- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.401
Günaydın yavrular..Herkes iyidir umarım.Biz de iyi sayılırız.C.tesi günü hem oğlum ve ben doktora gittik. Oğlumun ciğerleri temizlenmiş şükür, nezle devam.Sanki bana da bulaştı gibi geniz akıntım var.Kilo-boy ölçtü.Boyu 80i aşmış, kilo da 12 olmuş.Maşallah tontişime.Bu aralar oyuncaklarla daha iyi oynuyo.Yalnız bi sıkıntı var, önceden 5-6 adın atıyodu şimdi atmıyo.Sanırım valide hanım zorlamış ve düşmüş Anıl.Bugün 13.ay bitti.İnşallah birkaç aya yürür.Ben de gitmiştim doktora dizkapağım için. Eklem zarı ani hareketten esnemiş, ciddi bişi değil yani:)
Denizannem geçmiş olsun.
Sedacım evinde istediğin değişikliği yapar inşallah evsahibin.Tekrar güle güle otur.
Gülizcim dişleriniz umarım bian önce çıkar.Hayırlı olsun, bol bol yemek yesin tontişim..
Atladığım var mı?Geçmişi okuyamadım..
günaydın , bizde 2 gecedir uyumuyoruz , 2 tane azı çıkardı miniğim , ay feci halde uykum var..
bu arada cumartesi günü akvaryuma gittik kızlar , çok güzeldi , akşama vakit ve de halim olursa resim ekleyeceğim faceeee :)
geçmişe bakim bi , hafta sonu hiç uğrayamadım
mmfcım kombı ıslerınden pek anlamam
tek bıldıgım bu evıme oda termostatını taktırmadım cunku faturanın cok gelmesıne sebeb oluyormus
bana da 70 tl geldı ama yatmadan yatmaya yanıyor
bir de geçenlerde sanırım kimyasal gebelik geçirdim..çook geciktim...3 test yaptım hepsi pozitifti..sonra adet oldumm..kiii öyle sancılıydı ki anlatamam..yeni toparlandım diyebilirim...bu da bir tecrübe oldu..
dur bakalım ben cıkıp yollayabilecekmiyim:)
yaa bısı sorucam kızlar bilenler yanıtlasın özellikle bu işlerde uzman REMEDIOScum
simcik biz dün kaloriferleri tek tek çıkarıp içlerine tazyikli suyu basıp yıkadık içlerinden çıkanları görsenşz aklınız durur neyse taktık kombiye su verdik havalarını aldık peteklerin çalıştırdık 2-3 saat canavar gibi çalıştı bende bu arada eve dolan çamur batak pisliğini temizledim neyse sonra başladı kombinin derecesi 60a kadar 5 sanşyede çıkıp sonra 30un altına inmeye normalde 70de yanıyo kombi ama 70i pek göremedi dün ev 1 saat içinde buz kesti çünkü birden ibre fırlayıp devreden çıkınca petekleri ısıtmadı doğal olarak
neyse biraz netten araştırdım filtreyi temizleyin diyo çıkarıp temizlememize rağmen tekrar çıkarttırdım eşime termi taktık acaba diye tersini çevirdik kombiyi kapadım resetledim falan derken açtım düzelmiş sürekli devreye geçiyo ama genede ısınamamaktan iyidir
şimdi bu olay neden olmuş olabilir acaba
normalde benim kombim devreye giriyo 70 de sabitleniyo trmozstatın derecesini bulana kadar hiç devreden çıkmıyo .sonra çıkıyo devreden ve odanın sıcaklığı düşene kadar bu bazen 2-3 saat oluyo yanmıyo petekler falan soğuyo ben kombiyi unutuyorum yani ama bu sene bi gariplik var
sürwekli devrede aptal alet
150 geldi fatura bu arada size ne kadar geldi
günaydın miniğim..gunaydınn
herkese ıyı bır hafta dılıyorum
cabucak gecsın ınsa allah
hafta sonundan daha yorgun cıkıyorum ben hafta basına
dun gece olaganustu hal vardı evde cunku oglusumun kulagı agrıyordu
hıc uyumadı ve uyutmadı tabıı kı
bugun annem takıpte devam ederse doktora goturucem
bende aynısını yazdım andinam..bence diloksun tekrar test yaptırması lazımmgeçmişte okudum kızlar , 3 kere test pozitif çıkmış ama üstüne adet olunda hamile değilim zannediyor ama test 3 kere pozitifse hamiledir , benim bi ton arkadaşım ilk 4 ay , 5 ay adet oldular hamileleiklerinde
benım kayınvalıde hafta sonu buyuk kızına gıttı
bır de sanırım bende psıkolojık hamıleyım
canım envayı cesıt yıyecek tatlı, tuzlu, eksılı cekıyor
durumum vahım
önemli değil canımcım ya..sana uygun bi zamanda gönderirsin kasma kendini..daha yılbaşına 15 gün var..
kombi işinden anlamam canım..bizde merkezi sitem kömürlü kalorifer var..6 ay 200 tl veriyoz..sabah 6 da yanıyo..akşam 24 de kapatıyorlar..sıcacık oluyo..
günaydın miniğim..
bebişimizide geçmiş olsun..
bende aynısını yazdım andinam..bence diloksun tekrar test yaptırması lazımm
anaa 6 ayda 200mü vay bee biz bi servet yatırıyoruz doğalgaza senede
bakımları cartı curtuda cabası
tabii orası muğla:)
burasıda istanbulun en soğuk semti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?