2008 Kasım Anneleri

azocum hoşbulduk cnm bnm valla bana görede sana kilo daha çok yakışmış hoş hatunsun anam
son buluşmadaki halinde gözümden kaçmadı pek bi hoştun saçlar süper olmuştu

selam kızlar,

moralim çok bozuk, babannemiz hastaneye yatırıldı, böbreklerinde iltihap varmış sanırım, 3-4 gün yatması gerekiyormuş, eşim bu gece yanında kalacak, yarından sonrada yine kimseyi bulamazsak eşim kalır, bende mazaret izni isteyecem vermezlerse rapor alıcam bir hafta kadar

bişey diyimmi ,şimdi daha güzelsin yerimseniben

biliyorum canım arkadaşım ,sende özel bir yerim var ,seninde bende ,arada mesafe olsada ,yüzünü canlı kanlı görmesemde ,kardeşim gibisin benim ..seviyorum seni kanka ,tam benim kafadasın kaydirigubbakcemile5

Maytabım dar giyersem ne olur biliyor musun? Millet kaç aylık hamilesin diye sorar , sen bendeki göbeği görsen korkar kaçarsın canım be

aaa bende de göbek var ,valla dar giyiyorum ,göbeğimde çıkıyo ,napim sorana yakında doğurcam derim ...:CüvCüv:

neden kimse beni sormamış
neden beni merak etmediniz
yoksa yoksa unuttunuz mu beni (

yasmin sen dalga mı geçiyorsun 1.60 boy ve 76 kilo konusunda
valla bak ben 1.60 boyunda ve 78 kiloyum ve inan senden daha kilolu duruyorum
sanırım senin üstte bişey yok altta toplanmış ama o tartıda da kesin bir sorun var

eylül hanım o kadar kişi toplanalım dedin ama birbeni saymadın
aşk olsun
bende bu ctesi o tarafa gelecektim bir aksilik olmazsa

azoo sen şarap misali hatunlardansın
yaş ilerledikçe güzelleşenlerden bence

beyazmelek geçmiş olsun tatlım sana da
asansör ve kalma valla benimde en büyük fobimdir ve ben hayatta çıkamam o yarım haldeyken

diloksu tam soracaktım acaba ben mi yakalayamıyorum diye
o gelmiş zaten
hoş geldin dilokscum ama kızlara katılıyorum
bir doktora gidip tahlil falan yaptırsan

mmfcim şu kombiyi bence iyi bir servisten geçir canım ya
kış iyice bastırdığında seni zor durumda bırakmasın sonra

denizannem size de geçmiş olsun canım
allah kolaylık versin
ve inşallah bir an evvel toparlanır

unuttuğum varsa ne olur kusura bakmayın
o kadar okudum ama aklımda bunlar kaldı

ay evet tatlım ya geriye dönüp baktımda
bence acil ev sahibi ile konuş tatlım
anladığım kadarıyla en üst kat ısınması gerçeten zor olur
benim eski evim ara kattı ama 4 tarafı açıktı
hiç unutamam daha kasım ayında 500 tl doğalgaz parası ödemiştik
ıyy hatırlamak biile istemiyorum

lelalcim sen karşıdasın ya cicim ,ne bileyim aklımdasın hep aslında da ,gelmessin diye şeyettim :kedi:,gerçi sen heryere yetişiyosun ama ..kaydirigubbakcemile3
geleceksen banada gel ,gerçi o zamana tadilat biter heralde ..

yok kuzum amacım gözünü korkutmak değil ama sen daha şimdiden yakınıyorsan kış iyice bastırdığında ne yapıcan tatlım
bence bir an evvel konusun ev sahibiyle
nihayetinde kendi evin değilki istediğin tadilatı kendi kafana göre yaptırasın
sonuça kiracısın ve elinde kontratın var
bir takım eksiklikler varsa ev sahibi bunu düzeltmek zorunda

bana bakma ben elimden geldiğince her yere yetişirim valla
hava çok bozmazsa geliyorum bu cumartesi oraya
en kötü kociş getirir die umut ediyorum

bu arada sen hala ev telefonunu bana vermedin
valla gece arayıp sapıklık yapmıcam
ya da düzeldimi cebin
hafta sonu aradım kapalıydı yine
melisi merak etmiştim onu soracaktım
söylendim de valla sana yalan olmasın
kaç defa dedim bir telefonunu vermedi bu cadı die

