- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.521
canım, en sevdiğim arkadaşım:)
ben çok zayıftım yaaa..
şimdi böle olunca mutsuzum işte..
az önce arkadaşlarla konuşuyoduk tam bu konudan..
baksana evlendiğimde nasıldım:
Imageshack - 45586574
Imageshack - 16978176
AZOCUM YASMİNİME KATILIYORUM VALLA
son haline bayıldım ben yeni imajında çok süper oturmuş üzerine aman maşallah maşallah tütütütü
andişim sende çok güzel bi hatunsuz endamın yeter arkadaşım
biraz daha dar giyersen bence tam süper olacak
eylülcüm senin için duygularımı belirtmeme gerenk yok sanırsam bendeki yerini biliyon demiiii
Maytabım dar giyersem ne olur biliyor musun? Millet kaç aylık hamilesin diye sorar , sen bendeki göbeği görsen korkar kaçarsın canım be
lelalcim sen karşıdasın ya cicim ,ne bileyim aklımdasın hep aslında da ,gelmessin diye şeyettim :kedi:,gerçi sen heryere yetişiyosun ama ..kaydirigubbakcemile3
geleceksen banada gel ,gerçi o zamana tadilat biter heralde ..
selam kızlar,
moralim çok bozuk, babannemiz hastaneye yatırıldı, böbreklerinde iltihap varmış sanırım, 3-4 gün yatması gerekiyormuş, eşim bu gece yanında kalacak, yarından sonrada yine kimseyi bulamazsak eşim kalır, bende mazaret izni isteyecem vermezlerse rapor alıcam bir hafta kadar
CANIMCIM STİCKERLERİ GİTTİ..YORDAN ALMIŞTIM..he buarada gülizcim sitckerler süper kedili olan benimde kapı girişini süslüyo :d bende sadece siyah olanlardan almak istiyorum nerden aldın onları
selam kızlar,
moralim çok bozuk, babannemiz hastaneye yatırıldı, böbreklerinde iltihap varmış sanırım, 3-4 gün yatması gerekiyormuş, eşim bu gece yanında kalacak, yarından sonrada yine kimseyi bulamazsak eşim kalır, bende mazaret izni isteyecem vermezlerse rapor alıcam bir hafta kadar
günaydın hatunlar en erkenci benim herhalde 6 da uyandım felaket bir diş ağrısıyla canım çok acıyor bir yandan korkuyorum bir yandan da emzirdiğim için antibiyotik kullanamam die dişçiye gidemiyorum iki dişimdeki dolgu düştü hamilelik sırasında kocaman delik var 20 lik dişim çıkmıştı ama sanırım daha da büyüyor ve diğer dişlere baskı yapıyor birde üstte arkada eti gömülü dişim var 20 lik oda çürümüş iki ameliyatlık ikide diş çekiimi var ve ben hayatımda diş çektirmedim hem korkuyorum hemde emziririken çektirilirmi bilmiyorum iltahap kesin olmuştur bunun içinde antibiyotik kullanmak lazım ee minosetten başka ilaçta kullanamıyoruz bi internetten araştırıcam böle gitmicek eğer emzirmeden kesmem gerekiyorsa kesicem canım çok acıyo çünkü
günaydınnn hanımlar
günaydın miniğim..bugün iyi uyumuşsunuz..hep böyle devam eder inş..gunaydın
ben de geldım bu gece daha ıyıydı oglusum
sık sık uyandı ama cıglık atmadı en azından
sedacım gecmıs olsun canım
dıs agrısını bılırım hıcbırseye benzemez
adamı hayatından bezdırır
bende agustos ayında cok sıddetlı agrı cektım doktoruma gıttım ve mudahale ettı agrı hafıfledı canım
korkma bır an evvel gıt doktora
denızanası cok uzuldum canım gecmıs olsun
babaanne derken kımı kastettıgını anlamadım ama denız de su an zor durumda sanırım
ınsa allah bır an evvel duzelır hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?