2008 Kasım Anneleri

Anılımızında , güzel annesininde önemli bişisi yokmuş..hadi geçmiş olsunnn..
bu arada 13. aynızda kutlu olsunnn.
yürümesine gelince yürür canım ya..kendine sıkıntı yapma....yürümeyi bırak , koşarda tutamazsın bilem annesi...

geçmiş olsun andinam..yeni incilerinizde hayırlı olsun..
akşam bakarız fotoları..büyük şehirinde bu güzellikleri var işte..bizde ne arar akvaryum falan..hele denizannem gidiyo ya oyuncak fuarları falan..ay çok güzel ya..keşke buralarda olsa ama nerde...klava:

mmfcım kombı ıslerınden pek anlamam
tek bıldıgım bu evıme oda termostatını taktırmadım cunku faturanın cok gelmesıne sebeb oluyormus
bana da 70 tl geldı ama yatmadan yatmaya yanıyor

ayyy amma yazmışınız beeee

beyazmeleğim geçmiş olsun tatlım , feci bi durum yaşamışsın ( Allah sevdiklerine bağışlamış seni :)

denizannem babanene kocaman bir geçmiş olsun tatlım,

sedoşum vakit kaybetmeden ev sahibinle konuş mutlaka yaptırması gerekiyor , kontrat falan önemli değil , bu sebepten rahatlıkla da evden çıkabilirsin eğer yaptırmazsa evi..

diloks kimyasal gebelik dediğin yalancı gebelik mi?? eğer test 3 kere pozitifse sen hamilesin tatlım , hamileler 5-6 aylık olana kadar adet olabilirler , test en doğrusunu söyler..

eylülüm odan hayırlı olsun tatlım , artık oturmaya geliriz sana da..

yasmınım ve yakısıklı ogluna gecmıs olsun

beyazmelek sana da gecmıs olsun canım bende cok korkarım

seda yenı evınız hayırlı olsun canım
ınsa allah en kısa zamanda sorunları cozulur

gulızcım ve andısım yenı ıncılerınız hayırlı olsun

eylul tadılata gırısmıssın kolay gelsın
sanırım yenı eve cıkma dusuncesınden vazgectın
yenı oda takımın da hayırlı olsun

denızanası kacırdım sanırım kım hasta anlayamadım ama gecmıs olsun canım

mmfcım kombı ıslerınden pek anlamam
tek bıldıgım bu evıme oda termostatını taktırmadım cunku faturanın cok gelmesıne sebeb oluyormus
bana da 70 tl geldı ama yatmadan yatmaya yanıyor

aa iyi gelmiş bana o zaman kalimerocum gece gündüz son hızda yanıyo ben ekimden beri 70de yakıyorum
ben termostattan çok memnunum nedense az geldiine inanıyorum evin konumunu falan düşünürsek

geçmişte okudum kızlar , 3 kere test pozitif çıkmış ama üstüne adet olunda hamile değilim zannediyor ama test 3 kere pozitifse hamiledir , benim bi ton arkadaşım ilk 4 ay , 5 ay adet oldular hamileleiklerinde

mmf senın bulundugun yerın soguk bır muhıt oldugunu hatırlıyorum
sureklı evde oldugunu ve yandıgını hesaba katarsak normal

bız de yatmadan yatmaya 70 derecede yakıyoruz ev hemen ısınsın dıye ve bu rakam geldı
sana cok normal gelmıs canım

bir de geçenlerde sanırım kimyasal gebelik geçirdim..çook geciktim...3 test yaptım hepsi pozitifti..sonra adet oldumm..kiii öyle sancılıydı ki anlatamam..yeni toparlandım diyebilirim...bu da bir tecrübe oldu..

geçmiş olsun canım yaa zor bi süreç
bebek istiyorsun sanırım hayırlısı olsun canım
tebrik ederim seni bu kararından dolayı

önemli değil canımcım ya..sana uygun bi zamanda gönderirsin kasma kendini..daha yılbaşına 15 gün var..

kombi işinden anlamam canım..bizde merkezi sitem kömürlü kalorifer var..6 ay 200 tl veriyoz..sabah 6 da yanıyo..akşam 24 de kapatıyorlar..sıcacık oluyo..
günaydın miniğim..
bebişimizide geçmiş olsun..

geçmişte okudum kızlar , 3 kere test pozitif çıkmış ama üstüne adet olunda hamile değilim zannediyor ama test 3 kere pozitifse hamiledir , benim bi ton arkadaşım ilk 4 ay , 5 ay adet oldular hamileleiklerinde
bende aynısını yazdım andinam..bence diloksun tekrar test yaptırması lazımm

benım kayınvalıde hafta sonu buyuk kızına gıttı

bır de sanırım bende psıkolojık hamıleyım
canım envayı cesıt yıyecek tatlı, tuzlu, eksılı cekıyor
durumum vahım

bazen banada oluyo canım o durum tatlı ekşi isteği
geçenlerde ay çöreğiyle turşu attım ağzıma görümcem zuzaylı gibi baktı bana:))

anaa 6 ayda 200mü vay bee biz bi servet yatırıyoruz doğalgaza senede
bakımları cartı curtuda cabası
tabii orası muğla:)
burasıda istanbulun en soğuk semti

gulızcım 6 aylıgına mı 200 tl verıyorsunuz :1shok:
cok super yaa ıyı tasarruf yapılır orada bız hakkaten cok harcıyoruz yakıta

mmf benım esımde halımı gorunce 2.ıstemedıgıne emınmısın
caktırmadan bana surprız falan mı yapacaksın yoksa dıyor :CüvCüv:

maytapcığım kombilerde genellikle 7 yıldan sonra bozulmalar başlar 3 parça bozulur ntc sensör, 3 yollu vana ve genleşme tankı

arıza durumlarında ilk etapta bu 3 parçaya bakılır

kombi ntc sensör diye küçücük bir parça var servis geldiğinde onu değiştirmiş miydi o parça suyun sıcaklığını algılayıp kombinin beynine çalış ve ya dur diye emir verir eğer o sensör bozuksa suyun sıcaklığını anlayamaz ve çalışacağı yerde durabilir ya da fazladan çalışabilir

bir de 3 yollu vana diye bir vana var suyu dağıtan o da bozulmuş olabilir

ayrıca genleşme tankı diye bir parça var onun içindeki membranın havası azalmış olur servis geldiğinde oraya hava basmalı

en kötü ihtimal ise sizin oralarda elektrik sürekli kesilip geliyorsa voltaj düşüklüğünden kombinin elektronik kartı bozulmuş olabilir

sizin kombi ne marka bizim avrupa yakasında servislik yapan müşterilerimiz var olmazsa onlara sorarım sizin oralara gidiyorlar mı ya da tanıdık servis var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…