2008 Kasım Anneleri

Günaydın tontişler..

Denizannem geçmiş olsun.Allah şifa versin...

Sedacım o diş korkusu bende de var.Benimde birkaç dolgum hava alıyo, korkudan gidemiyorum.Bir tane 20lik dişimi de ücretini ödediğim halde çektirmedim.Çünkü öbür tarafa gittim gittim geldim 3.diş çekimimde:)))

Andişim ay çabuk çıksın ya.Yazık yavruya ve tabi sanada.Bizim ilki çıkmak üzere, çok zorluyo ama çıkmıyo.Bakalım bizimki nasıl olacak..

Tatlım gerçekten çok zorladı , dün ağlaya ağlaya bi hal oldu , sonra salonda pijamalarını giydirdim , indi koltuktan söylene söylene koridorda yürüdü , döndü bana gel gel dedi , tekrar söylenip yatak odasına gitti , ilk defa kendiliğinden odaya gitti uyumak için , nasıl şaşırdım anlatamam : )) 2-3 saat uyudu , sonra yine başladı ağrılar sızılar , esnemekten ağzım yırtılacak artık : (((

günaydın kızlar,
andina, kalimero, güliz azo, yasmin, teşekkür ederim oğlumun babannesi, kayınvalidem hastanede, durumu iyiye gidiyormuş umduğumuzdan az kalabilirmiş şimdi öğrendim

kalimero ne oldu bıdığa, denizde bir ara gece gözü kapalı çığlık çığlığa bağırırdı bir süredir yapmıyor allahtan, sizede geçmiş olsun

andiş bende bayıldım batunun fotoğrafına maşallah yavruma, ayrıca geçmiş olsun, azılar gerçekten zorluyor bebişleri

sedecım geçmiş olsun

günaydın kızlar
işlere dalmadan bir cee ee diyip kaçıcam ama ne yapayım .
sedoş geçmiş olsun tatlım
bence ihmal etme bir an önce göster doktora
zorunlu hallerde kullanılıcak ilaçlar var hem hamilelikte hem de emzirirken
doktorun sana bunlardan birini önerecektir.

denizannem iyi haberlerini bekliyoruz senin

andina dün akşam ben de yazacaktım çilek hatun nerde die
en son face de beni alışverişe götürmeyin falan diodu :))

lelal, remedios çok sağolun
kalimero yazmış evet deniz zor durumda çünkü bakacak kimse yok şimdi

çileği bende görmedim ve özledim

yasmincim ben hiç diş çektirmedim nasıl bi duygu acıyomu
çileği bende merak ediyorum msni açık ama sürekli virüs yolluyo cvpta vermio normalde cevap veriridi hep dün yazdım ama cvp vermedi

GÜnaydınnn
dÜn gece zor bır gece geÇırdık normalde saat 09,00dan sonraya kalmayan bebeĞım 23,30 da zorla uyutmamla uyudu.burnu fecı Şekılde tıkalı emzık de emdıĞı ıÇın aĞızdan da nefes alamıyor kuzucum sabaha kadar durmadan aĞladı bır ara bende Çok sınırlendım uykusuzluktannn
tonımer sıktım ama fayda etmedı Çok huysuzlaŞtı sabah pedıtus verdım evden Çıkarken umarım dÜzelırrr

Ay herkes kendi arasında bir dil geliştirmiş sanırım , yeni açılan 2009 kasım anneleri topiğine bi bakim dedim , hiçbişey anlamadım yazılanlardan iyi mi , nece konuşuyo onlar öyle ya : ((

geçmiş olsun yağmuruma, burun tıkanıklığı zor oluyor, ne yapsın yavru

Ay herkes kendi arasında bir dil geliştirmiş sanırım , yeni açılan 2009 kasım anneleri topiğine bi bakim dedim , hiçbişey anlamadım yazılanlardan iyi mi , nece konuşuyo onlar öyle ya : ((

:)))
birkaç kez bende bakmıştım aynı şeyi düşünmüştüm

günaydın kızlar acayip hareketli bir hafta sonu geçirdim ve geldim inanılmaz yorucuydu birazdan anlatayım size neler olduğunu okurken sizde yorulacaksınız emin olun kaydirigubbakcemile3 minik bir işim var geliyorum

yasmincim ben hiç diş çektirmedim nasıl bi duygu acıyomu
çileği bende merak ediyorum msni açık ama sürekli virüs yolluyo cvpta vermio normalde cevap veriridi hep dün yazdım ama cvp vermedi

Sedacım ben 3 tane 20lik çektirdim.Üstlerde bişi anlamadım ama alt yarım çıkmıştı.Çok zor oldu.Bi daha gidemedim.Ya aslında burda arkadaşın biri minik bi operasyonla aldırdı, hissetmemiş.Doktoruna bi sor bakalım.

Lavinyacım geçmiş olsun.Ne kötü oluyo nefes alamıyolar yaaa.Ben ağlıyodum bazen ona bakıp.Şimdi alıştım, bıraktım kendi haline.Burun tıkanıklığına serum fizyoloji veren var ama çok etkili değil.Kortizonlu bi burun açıcı var.En fazla 3-5 gün kullanıyosun.Fıs fıs şeklinde. Doktor kontrolünde kullanabilirsin.Burnunu açmadan yatırma tontişi.Şu kış geçse, hiç sevmem kışı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…