- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.501
ay senide sefiyom yasmin kız:)
oh oh edin edin bana ara sıra böle iltifat edin..
ben bu gazla daha çok yeriiiiiiiiimmmcokacimcoook
Hilalim ikimiiz hariç bu hatunların kilosu milosu yerinde.Ne yapacaz dünürüm?
gecikmeli olarak cevap veriyorum.....
rejim yapacağız ve 2010 yılına damgamızı vuracagız dünürüm...
yazıyorum ama ben bile kendi söylediğim inanamıorum nedense:)))))))))
zayıflayalım be dünürüm...ben bi hastalanıyım..hemen başlayacağım..senide beklerim zayıflama topiğine..
yaw nerde?Link atsana..
AZOCUM YASMİNİME KATILIYORUM VALLA
son haline bayıldım ben yeni imajında çok süper oturmuş üzerine aman maşallah maşallah tütütütü
andişim sende çok güzel bi hatunsuz endamın yeter arkadaşım
biraz daha dar giyersen bence tam süper olacak
eylülcüm senin için duygularımı belirtmeme gerenk yok sanırsam bendeki yerini biliyon demiiii
Azon gerçekten güzelleşmişsin.İltifat değil.Ama sen yine de sev beni)
AZOCUM YASMİNİME KATILIYORUM VALLA
son haline bayıldım ben yeni imajında çok süper oturmuş üzerine aman maşallah maşallah tütütütü
andişim sende çok güzel bi hatunsuz endamın yeter arkadaşım
biraz daha dar giyersen bence tam süper olacak
eylülcüm senin için duygularımı belirtmeme gerenk yok sanırsam bendeki yerini biliyon demiiii
azo hamilelik döneminde bile sen çok hoştun ve hala hoşsun...
iltifat olarak algılama..sadece ve sadece gerçek bu:)))
hilalcim geçmiş olsun cnmcım havalar soğudu dikkat etmek lazımselam kızlar...
beni merak eden olmamıştır sanırım ama ben yinede kendimi bi hatırlatayım dedim...
cuma gününden beri çoookkk hastayım((hastayım derken öyle ağrır bir tarafım yok..herşeyimin ilginç olması gibi hastalığımda ilginç:))
aşırı derecede yorgunluk var..elim kolum kalkmıyor..midem bulanıyor, başım dönüyor ve söylemesi ayıptır ishal olmuşum..bugün doktora gittim. kan tahlili verdim..yarın sonucunu alıcam bakalım nasıl çıkacak..içim titriyor ve arasıra sanki boğuyormuş birileri beni gibi sıkıntılanıyorum..hala regl olamadım fakat kocamın söylediğine göre hamile olma ihtimalim sıfırmış..hadi hayırlısı diyorum..ay ne biçim yazmışım..bi başından bi sonundan..idare edin artık...öptüm hepinizi..
ayy şu kilo olayı bende 72 kiloyum şuan boyda 1.76 abartım yok ama insan eski haline dönmek istiyo bea neysem işe girersem belki gider kilocuklar piroşumun dediği gibim mankeniz mankensedacım sana selam veremedim canım hoşgeldin aramıza:)
piroşum seninde gelmene sevindim cnm.
hoşbulduk azocum bencede sana kilo daha çok yakışmış şekercim en son buluşmadaki halinide görmedim sanma pek bi hoştun hatun
ha bu arada kilomuuuuuu??
oda neymişş???
bende manken gibiyim:dilcikar:
ama büyük benden mankenkaydirigubbakcemile3
1,67 boy 75 kilo:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?