret edip de gelemedim : )))

Kızım nerem zayıff bee , içinizde en çok kilo vermesi gereken benim : ( hala doğum öncesine dönebilmek için 10 kilo vermem lazım: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…