- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.441
YAVRİİİİ SENİ NASI GÖRMEMMMMM SEN GÖRÜLMEYECEK HATUNMUSUN YAVRİİİİMMM :asigim:zeynammm pışşttt beni görmeyen günlerdir hadi hayırlısı
öle öle cnm bakalım bizim ev sahibi yoğun bi adam yaptırır inşallahşirin ardanın güzel annesi ...
ev sahibine anlat derdini olmuyorsa çık..
zira zararın neresinden dönersen kardır şekerim....daha da soğuk günlerde ne yapacaksın o zaman onu düşün bacıııımmmm
teşeşkkür ederim hayatımGünaydın yavrular..Herkes iyidir umarım.Biz de iyi sayılırız.C.tesi günü hem oğlum ve ben doktora gittik. Oğlumun ciğerleri temizlenmiş şükür, nezle devam.Sanki bana da bulaştı gibi geniz akıntım var.Kilo-boy ölçtü.Boyu 80i aşmış, kilo da 12 olmuş.Maşallah tontişime.Bu aralar oyuncaklarla daha iyi oynuyo.Yalnız bi sıkıntı var, önceden 5-6 adın atıyodu şimdi atmıyo.Sanırım valide hanım zorlamış ve düşmüş Anıl.Bugün 13.ay bitti.İnşallah birkaç aya yürür.Ben de gitmiştim doktora dizkapağım için. Eklem zarı ani hareketten esnemiş, ciddi bişi değil yani:)
Denizannem geçmiş olsun.
Sedacım evinde istediğin değişikliği yapar inşallah evsahibin.Tekrar güle güle otur.
Gülizcim dişleriniz umarım bian önce çıkar.Hayırlı olsun, bol bol yemek yesin tontişim..
Atladığım var mı?Geçmişi okuyamadım..
tanıdık vasıtasıyla tuttuk zaten olmadı çıkarım napanayyy amma yazmışınız beeee
beyazmeleğim geçmiş olsun tatlım , feci bi durum yaşamışsın( Allah sevdiklerine bağışlamış seni :)
denizannem babanene kocaman bir geçmiş olsun tatlım,
sedoşum vakit kaybetmeden ev sahibinle konuş mutlaka yaptırması gerekiyor , kontrat falan önemli değil , bu sebepten rahatlıkla da evden çıkabilirsin eğer yaptırmazsa evi..
diloks kimyasal gebelik dediğin yalancı gebelik mi?? eğer test 3 kere pozitifse sen hamilesin tatlım , hamileler 5-6 aylık olana kadar adet olabilirler , test en doğrusunu söyler..
eylülüm odan hayırlı olsun tatlım , artık oturmaya geliriz sana da..
teşekkürler tatlımyasmınım ve yakısıklı ogluna gecmıs olsun
beyazmelek sana da gecmıs olsun canım bende cok korkarım
seda yenı evınız hayırlı olsun canım
ınsa allah en kısa zamanda sorunları cozulur
gulızcım ve andısım yenı ıncılerınız hayırlı olsun
eylul tadılata gırısmıssın kolay gelsın
sanırım yenı eve cıkma dusuncesınden vazgectın
yenı oda takımın da hayırlı olsun
denızanası kacırdım sanırım kım hasta anlayamadım ama gecmıs olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?