- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.561
yaşlanmıştık ama bebişlerle yaşımızı sabitledik (en azından kendi adıma konuşuyorum, bizim aramızdada çıtırlar var çünkü) denizden sonra hayat o kadar hızlı geçiyorki anlamıyorum zamanı ve yansımıyor bize diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Denizannem 2009 annelerinin yaş ortalaması küçük sanırsam , yaşlandık mı ne kaydirigubbakcemile3
yaşlanmıştık ama bebişlerle yaşımızı sabitledik (en azından kendi adıma konuşuyorum, bizim aramızdada çıtırlar var çünkü) denizden sonra hayat o kadar hızlı geçiyorki anlamıyorum zamanı ve yansımıyor bize diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın ;
bende şu yeni nesil emo larının konuşma ve yazışma tarzlarına uyuz oluyorum ,''herges nabıyo bagalım bnde sni sebiyom '' gibi konuşmalar ,ıyyy bak yine sinir oldum iyimi ..face de var bir iki 13-15 yaşında kuzenler ,yazıyolar böyle ,uyardım kaç kere ama yok dinleyen ..
2009 anaları yaşça küçük çoğu ,bizim gibi olgun ve bilinçli değiller zannımca ,çünkü doğru düzgün konuşmalarına hiç şahit olmadım ..
günaydın hatunlar en erkenci benim herhalde 6 da uyandım felaket bir diş ağrısıyla canım çok acıyor bir yandan korkuyorum bir yandan da emzirdiğim için antibiyotik kullanamam die dişçiye gidemiyorum iki dişimdeki dolgu düştü hamilelik sırasında kocaman delik var 20 lik dişim çıkmıştı ama sanırım daha da büyüyor ve diğer dişlere baskı yapıyor birde üstte arkada eti gömülü dişim var 20 lik oda çürümüş iki ameliyatlık ikide diş çekiimi var ve ben hayatımda diş çektirmedim hem korkuyorum hemde emziririken çektirilirmi bilmiyorum iltahap kesin olmuştur bunun içinde antibiyotik kullanmak lazım ee minosetten başka ilaçta kullanamıyoruz bi internetten araştırıcam böle gitmicek eğer emzirmeden kesmem gerekiyorsa kesicem canım çok acıyo çünkü
evet eylülcüm sna katılıyorum kanga olm arki ay darallar geliyo okudukça
yeni nesil nereye gidiyo aziziimmm:))
melegim valla geldimi üstüste gelmiş seninkiler geçmiş olsn bu kadarla bitsin inşallah
beyazmelek gecmıs olsunnn oku oku bıtıtremedımm masallah dokturmussunn :))
lavısın kızı hastaymıs gecmıs olsun
gecmıse bakamadımm kusura bakmayın
eylülde admlarımızı ıyıce artırdık heran yuruyebılır ama cok cabuk yoruluyor :)))))
ay beyazatlım okurken yoruldum valla ,bu ne yahu edge hızında yaşıyorsun hayatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?