2008 Kasım Anneleri

evet canım 6 ay 200 veriyoz ..ama bazen 7 ay olabiliyo...1200-1400 yıllık olarak değişiyo işte canım..merkezi sistem oldumu iyi oluyo..daha sıcak ve daha ekonomik oluyo..ama kombidede şu güzeeliik var ..kimseye bağımlı değilsin..keyfin isterse 50 edersi istemezse 30 edersinn..bizde o yok işte..ortama uymak zorundasınnnn

gülizim merkezi sistem her zaman daha avantajlıdır çünkü kombiye geçilince herkes farklı derecelerde yakar ve bina ısınmaz bina soğuk olursa sen kendi daireni ısıtmak için mecburen daha çok yakarsın zaten yeni bir kanun çıktı artık belli bir adetten fazla daireli binalarda merkezi ısıtma sistemi kurulacak kombi kullanılmayacak

servis çağırsammı acaba yaa şakayada gelmez kombi işi tehlike arz ederse bide
kombim buderus canım
servis son geldiğinde sanırım 1.5 2 ay oldu genleşme tankının gazını goldurdu eğer aynı arıza tekrarlarsa genleşme tankı değişecek dedi ama o zaman suyun ibresi yğkselip 3 e gelince su akıtıyodu bilmiyorum bu da ondanmı oluyo
250 liraymış o tankta
puff yaa sürekli problem aslında kombimden memnunum da arada böyle leyler çıkarınca soğuyorum

evde de otursam hiç çıkmasamda yazı severim ben bu yaz fazla finkatamadım ama genede mutluydum
şu 4-5 gündür hava kötü yağmur soğuk rüzgar falan bastılar valla beni

merkezi sistem oluncada büyük şehirlerde hava kirliği artar gibime geliyo..ama ekonomik olarak vatandaş rahat eder..

günaydın kızlar iyi haftalar..
c.teisden beri gelemedim çok yazmışınız beeee..
oku oku kafam karıştı,hepsini unuttum
hastalara geçmiş olsun diliyorum.
faturalar konuşulmuş.
ben önceki evimden merkezi sistem d.gaz ve bi yakıp bi kapatıyolar diye çıktım.
çünkü bide elektrik sobası yakıyodum kaan üşümesin diye..çok çok fazla ödüyoduk.
sıcak su ve ocakta ise tüp kullanıyoduk.evimi çok seviyodum ama bu ısınma derdi yüzünden taşındım.kayınvalidemde üst katımda kirada oturuyodu 2 daireye tüpler+elektik+ısınma= 650 gibi bişey ödüyoduk.
şimdi 250 civarı (yani geçen kışın en soğuklarında böle ödedik) geliyo..
hemde birlikte oturuyoruz.
ama seda gibi bende evimden memnun değilim.
dıştan güzel görünüyo ama duvarları kağıt gibi bütün binanın sesi bizim evde
yazın üst kat çatı olduğundan çok sıcak oluyo hepimiz alt katta yatıyoruz.
sıfır bina olmasına karşın sürekli bi yerler arızalanıyo.
neyse sıkıcam işimi 2 yıl.
aalh nasip ederse kendi evime geçene kadar..
yoksa şimdi taşınmak artı bi masraf olur

kızlar bizim hediyelerde geldi ekledim diğer tarafa..

evde de otursam hiç çıkmasamda yazı severim ben bu yaz fazla finkatamadım ama genede mutluydum
şu 4-5 gündür hava kötü yağmur soğuk rüzgar falan bastılar valla beni

evet canım bencede..bende yaz çocuğu olduğum içinmidir bilmem..yazı çok severim..kışı hiç sevmem hele yılın bu aylarını hiçmi hiç sevmem..akşam 5 te akşam oluyo.her yer karanlık.... inanki ayın 21 gelsede günler uzmaya başlasa diye iple çekiyom..kaydirigubbakcemile
dun cok kotuydu hava
bır ara dısarı cıktım ucuyordum resmen mınnacık bısıyım zaten
hemen avmye gırdım alısverısımı yapıp eve kactım sonra burnumu bıle uzatmadım
:roflol::roflol:
canım merkezi sistem de artık kömürlü kazan yerine doğalgaz brülörlü kazan kullanılacak ve hava kirliliği olmayacak

çok güzel olacak o zaman..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

allah korumuş canım geçmiş olsun bende çok korkarım şu asansörden ya
bir de geçenlerde sanırım kimyasal gebelik geçirdim..çook geciktim...3 test yaptım hepsi pozitifti..sonra adet oldumm..kiii öyle sancılıydı ki anlatamam..yeni toparlandım diyebilirim...bu da bir tecrübe oldu..
geçmiş olsun canım ama bence bide kandan test yaptır belki gerçekten hamilesin üzerine görüyorsun tatlım
sinirlenmekte haklısın canım küçük çocuğun var evde bide yeni taşındın bencede ev sahibi ile görüş bi şekilde halledeceksinizdir
maşallah tosun paşaya yasmincim sanada geçmiş olsun bak yaşlanmamışsın yaşıcan ölmicen altı üstü eklem zarın enemiş oda büyük ihtimalle anıla ani hareket yapmandandır
canım değiş sen o kombiyi annemlerinde buderus son 2 yıldır tamirciye verdikleri parayla sıfır kombi alırlardı bence değiştir değiştir
bize 75 geldi fatura akşam 5'den sabah 7:30'a kadar gündüzleri kapatıyorum ve 30 bazen 40 derecede yanıyo he çok ısınıyom mu hayır çatı katı olduğu için havaya uçup gidiyor sıcaklık kafamçokkarıştı
diloksmu kimyasal gebelik geçirmiş yaa geçmişe bakamadım
ben geçirmiştim memodan önce üsrt üste 2 ay yada ikizlerdi bilmiyom
sende maşallah pek bi çalışkanmışsın heeee :lepi:
benım kayınvalıde hafta sonu buyuk kızına gıttı

bır de sanırım bende psıkolojık hamıleyım
canım envayı cesıt yıyecek tatlı, tuzlu, eksılı cekıyor
durumum vahım
yalnız değilsin öle bi zuzaylıda benim kahvaltıda tırşu yiyebilecek nadir kadınlardanım o zaman ben hep hamileyim :CüvCüv:
remedios maşalah sana sen teknik servis falansında bizim mi haberimiz yok kızım bu kadar şeyi nerden biliyon şaşırtıyon beni laelaelaelaelae

Zeynam sağol canım.Bugün de yaşıyom şükür:))

Beyazmeleğim çok geçmiş olsun.Zor anlar yaşamışsın.Canım yavrum nasıl korkmuştur.Herşeyi anlıyolar artık, etkilenmiştir(

zeynacım alıntıların sayesinde unuttuklarımı hatırladım:)
yasmincim oğluna maşallah cnm.seninde ciddi bişeyinin olmamasına sevindim.
beyazmeleğim geçmiş olsun bende bikez asansörde kalmıştım ama herzamanki gibi çok soğuk kanlıydım ve korkmadım:)umarım bidaha olmaz..
denizannem babaanneye geçmiş olsun cnm.
dilokscum bencede kanda bi baktır cnm.herşey olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…