- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.461
ay güliz gördüm orda Bi hareketlenme olmuş ama cesaret edip de gelemedim : )))
Kızım nerem zayıff bee , içinizde en çok kilo vermesi gereken benim : ( hala doğum öncesine dönebilmek için 10 kilo vermem lazım: (
fotolar hiç öyle demiyo ama..boylu poslu dalyan gibi bi hatun görüyoz..:lepi:
Amanınnnnn dile benden ne dilersen gülizim , ay bugün herhalde kendimi daha iyi hissedemezdim : ))
Tatlım benim boyum 1.72-1.74 , kilom 74 yani normalde 62-64 kilo olmam lazım , hadi en azından 65 bile olsam normal insan kategorisinde olabileceğim : )))
bakma sen resimlere boydan kurtarıyorum
valla ben ne görüyosam onu söyledim canım..hiç fazlz bişi göremedim senin dediğin gibi..hatta ilk gördüğümde bu kızın kilosu neresindeki demiştimm.. :))Amanınnnnn dile benden ne dilersen gülizim , ay bugün herhalde kendimi daha iyi hissedemezdim : ))
Tatlım benim boyum 1.72-1.74 , kilom 74 yani normalde 62-64 kilo olmam lazım , hadi en azından 65 bile olsam normal insan kategorisinde olabileceğim : )))
bakma sen resimlere boydan kurtarıyorum
hilalcim çok geçmiş olsun canımcımm..ama belirtilerin sanki hamilelikmiş gibi görünüyo canımcım ya :)))selam kızlar...
beni merak eden olmamıştır sanırım ama ben yinede kendimi bi hatırlatayım dedim...
cuma gününden beri çoookkk hastayım((hastayım derken öyle ağrır bir tarafım yok..herşeyimin ilginç olması gibi hastalığımda ilginç:))
aşırı derecede yorgunluk var..elim kolum kalkmıyor..midem bulanıyor, başım dönüyor ve söylemesi ayıptır ishal olmuşum..bugün doktora gittim. kan tahlili verdim..yarın sonucunu alıcam bakalım nasıl çıkacak..içim titriyor ve arasıra sanki boğuyormuş birileri beni gibi sıkıntılanıyorum..hala regl olamadım fakat kocamın söylediğine göre hamile olma ihtimalim sıfırmış..hadi hayırlısı diyorum..ay ne biçim yazmışım..bi başından bi sonundan..idare edin artık...öptüm hepinizi..
çok tşk ederim remediosummmopuyorumnanaktangülizciğim çok güzelmiş sticklerların güle güle kullan
andina beni yabana atma şekerim:)))
içinizde ençok kilo vermesi gereken benim...şöyle 25 kilo kadar..
güliz sticerlarını bende çok beğendim canım...güle güle kullan iyi günlerde..
memeyi görünce nasılda koşuyorlar demi..benimkide babasından gelmiyo bana..ama göğsümü açınca koşturup geliyo..:)))ben geldım
eve gıttım anneanne ve dedesıyle sebeleklık yapan oglusum yuzume bakmadı
dedesıne kacıyor benı gorunce
gel oglum dıyorum nafıle dedesı bana uzatıyor ama gulerek oyun yaparcasına dedesıne dogru kacıyor sıpam
sonra odaya gectım gogsumu actım
kapıya kadar geldı saklambac oynamak ıstıyormus beyımız
gogsumu acık gorunce meemeee dıyerek yapıstı bana
cok ozlemısım kuzumu bu eve gıtmeler bıtınce ne yapıcam bılemıyorum
Dünürüm önceki yazını okumamışım.Geçmiş olsun.Acaba idrar yolları enf.falan mı oldun?
ben kaçıyorum kızlarr..hadi hepinize iyi akşamalrr..öptüm sizi nanaktannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?