günaydın hatunlar en erkenci benim herhalde 6 da uyandım felaket bir diş ağrısıyla canım çok acıyor bir yandan korkuyorum bir yandan da emzirdiğim için antibiyotik kullanamam die dişçiye gidemiyorum iki dişimdeki dolgu düştü hamilelik sırasında kocaman delik var 20 lik dişim çıkmıştı ama sanırım daha da büyüyor ve diğer dişlere baskı yapıyor birde üstte arkada eti gömülü dişim var 20 lik oda çürümüş iki ameliyatlık ikide diş çekiimi var ve ben hayatımda diş çektirmedim hem korkuyorum hemde emziririken çektirilirmi bilmiyorum iltahap kesin olmuştur bunun içinde antibiyotik kullanmak lazım ee minosetten başka ilaçta kullanamıyoruz bi internetten araştırıcam böle gitmicek eğer emzirmeden kesmem gerekiyorsa kesicem canım çok acıyo çünkü

geçmiş olsun sedacım diş zordur yaa bence git bi dra doktorlar en iyisini bilir
ben hamilelğimin son haftasoında nasıl olsa ilaç vermez diye grip olduğumda doktoruma sormamıştımda sorunca dövmekten beter etmişti beni
neticede iltihap varsa o da kötü emzirirken ağzından girwn herşey süte karışıyo düşün...

maytapçım doğru söylüyosun ama çok korkuyorum ya tam bi tırsağım doğumdan da çok korkmuştum ama hiç bişey hisstemedim diştende inanılmaz korkuyorum hatta sezeryan videosu izlemiştim şimdi de diş çekimi videosu izliyorum iğrenç bişey ya pofff çok ilerledi problemlerim hep korktum kaç kerede koltuktan kalktım artık dişçi illallah etmişti benden sonunda adam ben çekmicem bi daha gelme demişti şimdi daha da beter oldu

denizannem çok geçmiş olsun , inşallah iyileşir biran önce..

bide ben senin babanen zannetmiştim ama sanırım eşinin annesi yani kayınvaliden , yoksa yanlış mı anladım CADIARZU

gunaydın
ben de geldım bu gece daha ıyıydı oglusum
sık sık uyandı ama cıglık atmadı en azından

sedacım gecmıs olsun canım
dıs agrısını bılırım hıcbırseye benzemez
adamı hayatından bezdırır
bende agustos ayında cok sıddetlı agrı cektım doktoruma gıttım ve mudahale ettı agrı hafıfledı canım
korkma bır an evvel gıt doktora

denızanası cok uzuldum canım gecmıs olsun
babaanne derken kımı kastettıgını anlamadım ama denız de su an zor durumda sanırım
ınsa allah bır an evvel duzelır hersey

he buarada gülizcim sitckerler süper kedili olan benimde kapı girişini süslüyo :d bende sadece siyah olanlardan almak istiyorum nerden aldın onları
CANIMCIM STİCKERLERİ GİTTİ..YORDAN ALMIŞTIM..

denizannem çok geçmiş olsun canım..inşallah tez zamanda iyileşir babaanneniz..

günaydın sedacımm..çok geçmiş olsunn..dişten bende çok korkarım..sırf hamilelikte ağrı falan olmasın diye hamilelikten önce bütün dişlerimi tadilattan geçirmiştim..ama diş ağrısına kekik yağı birebir geliyor canım..bunu bilirkişi olarak söylüyorum..hemen kesiyo..ama kekik yağı insanın ağzını biraz kötü ediyo omuda söyleyeyim..
günaydınnn hanımlar

günaydın andinamm.

günaydın miniğim..bugün iyi uyumuşsunuz..hep böyle devam eder inş..

AY SEDOŞ GEÇMıŞ OLSUN TATLIM..

benim de çok uykum var , 3. gece ve 3. azımız da çıktı , sefil haldeyim , kaç tane daha azı çıkacak arkadaşlar??? ciddi perişan haldeyim..

bide çileğim nerde , ben karşılaşmıyorum ne zamandır onunla ??

günaydın..
kızlar dünkü iltifatlarınıza çok teşekkürler.
sabah sabah okudum iyi geldi:)
güzel gözleriniz güzrl görüyo ne diyimopuyorumnanaktan

denizannem çok geçmiş olsun tekrar.allah acil şifalar versin canım.

sedacım sanada geçmiş olsun.ben hala çekiyorum dişlerden.
1 haftadır mesela yemek yiyemiyorum doğru dürüst çünkü alttaki dişlerim protez ve değiştiriyorum.şuan eskiler çıktı ve boş
ihmal etme biran önce git derim.
korksanda..
benimde en büyük korkumdur dişçi bak ne haldeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…